آناناس Jalapeño Relish – Marisa Moore Nutrition


این شیرینی و کمی تند ، این دستور تهیه کنسرو آناناس پر طعم است و در تمام طول سال برای ماهی ، تاکو ، خوک یا مرغ مناسب است. از ژالاپینوهای اضافی خود استفاده کنید و همزمان کباب را ادویه کنید!

آناناس را در شیشه بچشید

این پست توسط سازندگان محصولات کنسرو خانگی Ball® حمایت می شود.

آناناس شیرین رسیده ، جالاپنو تند ، و پیاز شور و سرکه سیب تند در این غذای خوشمزه آناناس Jalapeño Relish ترکیب می شوند. این یک راه عالی برای استفاده از فلفل باقی مانده از باغ با افزودن چاشنی شیرین و تند به ظرف شما است!

این دستورالعمل گام به گام نحوه تهیه سس ساده آناناس را به شما نشان می دهد. می دانم که بوکس گاهی اوقات می تواند ترسناک باشد ، اما من اینجا هستم تا به شما بگویم که اگر من بتوانم این کار را انجام دهم ، شما نیز می توانید. خیلی راحت تر از آن چیزی است که به نظر می رسد.

شروع کنیم!

شما به این مواد نیاز خواهید داشت

آناناس
پیاز قرمز
فلفل هالوپینو
سرکه سیب
آبشار
قند
نمک
دانه های گشنیز را آسیاب کنید
4 قوطی 16oz Pint Ball® (من از شیشه های تودرتو جدید Ball® استفاده کردم)
قابلمه یا قابلمه ای برای پخت چاشنی
کنسرو حمام آب Ball® یا یک قابلمه عمیق بزرگ با در و گریل
بالابر شیشه ای و کنترل فضای سر
حوله آشپزخانه را تمیز کنید

کوزه های لانه زنبوری با یک کاسه آناناس ، ژالاپنو و پیاز قرمز

طرز تهیه سس آناناس

این طعم آسان فقط چند قدم طول می کشد. از نزدیک دنبال کنید. اگر برای اولین بار است که یک پانسمان نمکی ذخیره می کنید ، وقت بگذارید. راحت تر می شود. تا آنجا که می توانید در خانه اعتماد ایجاد می کند. بنابراین می توانید با این طعم شروع کنید و سپس به سراغ چیزهای سنتی تری مانند مربای توت بروید.

برای تهیه این پانسمان از روش کنسرو آب استفاده می کنیم. شما به یک ظرف بن ماری یا قابلمه ای بزرگ نیاز دارید که در حین کار آب را روی شیشه ها بپوشاند.

قبل از شروع ، آناناس را خرد کنید ، پیاز قرمز را بشویید و خرد کنید ، و ژالاپنو را خرد کرده و پوست بگیرید. تمام وسایل مورد نیاز خود را از جمله غذاساز یا دستگاه خرد کن دیگر ، شیشه و درب ، بلند کننده شیشه ، ابزار فضای سر و حوله را جمع آوری کنید.

کاسه غذاساز با آناناس ، پیاز و ژالاپنو خرد شده

اولین قدم این است که آناناس ، پیاز و فلفل را در غذاساز خرد کنید. مهم است که یک آجیل خوب تهیه کنید اما نه پوره. حالا ، اگر شما هم مثل من هستید ، ممکن است بخواهید اینجا متوقف شوید. این فوق العاده زیبا و کاملاً تازه ، شیرین و تند است.

اما جلو بردن مرحله کنسرو کردن طعم بیشتری می بخشد و لذت بردن از این چاشنی را برای ماه های آینده ممکن می سازد!

برای انجام این کار ، ما قصد داریم آن مخلوط سرد بالا را با مخلوط گرم سرکه سیب ، نمک ، شکر و گشنیز ترکیب کنیم.

(برای دستورالعمل گام به گام به پایین بروید).

یادداشت: پس از اتمام فرآیند ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه های داغ را حداقل یک اینچ از هم فاصله دهید تا فضای کافی برای خنک شدن درست شیشه ها باقی بماند. بگذارید 12-24 ساعت استراحت کنند.

3 قوطی مربای آناناس

برای طعم دادن از آناناس یخ زده استفاده کنید

برای این سس می توانید از آناناس تازه یا یخ زده استفاده کنید. نکته اصلی این است که با شیرین ترین آناناسی که می توانید پیدا کنید شروع کنید.

در واقع ، استفاده از آناناس یخ زده و فوق العاده شیرین برای من خوب بود. نکته اصلی این است که قبل از افزودن آناناس به غذاساز ، اجازه دهید ذوب شود.

شما همچنین باید مایعات اضافی آناناس را تخلیه کنید ، در غیر این صورت ممکن است طول بکشد تا طعم آن در حین پخت به نصف برسد. زمان پخت طولانی تر باعث ترک خوردن میوه و طعم بیش از حد نرم آن می شود.

بنابراین ، به یاد داشته باشید که آب اضافی را از فرآیند یخ زدایی تخلیه کنید.

کوزه های آناناس با مقداری پانسمان در رمکین سفید

تند است؟

نه به نظر من. اما البته هر کس تحمل متفاوتی نسبت به گرما دارد.

به عنوان مثال ، ژالاپینو فلفل دلپذیرتری نسبت به فلفل سرانو یا هابانرو است. با برداشتن دانه ها و دنده های ژالاپینو می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید.

و این دستور غذا تا حدودی انعطاف پذیری دارد. بسته به نوع تندی که می خواهید طعم شما تند باشد می توانید از 4-6 ژالاپینو برای این دستور غذا استفاده کنید. و آنچه در دست دارید

من با 4 جالاپینو ملایم خود را حفظ کردم.

این یک دستور عالی برای استفاده از jalapeños های تازه باغی است که در تابستان به سرعت رشد می کنند.

مهم: هنگام دست زدن به فلفل تند از دستکش استفاده کنید. این یک نکته کلیدی است زیرا روغن های فلفل حتی پس از شستشو با آب و صابون به انگشتان شما می چسبند.

یک ظرف چاشنی با برگر ماهی قزل آلا روی کاهو در پس زمینه باز کنید

روشهای جالب برای سرو طعم

این طعم ژالاپینو آناناس به خوبی با غذاهای مختلف ترکیب می شود. به ویژه با غذاهای ماهی ، مرغ و خوک بسیار مناسب است. از این طعم برای

  • یک چاشنی شیرین و تند به تاکوهای گیاهخواری یا ماهی اضافه کنید.
  • ماهی آزاد ، ماهی کاد یا ماهی سفید دیگر.
  • به عنوان رویه برای همبرگر بوقلمون یا مرغ کبابی.
  • به غذاهای مرغ یا گوشت خوک پخته شده بعد بدهید.

آیا طعم باقیمانده ای دارید؟ تابستان امسال آن را به گریل بیاورید. دوستان شما عاشق جایگزین شیرین و تند برای طعم استاندارد هات داگ و بوقلمون بوقلمون شما خواهند بود!

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

آیا می خواهید تخته برش خود را پر کنید؟ این دستور العمل کنسرو گوجه فرنگی ، Bruschetta را در یک کوزه ، از سال گذشته امتحان کنید.

طعم آناناس در ظرف پخت با تاکو در پس زمینه

آناناس Jalapeño Relish

این پانسمان ژالاپینو آناناس دارای طعم غنی است و در تمام طول سال برای ماهی ، تاکو ، خوک یا مرغ مناسب است. از ژالاپینوهای اضافی خود استفاده کنید و همزمان کباب را ادویه کنید!

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پختن15 دقایق

زمان خنک کننده12 ساعت ها

کل زمان12 ساعت ها 45 دقایق

دوره: Aperitif

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور تهیه کنسرو

بخش ها: 4 کوزه های 16 اونسی (پینت)

کالری: 9کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 8 فنجان ها آناناس خرد شده (2 عدد آناناس تازه یا یخ زده)
  • 1 1 پیاز قرمز متوسط ​​، خرد شده (حدود 1½ فنجان)
  • 4-6 فلفل هالاپینو ، دانه شده و خرد شده
  • ½ لیوان اب
  • 1 لیوان سرکه سیب
  • ½ لیوان قند
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز آسیاب شده

دستورالعمل ها

  • یک قوطی آب جوش آماده کنید. کوزه ها را در آب جوش گرم کنید تا آماده استفاده شوند ، نجوشانید. درپوش ها را در آب گرم و صابون بشویید و با نوارها کنار بگذارید.

  • آناناس ، پیاز قرمز و ژالاپینو را چندبار در کاسه غذاساز مخلوط کنید تا ریز خرد شوند ، مراقب باشید مخلوط نشوند.

  • مواد باقی مانده را در یک قابلمه غیر واکنش پذیر با حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. بجوشانید ، شعله را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید. مخلوط آناناس را اضافه کنید و بجوشانید و هم بزنید تا مایع به نصف کاهش یابد ، حدود 15-20 دقیقه.

  • پانسمان داغ را در یک شیشه داغ بریزید و یک فضای نیم سانتی متری را باقی بگذارید. حباب های هوا را بردارید. لبه شیشه را تمیز کنید. درپوش شیشه را در مرکز قرار دهید و نوار را بمالید ، با نوک انگشتان تنظیم کنید. ظرف را در مخزن آب جوش قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • کوزه ها را به مدت 15 دقیقه با تنظیم ارتفاع ، پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید کوزه ها به مدت 5 دقیقه استراحت کنند. کوزه ها را بردارید و بگذارید 12-24 ساعت خنک شوند. محکم بودن روکش ها را بررسی کنید ، وقتی مرکز را فشار می دهید نباید خم شوند.

یادداشت

* هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.

توجه: اطلاعات تغذیه فقط تخمینی است.

تغذیه

کالری: 9کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 2G. | پروتئین: 1G. | چربی: 1G. | چربی های اشباع شده: 1G. | چربی های چند غیر اشباع: 1G. | چربی اشباع شده: 1G. | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 15میلی گرم | فیبر: 1G. | قند: 2G. | ویتامین A: 11من | ویتامین C: 6میلی گرم | فوتبال: 2میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت جاری با بخش حفظ و نگهداری تازه Newell Brands است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید