آووکادو پای لیمویی در شیشه: Paleo و Vegan Friendly


پای آهک با آووکادو

نکته خنده دار در مورد پای آهک Key: من آن را تا پنج یا شش سال پیش امتحان نکردم. مدتها فکر می کردم که من “شخص پای” نیستم. اما وقتی آن را امتحان کردم ، عاشق شدم. بله ، من برای مهمانی پای لیمویی کی دیر کرده ام ، اما این من را از تلاش برای جبران زمان از دست رفته با تهیه این دسر در هر زمان که فرصتی پیدا می کند ، باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من به معنای سنتی نانوا نیستم. من دسرهای ساده را دوست دارم ، بدون پخت و پز ، بسیار خوب که بتوانم همه اشتباهات و عیوب خود را در آن پنهان کنم. بنابراین یک پوسته پای بدون پخت ، بله لطفا! صادقانه بگویم ، پای لیمو آووکادویی من در یک کوزه هر چیزی جز معتبر یا سنتی نیست ، اما خوشمزه است و این همه مهم است. اگر می توانید لیموهای کلیدی را در دست بگیرید ، از آنها استفاده کنید. من فقط از آهک های معمولی استفاده کردم تا مطمئن شوم که این “پای” کاملاً معتبر نیست و برای من مناسب است.

پای آهک با آووکادو

اگر فکر می کنید آووکادو در پای لیمو عجیب به نظر می رسد ، ممکن است حق با شما باشد. اما خوشمزه است. من دوست دارم آووکادو را به شکل دسرهای خامه ای درآورم ، درست مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه من. آنها توانایی شگفت انگیزی در ایجاد دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و می توانند تقریباً * بدون توجه به آنها بگذرند. من تقریباً به این دلیل می گویم که طعم لطیفی دارند. اما با سایر مواد اضافه شده ، به ویژه آب لیمو ، طعم آن بیشتر رقیق شده است.

مواد تشکیل دهنده

این پای آهک آووکادو در یک شیشه بسیار آسان است و حتی با مقدار کمی از مواد تشکیل دهنده است. برد – برد!

مواد لازم برای کوزه های پای آهک آووکادو

در اینجا آنچه شما برای پوسته نیاز دارید:

نارگیل رنده شده بدون شیرین: برای طعم نارگیل عالی و اینکه چرا نارگیل و آهک با هم عالی هستند.

Pecans: برای کمی ترد و طعم دادن

خرما Medjool: برای کمک به چسبندگی پوست و ارائه شیرینی طبیعی.

در اینجا آنچه برای پر کردن نیاز دارید:

آووکادو: برای پر کردن خامه ای. مطمئن شوید که از آووکادوهای رسیده استفاده می کنید که برای بهترین طعم قهوه ای یا کبود نشده اند.

آب لیمو: برای تهیه آب کافی به چند لیمو احتیاج دارید تا این طعم را شبیه پای لیمو ترش کند. می توانید از فایلهای معمولی یا فایلهای کلیدی (در صورت پیدا کردن آنها) استفاده کنید.

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر): برای کمی شیرینی. جایگزین گزینه های دیگر را ببینید.

کره نارگیل: برای افزودن خامه و طعم نارگیل بیشتر.

خامه نارگیل (برای تزیین): مقداری خامه نارگیل خامه ای را روی آن بریزید تا لذیذ و لذیذ شود. این اختیاری است ، اما توصیه می شود. می توانید طرز تهیه آن را در خانه در این پست مشاهده کنید.

طرز تهیه پای آهک کلیدی در یک شیشه

تنها چیزی که برای تهیه این پای سالم آهکی نیاز دارید مواد بالا و غذاساز (یا مخلوط کن) است.

اولین کاری که باید انجام دهید تهیه پوسته است. در یک غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، پکن ، خرما و نمک را با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد تشکیل دهنده پوسته در غذاساز

در مرحله بعد ، زمان ساخت پر کردن است. غذاساز یا مخلوط کن را تمیز کرده و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

پر کردن مواد موجود در غذاساز

زمان ترکیب آن است. مخلوط پرکننده را روی تارت بمالید و شیشه ها را در یخچال بگذارید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. هنگامی که آماده خوردن هستید ، روی خامه نارگیل بریزید و با برش ها و پوست آهک تزیین کنید.

در اینجا نحوه تهیه خامه نارگیل خود را در خانه بیابید!

پای آهک با آووکادو

نحوه ذخیره سازی

باقی مانده را می توان در ظرف های در بسته در یخچال تا 3 روز ذخیره کرد. به دلیل آب لیمو ، رنگ پرکننده باید کاملاً سبز روشن باقی بماند.

آنها را چند روز در یخچالم گذاشتم و به لطف آب لیموترش و آووکادوی رسیده هنوز سبز بودند.

پای آهک با آووکادو

پیشنهادات

  • برای اطمینان از کارایی این دستور غذا ، مقداری آووکادوی رسیده را در دست بگیرید. شما نیاز دارید که آنها در آن حالت رویایی باشند ، نه قهوه ای و کاملا رسیده. این امر باعث می شود که طعم مطلوب پر شده باشد و سیاه نشود یا مزه بدی نداشته باشد.
  • همیشه آهک و شیرین کننده را مطابق میل خود میل کنید و تنظیم کنید.
  • یک قاشق نمک را در پوسته و پرکن فراموش نکنید. این به طعم و شیرینی بیشتر کمک می کند.

جایگزین ها

  • عسل: آن را با یک شیرین کننده مایع دیگر جایگزین کنید. شربت افرا کار می کند ، ممکن است رنگ آن کمی تغییر کند ، اما ساده ترین مبادله خواهد بود.
  • فاقد آجیل: از دانه کدو تنبل به جای پیکان استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره ندارید می توانید آن را حذف کنید. روغن نارگیل را جایگزین نکنید زیرا آنها محصولات کاملاً متفاوتی هستند. کره نارگیل خامه و طعم خاصی به آن می بخشد ، به همین دلیل است که من آن را دوست دارم.
پای آهک با آووکادو

دستور العمل های آشپزی بیشتری را امتحان کنید

اگر این کوزه های پای آهک آووکادو درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را استفاده می کنم که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و آنها را دوست دارم. افشای اینجا.

پای لیمو با آووکادو در یک شیشه

این پای خامه ای آووکادویی با لیمو در شیشه طعم لیمو دارد ، بدون لبنیات! به عنوان یک دسر سریع بدون پخت و آماده در کوتاه مدت عالی است.

زمان سرد شدن 20 دقایق

مواد تشکیل دهنده

برای چاشنی

  • 2
    عالی
    آووکادو
    رسیده ، قهوه ای نشده
  • 1/4
    لیوان
    آب لیمو
    بعلاوه 1/2 پوست آهک ، برای تزئین
  • 2 1/2
    قاشق سوپخوری
    عسل خام
    یا سایر شیرین کننده های مایع
  • 2
    قاشق سوپخوری
    کره نارگیل
  • 1/8
    قاشق چایخوری
    نمک کوشر

دستورالعمل ها

  1. در یک غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، پکن ، خرما و نمک را با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را تمیز کرده و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

  3. مخلوط پرکننده را روی شیرینی پهن کرده و شیشه ها را در یخچال بگذارید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. هنگامی که آماده خوردن هستید ، روی خامه نارگیل (اختیاری) بریزید و با برش ها و پوست آهک تزیین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید