اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در حقیقت ، این چهار مخلوط شامل سودا ، بلغم ، خون و صفرا است و خواص آنها افراد را بی روح می کند. ما چهار مزاج مرکب داریم که در آنها دو ویژگی گرم و سرد غالب است و دو ویژگی دیگر خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج مرکب که در بالا. شد). اگر چهار مخلوط تعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک از دیگری فراتر نرود ، مزاج نهم بدست می آید ، یعنی مزاج مزاج. اهمیت گرما و سرما غذا در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرما و سرما غذا به طور معکوس با خلق و خوی افراد ، می توان برای رسیدن به مزاج معتدل تعادل ایجاد کرد. رضا اطمینانانی در مورد اهمیت گرما و سرما مواد غذایی شما با اطلاعات. به ما بپیوندید.

سعدی در مدتی زیبا آن را بیان کرد:

چهار شورشی مخالف برای چند روز خوشحال ماندند

هنگامی که یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از محوطه خارج شد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که تحت سلطه این دو بلغم هستند ، مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعت گرم دارند.

زمان های سرد:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نمی شوند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارند و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است ، که این امر آنها را بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون می کند. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند است و عروق باریک هستند.

فازی داغ:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند خوشایندتر و دلپذیرتر هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و به سرعت گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش بدن می شود و بیشتر مستعد مصرف آب هستند. تعداد این افراد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه به طور علمی ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده بر روی اکثر اندام ها است.

غذاهای متوسط:

غذاها نیز بین این دو مزاج (که ملایم هستند) قرار می گیرند. به عنوان مثال ، در برخی متون از شیر گوسفند ، ماست و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل نام برده شده است.

اهمیت سرما و گرما در غذاهای متخصص تغذیه اصفهان

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذاهای سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، مرغ ماشینی ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر انواع مختلف:

الف) درجه حرارت پوست: گرمی و سردی پوست نشانه گرما و سردی شخصیت است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ سیاه نشانه گرما و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. کرل نشانه خشکی و نرمی نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد گرم مزاج سفید هستند و پوست قرمز داغ نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افراد گرم مزاج به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

آسیب مواد قندی را بررسی کنید

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید