ایده های آسان برای غذاهای تابستانی – Osinga Nutrition


تابستان زمان بسیار خوشی است ، به ویژه در این زمان عجیب جهان. به نظر می رسد تابستان امسال نیز داغ باشد ، بنابراین شما نمی خواهید وقت زیادی را در آشپزخانه صرف کنید تا وسایل خانه را گرم کنند.

به همین دلیل امروز من غذاهای تابستانی مورد علاقه خود را برای شما می آورم: آنها به حداقل استفاده از لوازم خانگی نیاز دارند و همچنین سریع جمع می شوند!

  1. SALADS GALORE – هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و ترد تابستان نمی گوید. ترکیبات متعددی از طعم ها و مزه ها را کاوش کنید و از این غذای بدون گرما لذت ببرید!
  2. غذاهای یخ زده – ما عاشق یک آشپز خوب هستیم ، اما گاهی اوقات نمی خواهیم تمام هفته آن را بخوریم! بنابراین ما یک منبع غذایی برای فریزر ایجاد کرده ایم که در صورت عدم وقت پخت تا یک هفته کاملاً کار می کند.
  3. آماده سازی غذا: چه آسانتر از ترکیب مواد اولیه و سپس قرار دادن آنها در یخچال؟ این دقیقاً همان کاری است که من برای جو دوسر یک شبه انجام می دهم – عالی است!
  4. وعده های غذایی مبتنی بر TRAY – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را خرد کرده و روی سینی فر بگذارید .. و شما داخل فر می روید! چی راحت تره؟
  5. آب میوه / ترکیب نرم – هیدراته بمانید و دوستان من را تغذیه کنید! آنها را به صورت دسته ای مخلوط می کنم و حداقل 3 روز خوب می مانند.
  6. غذاهای سرگرم کننده: همیشه جایی برای آن غذاهای سرگرم کننده وجود دارد! آنها باید هر هفته بخشی از شما باشند

به من اطلاع دهید که کدام یک از این دستور العمل ها را می خواهید امتحان کنید!

پای چوپان عدس سیب زمینی شیرین

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 50 دقایق

  • 1 پوند سیب زمینی سفید
  • 1 پوند سیب زمینی های شیرین
  • 3 قاشق سوپخوری کره گیاهی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 پیاز قطعه قطعه شده
  • 3 میخک ها سیر قطعه قطعه شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات منجمد
  • 2 فنجان ها عدس کنسرو شده تخلیه و آبکشی می شود
  • 2 قاشق چایخوری آویشن تازه
  • تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید

  • سیب زمینی های بزرگ را پوست گرفته و نصف کنید. در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب پر کنید تا فقط پوشانده شود. روی حرارت متوسط ​​تا زیاد بجوشانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خیلی راحت از چاقو جدا شوند بپزید.

  • پس از پخت ، آبکش کرده و سپس دوباره در قابلمه قرار دهید. با پوره سیب زمینی له کرده و کره وگان را اضافه کنید. کنار بگذارید.

  • در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون را گرم کنید. پس از گرم شدن ، پیاز و سیر را اضافه کنید ، تا کمی قهوه ای شوند (حدود 5 دقیقه).

  • پس از قهوه ای شدن ، سبزیجات یخ زده را به همراه 1/4 فنجان آب یا آب سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. حرارت دهید تا سبزیجات ذوب شوند. عدس پخته شده و آویشن را به مدت 1-2 دقیقه به قابلمه اضافه کنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. آنها را کمی با سیب زمینی خرد کن له کنید تا غلیظ شود.

  • ترکیب سبزیجات و عدس را به یک تابه 2 لیتری که کمی چرب کرده اید منتقل کنید. روی آن را با سیب زمینی پوره کنید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای طلایی شوند با قدرت کامل بپزید.

  • قبل از سرو بگذارید خنک شود.

پاستا حمص پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 40 دقایق

  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو سبز بریده شده
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 فلفل تند بریده شده
  • 1/2 لیوان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 لیوان حمص
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 8 oz ماکارونی خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری اوریگان
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک تابه بزرگ ، گوجه گیلاسی ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی خشک و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • در وسط تابه سوراخ کرده و هموس را اضافه کنید. روی هوموس را با ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده تزئین کنید ، سپس به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها پف کرده و آبدار شوند ، بپزید.

  • در همین حال ، ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را به آرامی با چنگال له کنید تا تمام آب آنها آزاد شود ، سپس هموس را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظ تری به دست آید. ماکارونی پخته شده را اضافه کرده و میل کنید.

آب سبز

  • 1 لیوان اسفناج
  • 1/2 موز منجمد
  • 1/2 انبه منجمد
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 لیوان اب

نارگیل توت فرنگی یک شبه جو دوسر

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 لیوان توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل رنده شده

سالاد توفو کبابی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 10 دقایق

  • 1 کیت سالاد آماده تقسیم به دو قسمت
  • 8 oz توفو
  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 2 قاشق سوپخوری سس باربیکیو
  • توفو را به مکعب برش دهید. آنها را به طور مساوی روی یک سطح صاف مانند تخته برش با حوله کاغذی یا یک حوله تمیز قرار دهید. روی آن را با یک لایه کاغذ جاذب بپوشانید ، یک ورق پخت را روی آن قرار دهید و سپس چیزی سنگین مانند یک کتاب بزرگ یا یک ماهیتابه چدنی بگذارید. به این ترتیب 15 دقیقه فشار دهید.

  • در حالی که توفو در حال فشار دادن است ، جعبه سالاد را بین دو ظرف تقسیم کنید.

  • در یک کاسه فلزی متوسط ​​، نشاسته ذرت ، روغن و سس باربیکیو را با هم ترکیب کنید. مکعب های فشرده توفو را در آن بریزید. می توانید آنها را روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه سرخ کنید یا به مدت 13 دقیقه در سرخ کن با دمای 390 درجه فارنهایت بپزید.

  • توفو پخته شده را به جعبه سالاد اضافه کنید. خوش بگذره!

دیدگاهتان را بنویسید