براونی شکلاتی بدون لاکتوز [Recipe] – Raina Dawn Lutz



براونی نخودچی شکلاتی

هیچ کس هرگز به ماده مخفی این شکلات و لبنیات نخودی بدون لبنیات اعتقاد ندارد! کره بادام زمینی!

کل زمان: 14 دقیقه

تولید – محصول: 8 – 12 قهوه ای

مواد تشکیل دهنده:

1 قوطی نخود یا لوبیا سفید

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

2 قاشق غذاخوری کاکائوی هلندی (یا شکلات داغ ارگانیک!)

1/3 فنجان آرد (سفید ، جو دوسر ، بادام ، سورگوم و غیره)

3 قاشق غذاخوری شیر جایگزین به دلخواه یا سس سیب

3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (یا کره آجیل دلخواه)

1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

کمی نمک

1/2 فنجان شکر (یا شکر نارگیل یا مخلوطی از ملاس ، عسل یا شربت افرا)

1/2 فنجان چیپس شکلات – اختیاری

دستورالعمل ها:

برای آبکش کردن قهوه ای ها و لوبیاها را خیلی خوب آبکشی کنید. فر را با دمای 330 درجه فارنهایت گرم کنید یا روی ماهیتابه ای 8 اینچی چرب کنید. همه مواد را به خوبی در غذاساز ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود. در یک تابه پهن کنید. در صورت تمایل ، چیپس شکلات اضافی را روی آن بپاشید. به مدت 14 دقیقه روی قفسه مرکزی بپزید ، سپس براونی های تازه پخته شده را سرد کنید تا سفت شوند. در صورت تمایل ، با چیپس شکلات آب شده لعاب دهید یا برای تزئین روی آن را با پودر قند بپاشید.

خوش بگذره!

xo ،

دیدگاهتان را بنویسید