بهترین کوکی های شکلاتی و بلغور جو دوسر (بدون گلوتن)


سالهاست که من کوکی های بلغور جو دوسر را آزمایش می کنم و نتوانستم دستور پختی را که دوست داشتم پیدا کنم. تا به حال!!!

شما می دانید که دستور غذا خوب است وقتی گائتانو نمی خواهد آن را با کسی به اشتراک بگذارد. او همچنین 3 عدد مستقیم از فر خورد. بنابراین ، می توان گفت که اینها خوشمزه هستند!

برخی از یادداشت ها / موارد اضافی دستور غذا: با خیال راحت کشمش یا نارگیل رنده شده را اضافه کنید. من این دستور غذا را با آرد همه کاره بدون گلوتن امتحان کردم و کمی خشک شد ، بنابراین انتخاب من نیست. از نظر شیرینی ، من عاشق Lakanto Golden Monkfruit (که از Natura Market سفارش می دهم) هستم. به نظر من رنگ طلایی بهترین طعم را می دهد. در اینجا دستور العمل برای شما آمده است! لذت ببرید و به من اطلاع دهید که چگونه آن را دوست دارید.

PS اگر به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر و آسان تر هستید ، با من در باشگاه دستور العمل هورمون های سالم به من ملحق شوید! آیا با تمام اطلاعات موجود در مورد چگونگی تعادل هورمون ها ، کاهش وزن و حمایت از ایمنی خود اشتباه گرفته اید؟ من نمی توانم از رژیم های مختلف پیروی کنم. پالئو ، کتو ، روزه داری متناوب یا هر چیزی که برای شما مناسب است یک برنامه غذایی ماهانه دریافت کنید + لیست مواد غذایی + دستور العمل هایی که به بدن شما کمک می کند ، هورمون های بدن را متعادل می کند ، سم زدایی می کند و چند اینچ را در این راه از دست می دهد! هر ماه موضوع متفاوتی دارد (اینجا را کلیک کنید تا مطالبی را که در ماه های آینده به اشتراک خواهم گذاشت بخوانید!) این باشگاه دستور العمل با قیمت فوق العاده مقرون به صرفه ای در دسترس است ، بنابراین شما می توانید به راحتی S را بگویید تا خود را در اولویت قرار دهید ، بدون اینکه بانک را شکست دهید. غذای خوشمزه و محرومیت صفر ، قول می دهم!

در دستور تهیه بیسکویت!

  • 1 لیوان آرد بادام
  • 1 لیوان جو دو سر بدون گلوتن
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی اختیاری است ، اما توصیه می شود
  • 1/3 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1/2 لیوان روغن نارگیل ذوب شده
  • 1/3 لیوان ماهی دریایی طلایی
  • 1 تخم مرغ
  • 1 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/2 لیوان چیپس شکلات
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید ، روی یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه بزرگ ، همه مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  • مخلوط خشک را به مخلوط مرطوب ، همراه با چیپس شکلات اضافه کنید. خوب مخلوط کنید ، تا آرد کاملاً مخلوط شود.

  • با دستان خود ، 1-2 قاشق غذاخوری خمیر را بردارید ، یک توپ شکل دهید ، سپس به آرامی صاف کنید. روی ورقه پخت آماده شده ، با فاصله یکسان از یکدیگر قرار دهید. اختیاری: روی آن مقداری چیپس شکلات اضافه کنید.

  • به مدت 13-15 دقیقه بپزید. بگذارید کوکی ها حدود 10 دقیقه روی ورقه پخت خنک شوند (در صورت امکان!). از این خمیر من اغلب 12-13 کوکی دریافت می کنم.



دیدگاهتان را بنویسید