ترد با کاکائو و توت فرنگی #یکشنبه شام ​​#FL توت فرنگی


حمایت این پست توسط توت فرنگی فلوریدا در ارتباط با یک کمپین رسانه های اجتماعی از طریق Sunday Supper LLC. همه نظرات از آن من است.

در حالی که بهار در میشیگان دور به نظر می رسد ، من می توانم با توت فرنگی فلوریدا طعم فصل را بچشم. فصل آنها از دسامبر تا آوریل ادامه دارد و من تعداد زیادی توت فرنگی خوشمزه (و فروش!) دیدم که در فروشگاه های مواد غذایی محلی من ظاهر می شود.

فروش توت فرنگی در کرایه خانواده

بنابراین چرا از فروش استفاده نمی کنید و انبار نمی کنید؟ یک راه آسان برای حفظ طعم این است که آب آنها را کم کنید.

نحوه آبگیری توت فرنگی

توت فرنگی آبکشی شده. خیلی زرق و برق دار!

توت فرنگی ها را بشویید و خرد کنید.

در یک لایه روی سینی های خشک کن غذا بچینید.

درجه حرارت را از 135 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت تنظیم کنید و به مدت 7 تا 15 ساعت یا تا زمان خشک شدن آب بدن را خشک کنید. برای بررسی خشکی ، چند برش را بردارید و بگذارید سرد شود. نصف کنید و رطوبت را بررسی کنید. ممکن است انعطاف پذیر باشد اما نباید چسبناک باشد.

پس از خشک شدن ، به مدت 30-60 دقیقه خنک شده و در ظروف بدون هوا بسته بندی کنید.

طی 7-10 روز آینده ، هر روز تکان دهید و تراکم را بررسی کنید. وقتی همه آنها خشک و نرم شدند ، آنها را برای نگهداری محکم تر بسته کنید (به عنوان مثال در یک کیسه پلاستیکی بدون هوا). ترجیحاً ظرف یک سال مصرف شود.

توت فرنگی ترد با کاکائو

یکی از چیزهایی که من در مورد گرانولا دوست دارم این است که این یک راه خوشمزه و آسان برای استفاده از هر نوع آجیل / دانه / آردی است که از پروژه های دیگر دارید. برای این دستور من تصمیم گرفتم از مواد زیر استفاده کنم. بسته به آنچه در دست دارید ، می توانید آجیل / دانه های دیگر را جایگزین کنید. اگر پودر کاکائو ندارید ، با خیال راحت پودر کاکائو را جایگزین کنید ، اما باید مقدار آن را دو برابر کنید.

من این کار را درست قبل از سفر انجام دادم و وقتی برگشتم شوهرم نیمی از ظرف را فقط به عنوان میان وعده خورد! او گفت: “خوشمزه بود.” حدس می زنم باید کارهای بیشتری انجام دهم. هرچند باید با او موافق باشم ، فقط طعمی از طعم شکلات دارد و توت ها تضاد خوبی با شربت افرا شیرین دارند.

توت فرنگی ترد با کاکائو

مواد تشکیل دهنده

  • 3
    فنجان ها
    بلغور جو دوسر
  • 1
    لیوان
    قلب های دانه کنف
  • 1
    لیوان
    خلال بادام
  • 1
    لیوان
    غذای بادام
  • 1
    لیوان
    تکه های نارگیل
  • 2
    قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو
  • 1
    قاشق چایخوری
    دارچین
  • 1
    قاشق چایخوری
    وانیل
  • 1
    لیوان
    شربت افرا خالص
  • 1
    لیوان
    توت فرنگی خشک شده

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.

  2. در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد خشک را مخلوط کنید.

  3. وانیل و شربت افرا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  4. روی یک ورقه پخت بمالید و به مدت 30-60 دقیقه بپزید (بسته به لایه ای که نازک است ؛ همچنین می توانید آن را در یک تابه 9×13 بپزید) ، اغلب هم بزنید. بیش از حد خشک نکنید.

  5. بگذارید کاملاً خنک شود ، بدون هیچ مزاحمتی. اگر آن را مخلوط نکنید و بگذارید یک تکه خنک شود ، ضخیم تر می شود.

  6. وقتی کاملاً سرد شد ، توت فرنگی های خشک را اضافه کنید. به مدت 1-2 هفته در ظرف دربسته در جای تاریک و خنک نگهداری کنید یا به مدت چند ماه در فریزر قرار دهید.

  7. شیر یا ماست را به دلخواه سرو کنید.

برای الهام بیشتر از توت فرنگی ، این دستور العمل ها را از دیگر وبلاگ نویسان شام یکشنبه بررسی کنید:

{HTML شام یکشنبه}

نحوه نگهداری توت فرنگی

بوکس

کم آبی بدن

انجماد

غذا خوردن

حرکت شام یکشنبهجنبش شام یکشنبه متعهد است دستورهای خوشمزه ای را برای خوانندگان ما به ارمغان بیاورد که آنها را تشویق می کند تا دور میز خانواده دور هم جمع شوند و با هم غذا بخورند. در سایت شام یکشنبه ما مواد مورد علاقه خود را جستجو کنید. همچنین تابلوهای Pinterest شام یکشنبه را برای ایده ها و الهام بیشتر ببینید.

آیا می خواهید به جنبش شام یکشنبه بپیوندید؟ آسان است. برای کلیک می توانید اینجا را کلیک کنید: حرکت شام یکشنبه.

در مورد توت فرنگی فلوریدا در اینجا بیشتر بدانید:

فیس بوک – https://www.facebook.com/flastrawberries/

اینستاگرام – https://www.instagram.com/flastrawberries/

Pinterest – https://www.pinterest.com/Flastrawberries/

توییتر – https://twitter.com/FlaStrawberries

YouTube – https://www.youtube.com/user/FLAStrawberrySue/



دیدگاهتان را بنویسید