توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد می شوند – عنصر جامع


توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد می شود

به نظر حقیر ، متأسفم برای خرد شدن ، زمستان کاملاً مستلزم این است که ما برای دسر و برای صبحانه خرد کنیم. نه تنها قند کمی دارد و فوق العاده مغذی است ، بلکه ما را از داخل گرم می کند. در ماه های سردتر ، همیشه این ایده خوبی است که غذاهای گرم شده ، آسیاب شده و پخته را ترجیح دهیم (مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای ، سوپ ، فرنی و غیره را در نظر بگیرید) تا به هضم غذا کمک کند زیرا بدن ما برای گرم نگه داشتن ما کار می کند.

با توجه به صبحانه های گرم ، در اینجا کوزه های من با توت فرنگی ، ریواس و نارگیل کرامبل آمده است. آنها فاقد گلوتن و لبنیات هستند و با خواص نارگیل ، بادام و ترکیب خوشمزه ریواس و توت فرنگی بسته بندی شده اند. در غیاب توت فرنگی ، قطعاً می توانید بلوبری را جایگزین کنید.

6 وعده

مواد تشکیل دهنده

1 دسته ریواس (به قطعات 4 سانتی متری برش دهید)
900 گرم توت فرنگی تازه یا یخ زده (در صورت استفاده از یخ زده ابتدا آن را یخ بزنید)
2 قاشق غذاخوری آرد 00 GF
فنجان آب

واشر خرد شده:

1 فنجان نارگیل (خشک یا خرد شده)
40 گرم بادام
2 قاشق غذاخوری آرد 00 GF
کمی نمک
¼ فنجان روغن نارگیل (دمای اتاق)
2 قاشق غذاخوری عسل

روش:

فر را روی 180 *گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ ، ریواس ، توت فرنگی ، آرد و آب را مخلوط کنید. مخلوط میوه را به 6 ظرف سرامیکی تقسیم کرده و شیشه ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. در غیاب گلدان های جداگانه ، بدیهی است که می توانید از یک بشقاب متوسط ​​استفاده کنید.

برای تزئین ، با مخلوط کن ، نارگیل ، آرد ، بادام ، نمک ، روغن نارگیل و عسل را مخلوط کنید تا خرده ای شود. در صورت عدم وجود مخلوط کن ، با خیال راحت کل بادام را با آرد بادام آغشته کرده و مواد را بین انگشتان دست خود قرار دهید (من نارگیل کم آب را برای این گزینه تشویق می کنم).

روی گلدان ها را با مخلوط خرده به طور مساوی بپوشانید.

روی قابلمه ها را با فویل بپوشانید و به مدت 35 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا بالای آن قهوه ای طلایی شود.

آن را با یک بستنی یا یک توده بزرگ نارگیل یا ماست یونانی گرم یا سرد میل کنید. و سپس ، البته ، کرم وجود دارد ..

وقتی این کار را کردید ، لطفاً نظر خود را به من اطلاع دهید ، خوشحال می شوم نظرات شما را بدانم. اگر به دنبال الهام بیشتر از نوع شیرین زمستانی هستید ، به دنبال یازده خوشمزه ترین دسر زمستانی نروید.



دیدگاهتان را بنویسید