خرد شدن سیب زمینی شیرین و رزماری – یک عنصر جامع


این گلدان های بسیار مغذی رزماری خوش طعم و سیب زمینی شیرین پر از خواص خوبی هستند. و بیایید صادق باشیم ، فقط ذکر “crumble” تقریباً نیاز من به گفتن یک کلمه دیگر را نفی می کند ، فکر نمی کنید؟!

با این حال ، این گلدان های دلچسب حاوی کینوا و نخود تغذیه شده با پروتئین و البته قهرمان هستند: سیب زمینی شیرین. این آرامش بخش است (سلام روی پنیر خرد شده) و برای آن شبهای زمستانی بسیار رضایت بخش است.

حالا ، با توجه به همسران مجردم ، یکشنبه ها کمی وقت بگذارید و این 4 غذا را آماده کنید. یک شب آن را بخورید و سه مورد باقی مانده را برای هفته پیش در یخچال بگذارید. به زیبایی در فر گرم می شود و نیازی به فکر دیگری نیست!

برای 4 قابلمه (4 وعده)

پایه:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
730 گرم سیب زمینی شیرین (پوست کنده ، به قطعات 2 سانتی متر خرد شده است)
1 عدد پیاز قهوه ای (خرد شده)
2 شاخه رزماری (برگهای ریز خرد شده)
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده در قلع
½ فنجان آب
400 گرم نخود کنسرو شده (آبکش شده)
نمک دریا

سقوط – فروپاشی:
50 گرم آرد 00 GF
فنجان پرک کینوا
½ فنجان پارمزان ، رنده شده
40 گرم کره ، سرد ، خرد شده
1 فلفل قرمز (بدون دانه و ریز خرد شده)

فر را با دمای 180 * (تهویه) گرم کنید. چهار (1.5 فنجان) قابلمه رمکین را با روغن زیتون کمی چرب کنید.

در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون را گرم کرده و سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، هم بزنید. رزماری را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی های پوست کنده را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید ، حرارت را کم کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

نخودها را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر (تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند) بپزید. با نمک دریا مزه دار کنید.

مخلوط سیب زمینی را به چهار قابلمه تقسیم کرده و روی یک ورقه پخت قرار دهید.

برای خرد شدن ، آرد ، کینوا ، پارمزان ، فلفل قرمز و کره را با هم مخلوط کنید (کره را با انگشتان خود بمالید تا حالت کرومبل ایجاد شود).

خمیر را روی مخلوط سیب زمینی بپاشید و به مدت 30 دقیقه (یا تا زمانی که روی سطح آن طلایی شود) بپزید.

خوش بگذره!



دیدگاهتان را بنویسید