در آشپزخانه با برادلی – سارا گلدشتاین


نام کوچک: برد ساراکی

حرفه: متخصص قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی در قرنطینه هستید؟ دوست دخترم سارا (سلب مسئولیت ، من هستم) و سگ ما ، کنجی

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی شما در حال حاضر: برنامه من روز به روز و هفته به هفته تغییر می کند. در حال حاضر ، من یک هفته در میان در بیمارستان هستم و آخر هفته ها در حالی که از خانه در بین کار می کنم. به طور کلی ، من هنوز نگران اتفاقات آینده هستم ، اما جرقه های امید در حال افزایش است.

این اواخر چه غذایی دوست دارید؟ کلم چینی. من از آن بخارپز ، کبابی یا به سادگی با روغن زیتون ، نمک و فلفل سرخ کردم. من اخیراً عاشق سبزیجات فراوان هستم!

3 قلم غذا / شیرینی غیرقابل مذاکره در حال حاضر چیست؟1. پنیر (و مقدار زیادی از آن)

2 عدد تخم مرغ

3. سیب

ذکر لوبیا و حبوبات ، پودر پروتئین و آجیل (به ویژه بادام و بادام هندی). من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم و هنوز مطمئن نشده ام که به طور کلی پروتئین کافی دریافت می کنم.

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ کتاب آشپزی / وبلاگ مورد علاقه دارید؟ باید بگویم بیشتر از تماشای سارا در آشپزخانه الهام گرفته ام. او یک آشپز شهودی است که ظاهراً همیشه غذاهای لذیذی با مواد محدود تولید می کند. من سعی می کنم در طول راه راهنمایی ها و ترفندهایی را از او بگیرم و دو کتابی که ما از آنها پختیم ، Dining In از Alison Roman و Olive و Gourmando است.

غذای مورد علاقه شما در دوران قرنطینه (با دستور غذا) چیست؟ غذای مورد علاقه من در چند ماه گذشته سوپ پیاز فرانسوی بوده است. گرم ، سیر کننده ، شور و از همه مهمتر مقدار زیادی روی پنیر بود. دستور پخت را می توانید در پایین بیابید!

نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ گیاهان تازه تر روی همه چیز (و خودتان آنها را پرورش دهید!). من معمولاً یک جستجوی سریع آنلاین انجام می دهم تا دریابم چه چیزی با غذایی که می خورم بهتر جواب می دهد – جعفری ، گشنیز ، رزماری ، آویشن و شوید رایج ترین در آشپزخانه ما هستند.

اگر سفارش داده اید رستوران غذای غذای مورد علاقه شما چیست؟ ما غذای آماده زیادی سفارش ندادیم ، اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی میزبان بود. ما مجموعه ای از غذاها شامل مرغ کره ای ، آلو گوبی ، پالاک پانیر و دال مخنی با برنج و مقدار زیادی سیر نان تهیه کردیم. بسیار توصیه شده!

سرگرمی های جدید ، کتاب های مورد علاقه یا پادکست های مورد علاقه؟ برای ورزش ، اخیراً دویدن را شروع کردم. که مطمئناً نقطه قوت من نیست با این حال ، من با هر دویدن بهتر می شوم و به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از مقابله با روزم روشن کنم. من دوست دارم کنجی را با خودم ببرم که معمولاً ساعت ها بعد از اتمام کار از حال می رود. کتاب مورد علاقه برای توصیه کتاب پنهان درختان پیتر وولبن است. این یک یادآوری عالی برای کاهش سرعت و توجه آگاهانه به محیط اطراف است. چیزهای زیادی وجود دارد که می توانیم از طبیعت و درختان اطراف ما بیاموزیم.

آیا می توانید مشاوره یا فعالیتی ارائه دهید که شما را در این مدت ایمن نگه دارد؟ من فکر می کنم بسیار مهم است که بدن خود را هر روز و در صورت امکان صبح صبح حرکت دهیم (بیرون یک امتیاز است). وقتی در خانه کار می کنم سعی می کنم کار “معمول” ، استراحت و ساعت های بازی را تا آنجا که می توانم از نو بسازم ، با تشخیص این که همیشه ممکن نیست. یکی دیگر از مواردی که به من کمک می کند این است که به خاطر داشته باشم که از سلامتی ، خانواده ، دوستان و جامعه ام قدردانی کنم. من اغلب به خودم یادآوری می کنم که این امر در نهایت گذشت و همه ما فقط باید وظیفه خود را انجام دهیم.

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

مواد تشکیل دهنده:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، نازک خرد شده

4 حبه سیر ، خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 لیوان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

6 فنجان آب گوشت گاو / قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک

3 عدد برگ بو

1 باگت کوچک ، به برش های 1/2 اینچی برش دهید

2 فنجان گرویر رنده شده

1/2 فنجان پارمزان رنده شده

موارد مصرف:

1. در یک قابلمه بزرگ ، کره را آب کنید و روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل و شکر را به آن اضافه کنید. بدون حرارت روی حرارت متوسط ​​بپزید و گاهی اوقات هم بزنید تا پیازها کارامل شوند. هنگامی که شروع به قهوه ای شدن می کنند ، مرتباً هم بزنید و قسمت پایینی قابلمه را از بین ببرید.

2. شراب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. بپزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا ته ماهیتابه از بین برود ، تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد را اضافه کرده و با همزدن مداوم به مدت یک دقیقه بپزید.

4. سپس مایه ، سس ورسترشایر ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید و بجوشانید و روی آن را بپزید ، به مدت حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که طعم دلپذیری پیدا کند.

5. فر را از قبل گرم کرده و برش های نان باگت را تا لبه ها ترد و طلایی کنید. کنار بگذارید.

6. تکه های جداگانه گوشت را روی سینی فر بگذارید و سوپ داغ را بین آنها تقسیم کنید. هر کدام را با 1 یا 2 تکه نان باگت تزئین کرده و به طور مساوی با گرویر و سپس پارمزان بپاشید. آنقدر بپزید تا پنیر آب شود و کف کند.

7. روش دیگر ، در صورت استفاده از کاسه های سوپ معمولی ، هر تکه نان تست را با مقداری پنیر بپوشانید و دوباره به گریل برگردانید تا ذوب شود. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و روی هرکدام با نان تست پنیر تزیین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید