در آشپزخانه با جیک و دانیل – سارا گلدشتاین


نام کوچک (S): جیک و دانیل گلدبرگ

حرفه (I): جیک کارآفرین و بنیانگذار NIKUFarmis.com است. دانیل مدیر محصول است ، در حال حاضر در مرخصی زایمان است.

در طول این دوره چه کسی در یک کوارنتین هستید؟ ما دو نفر هستیم و بچه 3 ماهه مان!

1-2 عبارت برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: اتاق بچه هم اتاق اوست و هم دفتر جیک ، بنابراین ما در طول روز تعدادی چارت را در اتاق انجام می دهیم. قهوه درست کنید و روی ایوان بنشینید ، برای کار به اتاق نوزاد بروید ، کودک با مادر قدم بزند ، ناهار درست کند ، با کودک بازی کند ، خانه داری کند ، شام درست کند ، نوزاد را بخوابد ، بخواند و تکرار کند!

آخرین غذایی که تا به حال دوست داشتید چیست؟ ما وسواس هوموس خانگی داریم. هر زمان که جیک دسته جدیدی آماده می کند ، ما هر روز آن را میان وعده می کنیم تا آماده شود.

3 مورد غذا در این لحظه قابل مذاکره نیستند؟

  1. نخود خشک شده
  2. گوشت
  3. سیب

چگونه و از کجا الهام بخش آشپزی را پیدا می کنید؟ ما قسمتهای بیشتری از کانال Bon Appetite Youtube را تماشا کردیم و از آنجا الهام گرفتیم. جیک برخی از دستور العمل های کتاب آشپزی “Ottolenghi Simple” را امتحان کرده است ، اما بسیاری از مواقع ما تمام مواد لازم برای تهیه بیشتر دستور العمل ها را نداریم ، زیرا پیدا کردن برخی موارد در این مدت دشوار است.

غذای مورد علاقه شما که در طول کوارتین تهیه کرده اید چیست؟ استیک پهلو سیر و عسل روی گریل. جیک صاحب nikufarms.com است ، بنابراین ما به طور منظم گوشت های مرتعی را به خانه خود تحویل می دهیم و نگران تمام شدن اجزای گوشت در سوپرمارکت نباشید. یکی از شرکت های شریک آن نیز عسل می فروشد ، بنابراین ما می دانیم که تقریباً هر آنچه را که برای انجام آن نیاز داریم در اختیار داریم.

جیک استیک را به مدت 24 ساعت در: ⅓ فنجان عسل (مزرعه NIKU) 1 فنجان سس سویا 4 حبه سیر خرد شده و چرخ کرده خرد می کند. سپس آن را روی کباب ذغال ما می گذارد تا به 140 درجه برسد (ما به پختن گوشت با دماسنج اعتقاد داریم ، بنابراین هر بار گوشت خوب بیرون می آید). ما گوشت را نازک خرد می کنیم و سپس به سالاد ، پوره سیب زمینی ، ساندویچ ، حمص یا فقط به تنهایی می پردازیم.

نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ هنگام پخت ، تخم مرغ باید در دمای اتاق باشد. ظاهراً این به تخم مرغ ها کمک می کند تا یکنواخت تر مخلوط شوند و خمیر یکنواخت تر شود!

اگر سفارش داده اید ، غذای مورد علاقه شما چیست؟ به طرز شگفت انگیزی از زمان منزوی شدن اجتماعی ما فقط یک بار سفارش داده ایم. این پیتزای پیتزا نوا بود ، و جالب اینکه وقتی آن را خوردیم متوجه شدیم که بیرون غذا خوردن می تواند بیش از حد باشد.

هابی جدید / کتابهای مورد علاقه / PODCAST مورد علاقه ندارید؟ دانیل خود را وقف پخت (چه کسی نکرد) و نقاشی کرد. ما همچنین بسیار علاقه مند به مجموعه کتاب های دانیل سیلوا از گابریل آلون در مورد یک مامور مخفی اسرائیلی هستیم. مجموعه کتاب ها بسیار عالی هستند زیرا تعداد زیادی کتاب خواهید داشت که بعداً می توانید بخوانید. این کتاب 20 کتاب دارد!

آیا می توانید در این دوره یک پیشنهاد یا فعالیتی که شما را با زمین و سالم نگه می دارد پیشنهاد دهید؟ حداقل یک بار در روز بیرون بروید حتی زمانی که بیرون هوا بسیار سرد است. برای ما این بدان معناست که فقط یک لیوان شراب را در ایوان در پایان روز میل کنید.



دیدگاهتان را بنویسید