در آشپزخانه با KELLY و JEFF – سارا گلدشتاین


نام ها: کلی گراهام و جف سووا

حرفه ها: کلی برنامه ریز شهری است و جف مدیر پروژه

در طول این دوره چه کسی در یک کوارنتین هستید؟ یکدیگر!

1-2 عبارت برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: ما یک روال قرنطینه ای را اتخاذ کرده ایم. ما هر دو در خانه کار می کنیم و در اوقات فراغت از آشپزی ، ورزش ، پیاده روی طولانی در محله و البته تماشای Netflix لذت می بریم!

آخرین غذایی که تا به حال دوست داشتید چیست؟ آووکادو من (کلی) اغلب آووکادو می خرم ، اما گاهی اوقات سخت تلاش می کنم و آنها را فراموش می کنم و خیلی رسیده می شوم! حالا که آنها همیشه در خانه هستند ، می توانم آنها را زمانی که کاملا رسیده باشند بخورم! من عاشق آووکادوی له شده روی کیک برنج هستم.

در حال حاضر 3 مورد غذایی غیرقابل مذاکره / بزرگ در شیرخانه چیست؟

  1. قهوه
  2. شیر
  3. پنیر

چگونه و از کجا الهام بخش آشپزی را پیدا می کنید؟ از گذراندن وقت در مرور کتابهای آشپزی که داریم و ارائه ایده جدید لذت بردم. من خوشحالم که ما وارد فصل میوه و سبزیجات تازه می شویم ، زیرا من یک کتاب عالی دارم به نام برداشت خانگی.

غذای مورد علاقه شما که در طول کوارتین تهیه کرده اید چیست؟ خریدم تمام شده بود ، بنابراین این کاری گیاهی “سینک آشپزخانه” گیاهی را تهیه کردم (دستور و عکس زیر را ببینید).

نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ جف از کودکی برای اولین بار نان درست کرد! مادر جف نانواست ، بنابراین در جوانی با او غذاهای زیادی می پخت ، اما تصمیم گرفت خودش این کار را انجام دهد. ما در تماس تصویری با مادرش تماس گرفتیم تا همه چیز را به ما بیاموزد!

اگر سفارش داده اید ، غذای مورد علاقه شما چیست؟ ما سعی کرده ایم از چندین مکان در محله خود سفارش دهیم. پدرش سیدر در هاربرد یک صبحانه خوشمزه دارد!

هابی جدید / کتابهای مورد علاقه / PODCAST مورد علاقه ندارید؟ من به روال معمول یوگا و دویدن برگشتم و واقعاً از هر دو آنها لذت می برم!

آیا می توانید یک توصیه یا فعالیتی ارائه دهید که در طول این دوره زمین و سلامت خود را حفظ کنید؟ در هفته اول بیشتر داخل خانه بودم و کمی دیوانه شدم. از آن زمان ، من سعی کردم حداقل یک بار در روز معاشرت کنم و گهگاه با دوستانی ملاقات کنم که برای پیاده روی های اجتماعی در این نزدیکی زندگی می کنند. این یک روش خوب برای چک کردن با مردم و به یاد آوردن “زمانهای عادی” است!

دستور غذا برای KELLY + JEFF’S ‘KITCHEN SINK’ CURRY CURRY

اقتباس از https://www.veganricha.com/chickpea-coconut-curry-instant-pot-recipe/

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1/2 (0.5) پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 فلفل تند سبز ، خرد شده (مانند سرانو ، ژالاپنو) یا از فلفل دلمه ای استفاده کنید یا حذف کنید
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چایخوری (0.25 قاشق چای خوری) دارچین
  • 1/3 قاشق چایخوری (0.33 قاشق چای خوری) فلفل قرمز یا به مزه
  • 1/4 قاشق چایخوری (0.25 قاشق چایخوری) مریم گلی خرد شده
  • 1 عدد فلفل قرمز خرد شده یا خرد شده
  • یک مشت قارچ ، خرد شده
  • 1 کدو سبز کوچک ، ورقه شده
  • 1 عدد سیب زمینی شیرین ، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل چرخ کرده
  • 3/4 قاشق چایخوری (0.75 قاشق غذاخوری) نمک
  • 1 قوطی نخود
  • 13.5 اونس شیر نارگیل
  • بسته به ترجیح شما برای بافت کاری ، 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
  • 1 فنجان نخود فرنگی یخ زده
  • آب لیمو / لیمو ، گشنیز ، تکه های فلفل برای تزئین

دستورالعمل ها:

  1. سس را در قابلمه فوری فشار دهید و روغن نارگیل را به آن اضافه کنید. پیاز ، سیر ، فلفل قرمز ، زنجبیل و یک نمک خوب را اضافه کنید. 3 تا 4 دقیقه بپزید تا شفاف شود. در صورت لزوم با آب گلوله کنید. (به نکات مربوط به غذای تابه ای مراجعه کنید)
  2. ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. فلفل ، کدو سبز ، قارچ و سیب زمینی شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید. نخودها را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. نمک ، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هر تکه ای گیر کرده باشد.
  4. تفت دادن را لغو کنید ، درب مهر و موم شده را ببندید. به مدت 5 دقیقه تحت فشار زیاد بپزید. اجازه دهید فشار به طور طبیعی تخلیه شود ، سپس درب را باز کنید.
  5. 5. حالت تفت را دوباره روشن کنید تا مقداری از مایع تبخیر شود. وقتی به غلظت دلخواه رسید ، قابلمه فوری را خاموش کرده و نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید.
  6. 6. با لیمو ، تکه های فلفل ، باقی مانده شیر نارگیل و گشنیز تزئین کرده و روی برنج یا غلات سرو کنید.
  7. با برنج سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید