دستور غذاخوری انفرادی آشپزی Bariatric 7


مدتی است که آخرین باری که دستور غذا خوردن را به تنهایی ارسال کردم ، عمدتا به این دلیل است که در طول قرنطینه من مدت زیادی آشپزی می کردم و چند وعده غذایی پخته شده از ابتدا برای خودم خوردم. در حال حاضر ، با بازگشت چند نفر به سر کار و بیرون رفتن و کمی بیشتر (البته با محدودیت های موجود) بسیاری از ما ممکن است به گزینه “آشپزی برای 1 نفر” نیاز داشته باشیم.

این ایده ساده است ، اما ترکیب موزارلا تازه با گوجه فرنگی رسیده ، ریحان تازه تند ، کمی سرکه بالزامیک و مرغ نرمی قابل اعتماد برنده است. طرز تهیه آن سریع و آسان است ، و اگر وقت شما کم است ، می توانید آن را با یک سینه مرغ کوچک یا ران پخته شده یا ران تهیه کنید که در راه خانه برداشته شده است.

سالاد مرغ CAPRESE

مواد تشکیل دهنده

METRIC / ایالات متحده

1 x 75g / 3oz سینه مرغ کوچک بدون پوست بدون استخوان

اسپری یا مه پخت کم چرب

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

4 گوجه گیلاسی ، یک چهارم

15 گرم / ½ اونس موزارلا تازه خرد شده یا توپ های کوچک موزارلا تازه

2 قاشق غذاخوری برگ کوچک ریحان تازه

1 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک (اختیاری)

روش

  1. سینه مرغ را تقریبا به نصف افقی تقسیم کرده و مانند یک کتاب باز کنید. با پتک گوشتی یا وردنه له کنید تا صاف شود. با اسپری آشپزی کم چرب یا مه پاشیده و به مزه آن نمک و فلفل بزنید.
  2. یک ماهیتابه کوچک نچسب را گرم کنید ، مرغ را اضافه کنید و 3-4 دقیقه در هر طرف آن را بپزید تا بپزد و کمی سرخ شود. از قالب خارج کرده و روی بشقاب سرو گرم شده قرار دهید.
  3. گوجه فرنگی ، موزارلا و ریحان را کامل کنید و در صورت استفاده با سرکه بالزامیک مزه دار کنید. بلافاصله سرو کنید.

بخش 1

بخش WLS: 1

کالری در هر سرویس: 164

پروتئین: 24.8 گرم

کربوهیدرات ها: 3.8 گرم (3 گرم قند)

چربی: 5.4 گرم

ارائه تصویر از http://www.eatingwell.com

دیدگاهتان را بنویسید