دونات سیب کارامل شده – لورا لی متعادل


  • مواد تشکیل دهنده سیب:
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3 فنجان ها سیب ها را پوست بگیرید و به قطعات 1/2 اینچ برش دهید (من از فوجی یا honeycrisp استفاده می کنم)
  • 2 قاشق شیرین کننده میوه گرانبها (من مارک Lakanto را دوست دارم ؛ شکر سفید)
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • مواد تشکیل دهنده کیک:
  • 2 1/4 فنجان ها آرد همه کاره بدون گلوتن (می تواند جایگزین آرد AP معمولی شود)
  • 3/4 لیوان آرد بادام پوست کنده
  • 1 قاشق سوپخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • نادر 1/2 فنجان سس سیب شیرین نشده (دمای اتاق ؛ measure فنجان را اندازه بگیرید و 2 قاشق غذاخوری بردارید)
  • 1 لیوان شیرین کننده میوه گرانبها (من مارک Lakanto را دوست دارم ؛ شکر سفید)
  • 1/2 فنجان بسته بندی شده شکر قهوه ای روشن (زیر شکر نارگیل)
  • 3 عالی تخم مرغ (دمای اتاق)
  • 1 لیوان روغن آووکادو
  • مواد تشکیل دهنده سرمازدگی:
  • 6 قاشق کره بدون نمک (روغن نارگیل تصفیه شده)
  • 2 قاشق چایخوری شیر به انتخاب شما
  • 1/4 فنجان بسته بندی شده شکر قهوه ای روشن

  1. سیب ها را آماده کنید: یک ماهیتابه بزرگ تا متوسط ​​را داغ کرده و روغن را اضافه کنید. وقتی روغن به سرعت در اطراف ماهیتابه حرکت کرد ، سیب ها را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار تفت دهید تا سیب ها با لبه های طلایی نرم شوند ، 8-10 دقیقه. در صورت لزوم ، می توانید آب پاشیدن را اضافه کنید تا از چسبیدن بیش از حد آنها جلوگیری شود. میوه راهب و دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. به یک کاسه مقاوم در برابر حرارت منتقل کرده و در یخچال قرار دهید.
  2. تهیه کیک: فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب پیراشکی را روی یک ورقه پخت قرار دهید. من جلو می روم و قالب / روغن را اسپری می کنم ، فقط برای محافظت بیشتر از چسبیدن! در یک کاسه بزرگ ، آرد GF AP ، آرد بادام ، دارچین ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه جداگانه ، سیب ، میوه ماهی ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، روغن و وانیل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. مواد مرطوب را اضافه کنید تا خشک شوند و تا زمانی که کاملاً مخلوط شوند ، مخلوط کنید ، سپس سیب های سرخ شده را با هم مخلوط کنید (مطمئن شوید که کاملاً خنک شده اند).
  5. خمیر را به قالب پیراشکی اضافه کنید و به آرامی ضربه بزنید تا هرگونه حباب هوا آزاد شود. به مدت 60-70 دقیقه بپزید ، تا زمانی که یک خلال دندان تقریبا تمیز بیرون بیاید (به دنبال چند خرده کوچک باشید ، اما آنها نباید مرطوب باشند). در قالب 25 دقیقه سرد کنید.
  6. در این مدت لعاب کارامل را آماده کنید: هر سه ماده را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. بجوشانید و یک دقیقه بجوشانید ، مرتباً هم بزنید. کنار بگذارید.
  7. کیک را از قالب خارج کرده و بلافاصله لعاب دهید. کیک را 30 دقیقه قبل از برش دادن خنک کنید. پس از خنک شدن کامل ، کیک را می توان به مدت 2 روز در دمای اتاق نگهداری کرد ، سپس 4 روز دیگر در یخچال نگهداری کرد. همچنین می توانید کیک را تا 4 ماه فریز کنید.



دیدگاهتان را بنویسید