ران مرغ قابلمه فوری با هلو و خردل عسلی با بری. کباب شده


  • 6 قاشق خردل دیژون
  • 1/4 لیوان عسل
  • 2 قاشق سس گوجه
  • 1 قاشق سوپخوری سدیم کم سدیم یا سس سویا
  • 3 حبه های سیر، خرد شده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 لیوان آب مرغ سدیم کم
  • 2 پوند پای مرغ بدون استخوان و پوست
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3 بالغ Pripeche ، به نیم قمر به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید
  • 4 اونس پنیر بری
  • اختیاری: ریحان تازه برای تزئین

  1. در یک کاسه مخلوط ، خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تاماری ، سیر خرد شده ، پاپریکا و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP خود را روی “saute” تنظیم کنید و مطمئن شوید که روی “medium” و تنظیم روغن قرار دارد. وقتی روغن “ترک خورد” نیمی از ساق مرغ و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت 6-8 دقیقه ، یا تا زمانی که بتوانید آنها را با یک کاردک فلزی یا انبر فلزی از تابه جدا کنید (هنگام آماده شدن پروتئین ها “آزاد می شوند”). ما رنگ قهوه ای طلایی خوب می خواهیم.
  3. رانها را روی بشقاب بگذارید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و با یک کاردک تکه های طلایی را جدا کنید. ران ها را دوباره به IP اضافه کنید و با مخلوط خردل و هلو تزیین کنید. هم بزنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود ، سپس درب را ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه روی “دستی” تنظیم کنید. بپزید ، سپس بگذارید به طور طبیعی به فشار برسد (دستی را رها نکنید).
  6. ‘delete’ را فشار دهید و IP را به ‘saute’ بازنشانی کنید. اجازه دهید سس کاهش یابد ، اغلب هم بزنید ، برای 10-12 دقیقه ، تا زمانی که به طور قابل توجهی غلیظ شود. اگر مرغ را با چنگال خرد کرده اید ، اگر قبلاً پوسته نشده است.
  7. مخلوط را در یک تابه یا تابه نچسب بریزید و با برش های بری (به هر ضخیمی که ترجیح می دهید) تزئین کنید. تا زمانی که پنیر طلایی و حباب دار شود بپزید. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقیمانده را می توان تا 4 روز در یخچال محکم بسته یا 3 ماه منجمد کرد. خوش بگذره!



دیدگاهتان را بنویسید