سالاد تاکو با سالاد آووکادو – پیشگیری از RD


من به تازگی 2 کتاب را پس از خواندن 10-20 درصد از هر کتاب ، رها کرده ام. او واقعاً با من متفاوت است – احساس می کنم که قرار است هر چیزی را بخوانم و کسی نیستم که از کتاب صرف نظر کنم. اما پشت سر هم این کار را کردم. بیش از حد معمول ، احساس می کنم زمان با ارزش است. هیچ وقت زمان کافی وجود ندارد ، و بنابراین مطمئناً زمانی برای کتابهایی که مربا من نیستند هدر نمی رود.

در محل کار ، من برای ناهار قدم می زنم. من هنگام ناهار به کارم پایان می دهم.

من قصد دارم در زمان معینی کار را ترک کنم تا آموزش و کارم را دیر شروع کنم ، یا در نهایت کودکی را انتخاب کنم که در مدرسه به کووید مبتلا شده باشد ، یا در لحظه ای که از محل کار به خانه می آیم دوباره به کار دسترسی پیدا کنم.

زمان شام ما دیر و زود خزنده می شد. ما حدود ساعت 7 بعد از ظهر یا کمی بعد از اکثر عصرها به پایان می رسیم و اخیراً متعهد شدیم که خواندن عصرانه خود را افزایش دهیم … زمان کمی برای استراحت باقی می گذارد!

اولین جلسه من ساعت 6:45 صبح فردا است ، بنابراین لازم است به موقع بخوابید! هنوز ، من داشتن گذراندن وقت تلویزیون و کمی مطالعه

ما در حال حاضر در Under Deck شرکت می کنیم ، یک نمایشگاه قایقرانی در Bravo که افراد فوق العاده ثروتمند اجاره قایق بادبانی خصوصی را برای چند روز در یک زمان اجاره می کنند و مانند ثروتمندترین افراد ثروتمند زندگی می کنند. البته این درام زیاد است و تماشای آن را بسیار سرگرم کننده می کند. تماشای آن به دلیل غذا بسیار سرگرم کننده است – من می خواهم همه آن را بخورم.

این چیزی است که من به آن نیاز دارم: آرامش بی فکر و الهام از غذا! اما مطمئناً غذای روزهای هفته نیست. طاقچه فعلی من “بوگی هفته شبی” است – غذای فوری که توسط غذاهای لذیذ تأیید شده است. این تاکوها کاملاً با این توصیف مطابقت دارند. آنها با یک سالاد آووکادو تند هستند تا در کام سرد شوند و با مقداری کوسو شور تازه خاتمه دهند! بنابراین ، بسیار خوب!

مواد تشکیل دهنده

تاکو ماهی قزل آلا:

  • 1 پوند فیله ماهی قزل آلا

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل چیپوتل

  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 1 آهک ، پوست کنده و فشرده شده (آب آن را کنار بگذارید)

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 20 مینی تورتیلا ذرت

  • 1/3 فنجان نقاشی دیواری کوسو خرد شده ، برای سرو

سالاد:

  • 1 عدد آووکادو رسیده

  • 1/4 فنجان ماست یونانی پر چرب شیر کامل

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

  • 1 آهک ، پوست کنده و فشرده شده است

  • ½ قاشق چایخوری سریاچا

  • 3 فنجان مخلوط سالاد کلم بروکلی

  • 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت یا یک ورقه پخت لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید. ماهی قزل آلا را در مرکز قرار دهید و آن را خشک کنید. بالای آن را با روغن بمالید
  2. در یک کاسه کوچک ، پودر چیپوتل ، پودر سیر ، پوست آهک و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی ماهی قزل آلا بپاشید و سطح آن را بپوشانید.
  3. ماهی قزل آلا را به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ماهی قزل آلا تازه پخته شود.
  4. در همین حین ، آووکادو را در کنار یک کاسه متوسط ​​با پشت چنگال له کنید تا چند توده باقی بماند. ماست ، روغن زیتون ، نمک ، پوست و آب آهک و Sriracha را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. سالاد و گشنیز را مخلوط کنید ؛ کنار گذاشتن
  5. آب لیموترش رزرو شده را روی ماهی قزل آلا بریزید. ماهی قزل آلا را به صورت داغ در تورتیلا های دو لایه ، با لباس سالسو و نقاشی دیواری کوسو سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

تولید – محصول: 10
بخش ها: 1 تاکو تهیه شده

مقدار در هر وعده:
کالری: 200کاملا چاق: 9.7 گرمکلسترول: 31 میلی گرمسدیم: 328 میلی گرمکربوهیدرات ها: 16.8 گرمفیبر: 3.1 گرمقند: 2.4 گرمپروتئین: 13.5 گرم

آیا یک تاکو خوب دوست دارید؟ کی نیست!؟ در اینجا برخی از موارد دلخواه است.

مراقب باش،

دیدگاهتان را بنویسید