سالاد توت فرنگی Haloumi با نعناع – عنصر جامع


سالادهای آسان تابستانی مکان مناسبی است: برای ورود مهمانان آخرین لحظه ، پس از روزها در ساحل ، یا پس از پایان یک روز طولانی در محل کار. سالادهای ساده و در عین حال خوشمزه که به 37 ماده نیاز ندارند اما در بسیاری از سطوح پر می شوند. البته ، جایی است که حلوم وارد می شود. حلومی را روی بشقاب بیندازید و اکثر جوانه های چشایی بلافاصله توجه را به خود جلب می کنند.

این سالاد مکمل خوبی برای یک تکه ماهی کبابی است. در حقیقت ، اگر هنوز توت فرنگی و ماهی را جفت نکرده اید ، ممکن است دوست داشته باشید این دستور غذا را امتحان کنید ، ماهی قزل آلا ترد با سس توت فرنگی ، پسته و ریحان. چیزی در مورد طراوت و آبدار بودن توت فرنگی وجود دارد که با ماهی قزل آلا غنی کاملاً مطابقت دارد.

امیدوارم از این دستور خوشمزه و ساده در فصل تعطیلات استفاده شود!

به 4 سرویس می دهد

120 گرم برگ اسفناج جدید
250 گرم حلومي ، خلال شده
250 گرم توت فرنگی
1/2 فنجان بادام (خرد شده و کمی برشته شده)
یک مشت نعناع تازه

لباس بپوش
1/3 فنجان روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل

در یک ماهیتابه داغ ، هالومی را از هر دو طرف کباب کنید تا قهوه ای طلایی شود (از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید).

در یک کاسه بزرگ ، اسفناج ، توت فرنگی ، بادام و نعناع را مخلوط کنید.

مواد سس سالاد را مخلوط کرده و سالاد را بپوشانید. در چهار بشقاب تقسیم کرده و هالومی و نعناع تازه تر را روی آن قرار دهید. به هر ظرف یک فلفل سیاه خوب بپاشید.

خوش بگذره!

به دنبال سالاد بیشتری هستید؟ این سالاد حماسی بهاری را با لوبیا ، نعناع و ماست حتما امتحان کنید. او برنده است!



دیدگاهتان را بنویسید