سالاد ماکارونی جو میگو به سبک یونانی – RD Prevention


پس از دویدن دیوانه وار در روزهای یکشنبه ، کشاندن بچه ها از وظیفه به وظیفه دیگر ، آنها فوراً به خانه برگشتند تا اسلایمی را که برای تولد خود وارد کیسه های خوب می شود ، بدون اجازه باز کنند. من و مارک عصبانی شدیم. مدتی را در اتاق خواب گذراندم و بحث های زیادی در مورد اینکه چرا انتخاب بدی بود انجام شد.

آنها از آن زمان تا کنون بهترین عملکرد خود را انجام داده اند ، اما نتیجه آنها امشب است: کنار گذاشتن اولین رویداد مدرسه آنها – یک بستنی اجتماعی.

دیشب جهت گیری پایپر یانگ 5 وجود داشت و او بسیار شاخ بود! ما شی را ترک کردیم (با نظارت 😉) ، بنابراین ما می توانیم مطمئن باشیم که به پایپر لحظه ای هیجان انگیز را برای او وارد می کند و برای اولین بار در مدرسه ابتدایی کاوش می کند. خواهر بزرگ می تواند در این راه کمی مسخره باشد و ما می دانستیم که پایپر از ورود به مدرسه ابتدایی چقدر هیجان زده بود.

عصر موفقیت آمیز بود و معلمانش بسیار شیرین به نظر می رسند! کل جهت بیش از 2 ساعت به طول انجامید و در مدرسه ای بدون تهویه مطبوع ، ماسک و بدن بزرگسالان (x2 در بسیاری از خانواده ها) در کلاس مهد کودک کمی ناخوشایند بود زیرا ساعت دوم به پایان می رسید. ما برای عصر آماده بودیم … و شام.

امشب دومین شب در مدرسه است تا شی با معلم خود ملاقات کند و ما نیز از این موضوع بسیار هیجان زده هستیم. همه چیز برای ما تازگی دارد زیرا سال گذشته به دلیل شیوع همه گیر به ما اجازه ورود به مدرسه داده نشد. دوست دخترتان حتی برای برخی مهمانی های باکلاس و یک گردش هم داوطلب شد! هیجان زده 😊 اما امشب ، بعداً ، بستنی اجتماعی را با دوستان قدیمی و جدید کنار می گذاریم تا تقویت کنیم که باز کردن محتویات کیف هدیه بدون اجازه ، انتخاب خوبی نبود. من انتظار اشک دارم وای!

با این حال ، به ما این امکان را می دهد که شبی کمی بدون هرج و مرج را سپری کنیم. زمان کافی برای تهیه شام ​​وجود ندارد ، اما زمان کافی برای برداشتن غذای باقی مانده و نشستن دور هم. آخرین هفته دیوانه ای که داشتیم ، من این سالاد جو را درست کردم و بارها و بارها آن را خوردم تا تمام شود ، هم برای ناهار و هم برای شام. با خوشحالی. آن طعم های جسورانه مرکبات و شوید با همه چیز یونانی درست در کوچه من است!

برای ما امشب آرزوی موفقیت کنیم که صحنه ای بزرگ بسازیم

مواد تشکیل دهنده

میگو:

  • 24 اونس میگوی خام ، پوست کنده و پوست کنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 لیمو ، پوست گرفته و فشرده شده است

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ، به مزه

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز خرد شده

سالاد پاستا:

  • 2 پیمانه ماکارونی جو خام

  • 2 عدد لیمو ، پوست گرفته و فشرده شده

  • ½ فنجان روغن زیتون

  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ، به مزه

  • 1/2 فنجان شوید تازه خرد شده

  • 1 خیار انگلیسی ، نیم ماه خرد شده

  • 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ، نصف شده

  • onion پیاز قرمز ، خرد شده

  • 8 اونس فتا ، به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه متوسط ​​، روغن زیتون ، آب لیمو ، پوست ، نمک ، فلفل و فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید. میگو را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کت شود. کنار گذاشتن
  2. یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. جو را هم بزنید و حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​کاهش دهید. مطابق دستورالعمل بسته بندی ، تا زمان دندانه بپزید. آبکش کنید ، آبکشی کنید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  3. در همین حال ، یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن ، میگو را اضافه کرده و بپزید تا صورتی شود و پخته شود ، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
  4. در یک کاسه یا شیشه کوچک با درب محکم ، آب لیمو ، پوست ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و شوید را ترکیب کنید. خوب هم بزنید یا تکان دهید تا ترکیب شود. جو را بریزید و خوب مخلوط کنید.
  5. به جو ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز ، فتا و میگو را اضافه کنید. روی آن را بچرخانید و سرو کنید.

یادداشت

بهتر است باقی مانده ها فقط 1-2 روز نگهداری شوند

دستور العمل کمی اقتباس شده از زیتون و انبه

اطلاعات تغذیه ای:

تولید – محصول: 10
بخش ها: 1 1/2 فنجان

مقدار در هر وعده:
کالری: 358کاملا چاق: 19.0 گرمکلسترول: 96 میلی گرمسدیم: 662 میلی گرمکربوهیدرات ها: 29.8 گرمفیبر: 2.4 گرمقند: 3.2 گرمپروتئین: 17.0 گرم

آیا عاشق طعم ها و مفاهیم یونانی هستید؟ برخی دستور العمل های دیگر را نیز بررسی کنید!

مراقب باش،

دیدگاهتان را بنویسید