سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ کرده ، کلم پیچ و لوبیا – امی لونگارد



مدتی از آخرین پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مقاله ، ما در حال حاضر در سومین ماه بیماری همه گیر COVID-19 هستیم و هنوز فاصله گذاری اجتماعی را بسیار تمرین می کنیم. این تغییر عظیم در شیوه زندگی ما انگیزه ای بود که من برای آموزش در کلاسها و کارگاههای آموزشی آنلاین به آن نیاز داشتم. در حالی که من به طور معمول شخصاً در اتاوا تدریس می کنم ، طی چند ماه گذشته کاملاً آنلاین حرکت کرده ام و هر هفته کلاس های مجازی و کارگاه های سلامتی شرکتی را در آشپزخانه ام با افرادی از سراسر کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور برگزار کرده ام. این یک روش فوق العاده برای برقراری ارتباط با وجود این واقعیت بود که ما از نظر فیزیکی از هم دور می شویم.

با گرم شدن هوا و در حال گذر از غذاهای سبک تر بهاری و تابستانی ، من فکر کردم زمان آن رسیده است که دستور جدیدی را به اشتراک بگذارم. این فصل از سال من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم که می توانند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی آماده شوند. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ما یک سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم قرمز و لوبیا درست کردیم. یکی از حاضران ، علیشا ، گفت: “این بهترین سالاد کینوا است که تا به حال خورده ام!” و دیگران نیز هیجان زده شدند. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی و چغندر غنی از آنتی اکسیدان و کلم قرمز باشد. سرشار از رنگ و طعم ، پروتئین و فیبر زیاد است ، بنابراین می توانید آن را در طول وعده غذایی بخورید یا در بخشهای کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای تهیه دستور کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، نظر خود را به من بگویید!

کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6 تا 8 وعده مصرف می کند

مواد تشکیل دهنده:

1 چغندر بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا ، آبکشی و آبکش شده
1 1/2 فنجان آب یا آب سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 – 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
1 قوطی (398 میلی لیتر / 14 اونس) به دلخواه لوبیا یا نخود ، آبکش کرده و آبکشی کنید
1 فنجان جعفری خرد شده به صورت عمده
2 فنجان کلم نازک برش خورده
فلفل سیاه

موارد مصرف:

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا یک لایه سیلیکونی بپوشانید. چغندرها را پوست گرفته و خرد کنید و به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید. حدود 1 قاشق چایخوری زیتون بپاشید و کمی نمک به آن اضافه کنید. چغندرها را هم بزنید تا مطمئن شوید به طور مساوی با روغن آغشته شده است. چغندرها را روی ورقه پخت قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه تفت دهید (آنها را یک بار در نیمه بچرخانید) یا تا زمانی که به راحتی با چنگال سیخ شوند.

کینوا ، آب یا آب گوشت و زردچوبه را به یک قابلمه کوچک و متوسط ​​اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید ، سپس آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود 12 – 15 دقیقه یا تا زمانی که کینوا پخته شود ، بجوشانید ، سپس آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه سرد کنید. سپس کینوا خنک شده را با چنگال پوسته کنید.

برای تهیه سس ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیژون و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

برای جمع آوری سالاد ، چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی سس را بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود. طعم دهید و نمک بیشتری (در صورت لزوم) و مقدار فراوان فلفل سیاه میل کنید. از این سالاد به صورت سرد یا گرم به عنوان غذای اصلی لذت ببرید ، یا از آن در قسمت های کوچکتر به عنوان غذای جانبی برای هر چیزی که می خورید لذت ببرید.

این را می توان به مدت 5 روز در یخچال در ظرفی که هوا نمی گذارد نگهداری کرد.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم خوشتان آمد ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که یک دوره تصادفی در سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذاهای گیاهی است. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک بپیوندید که در آن من دستور العمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید