ساندویچ های مورد علاقه من بدون گوشت و گیاهخوار – Osinga Nutrition


گرما دوباره مرا با ساندویچ آشنا می کند! همچنین ، چه کسی می گوید ساندویچ نمی تواند بخشی از رژیم غذایی سالم باشد؟ آنها مطمئناً می توانند! آنها را با سبزیجات ، چربی های سالم و پروتئین ها بسته بندی کنید و یک وعده غذایی متعادل داشته باشید!

کربوهیدرات ها در سال های اخیر بدتر شده اند ، اما این بدان معنا نیست که شما باید برای همیشه نان را رها کنید! این دستور العمل های ساندویچ سالم ثابت می کند که می توانید در حالی که هنوز از طعم و مزه لذت می برید ، بهتر غذا بخورید!

هر یک از این ساندویچ ها دارای فیبر ، پروتئین گیاهی و ریزمغذی ها هستند. من همچنین فکر خلاقانه ای کرده ام تا پروتئین های گیاهی متفاوتی را برای هر کدام به همراه طعم و مزه های مختلف برای شما بیاورم ، بنابراین هرگز خسته نمی شوید!

اگر شما هم مانند من آماده غذا هستید ، توصیه می کنم قبل از خوردن ساندویچ آن را جمع کنید. این به این دلیل است که مواد تشکیل دهنده یک آشفتگی غلیظ ایجاد نمی کند! به عکس بالا نگاه کنید – در اینجا نحوه بسته بندی تمام ساندویچ ها در یخچالم آمده است.

بدون بحث بیشتر ، در اینجا دستور العمل های ساندویچ مورد علاقه من وجود دارد! به من بگویید کدامیک را دوست دارید امتحان کنید و تماشای من را در YouTube در اینجا تماشا کنید!

https://www.youtube.com/watch؟v=s0JPjbX2jns

تمپه BLT

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 20 دقایق

ماریناد

  • 3 قاشق سوپخوری من سالسا / تماری هستم
  • 2 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1.5 قاشق چایخوری سرکه بازامیک
  • 1 قاشق چایخوری دود مایع
  • 0.5 قاشق چایخوری زیره
  • 0.5 قاشق چایخوری پودر سیر

مواد لازم برای ساندویچ

  • 8 برش ها نان
  • 8 اوز تمپه بریده شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی
  • می وگان
  • ماریناد را با ترکیب سس سویا ، شربت افرا ، روغن ، دود مایع ، سرکه بالزامیک ، زیره و پودر سیر آماده کنید.

  • نوارهای برش خورده تمپه را در ماریناد فرو کنید تا کاملا پوشانده شود. نوارها را در یک لایه در یک تابه کم عمق بچینید تا هر قطعه در ماریناد باشد و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • پس از آنکه تمپه به مدت کافی برای مارین شدن باقی ماند ، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نوارهای تمپه را اضافه کنید و در یک تابه به مدت 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که لبه های آن طلایی شود بپزید. از ترشی باقیمانده برای براق کردن ماهیتابه استفاده کنید.

  • بیکن تمپه را در تورتیلا با سبزیجات ، گوجه فرنگی و سس مایونز وگان ترتیب دهید. خوش بگذره!

عدس شلخته جو

15 دقایق

کل زمان 15 دقایق

  • 28 oz گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق سوپخوری پودر سیر
  • 1 قاشق سوپخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 2 فنجان ها عدس پخته
  • 1 قاشق سوپخوری خردل
  • 1/2 قاشق چایخوری دود مایع
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • 2 لیوان اسفناج
  • همه مواد (به جز نان یا اسفناج) را در قابلمه فوری ترکیب کنید. درپوش را در جای خود قفل کرده و مطمئن شوید که دسته خروجی بخار بسته است. فشار قوی دستی را برای 12 دقیقه تنظیم کنید. گلدان فوری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا فشار را افزایش دهد ، تایمر پس از رسیدن به فشار شروع به شمارش معکوس می کند.

  • پس از گذشت زمان ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود ، حدود 20 دقیقه طول می کشد. پس از انجام این کار ، درب را به آرامی آزاد کنید.

  • روی نان دلخواه با اسفناج سرو کنید. خوش بگذره!

ساندویچ نخودچی با آووکادو

  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • 2 لیوان نخود پخته شده
  • 1/3 لیوان گوآکامول
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری تکه های چیلی قرمز
  • 1 رئیس کاهو بوستون از ساقه پاره شده است
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • در یک کاسه بزرگ با دستگاه سیب زمینی نخود پخته شده را با گوآکامول له کنید. پاپریکا و تکه های چیلی را اضافه کنید. مخلوط کنید تا مخلوط کمی توده ای شود.

  • روی نان بمالید و با کاهو و پیاز تزیین کنید. خوش بگذره!

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 لیوان حمص
  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • 1 لیوان جوانه زدن
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • 1/2 خیار بریده شده

ساندویچ نخودچی مخلوط

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 10 دقایق

هم زدن نخود

  • 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو
  • 1 لیوان آرد نخودچی
  • 2/3 لیوان شیر نارگیل در جعبه
  • 2 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری خردل
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز

مواد افزودنی برای ساندویچ

  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون و پیاز ورقه شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

  • مخلوط مخلوط خود را با افزودن آرد نخودچی ، شیر ، مخمر تغذیه ای ، زردچوبه ، خردل دیژون ، پودر سیر و پودر پیاز به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • مخلوط را روی پیازها بریزید و بپزید تا زمانی که مخلوط مانند پنکیک شروع به سفت شدن کند. سپس شروع به شکستن آن با کاردک و هم زدن و چرخاندن مخلوط کنید تا زمانی که کل خمیر پخته شود و دیگر خیس نشود.

  • روی نان را بچینید و با گوجه فرنگی تزیین کنید. خوش بگذره!

ساندویچ توبو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 15 دقایق

  • 14 اوز توفو شرکت اضافی
  • 1.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/4 لیوان سس باربیکیو
  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • 2 لیوان اسفناج
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • بلوک توفو را در چند لایه دستمال کاغذی بپیچید ، سپس آن را روی بشقاب سرو یا تخته برش قرار دهید. آن را با یک جسم سنگین مانند ماهیتابه ، قابلمه یا قوطی بزرگ در حالی که فر داغ می شود وزن کنید. یکبار توفو را به صورت مکعب خرد کنید.

  • در همین حال ، پاپریکای شیرین ، زیره ، پودر چیلی ، پودر سیر ، پاپریکای دودی و سس باربیکیو را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و مخلوط کنید. روغن را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شود. توفو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. توفو را در یک لایه روی یک ورقه پخت آماده قرار دهید.

  • کباب کنید ، هر 10 دقیقه هم بزنید تا به طور یکنواخت بپزد ، تا زمانی که توفو کاملاً ترد شود ، در کل 30 تا 35 دقیقه.

  • روی نان بچینید و با اسفناج و پیاز تزیین کنید. خوش بگذره!

دیدگاهتان را بنویسید