سس آلو هابانرو – تغذیه ماریسا مور


با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل آسان تابستانی آشنا شوید! این دستور سس آلو هانبرو محصولات اصلی تابستانی را به طرز شیرین و تند ترکیب می کند. آن را روی ماهی ، مرغ برای غذای اصلی سرو کنید ، یا از آن به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد لذت ببرید.

3 قوطی سس آلو.  habaneros و چیپس در یک کاسه آبی

این پست توسط سازندگان Bal پشتیبانی می شودمن® محصولات کنسرو خانگی. *

این سس آلو هانبارو شیرین ، میوه ای و تند ، بهترین میوه های فصل تابستان را گرد هم آورده است. این طرز تهیه آسان کنسرو تابستانی که با آلو تازه ، گوجه فرنگی و فلفل هانابرو تند تهیه می شود ، سس مناسبی برای طعم تابستان در حال حاضر و فراتر از آن است.

شاید تعجب کنید که چقدر راحت می توان سس خود را درست کرد و می توانید! چند مرحله وجود دارد اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. بنابراین بیایید شروع کنیم.

شما نیاز خواهید داشت

آلو قرمز یا سیاه
گوجه گیلاسی
پیاز قرمز
فلفل هابانرو
نمک
گشنیز آسیاب شده
آب لیمو بطری شده
تکیلا (اختیاری)
4 (16 اونس) توپ® کوزه های پینتی
قابلمه یا قابلمه ای برای پخت سس
توپ® تابه بین ماری یا یک قابلمه بزرگ و عمیق با درب و گریل
بلند کننده شیشه و تأیید کننده فضای سر
حوله آشپزخانه را تمیز کنید

کوزه های توپی با یک کاسه آلو ، نمک ، هانباروس ، آب لیمو بطری شده و گشنیز آسیاب شده

این دستور العمل شامل چند مرحله است ، اما در واقع به راحتی و به سرعت تهیه می شود. من دستور العمل کامل و مفصل را در زیر آورده ام ، اما می خواهم برخی از مراحل کلیدی را در اینجا به خاطر بیاورم.

پس از شستن تمام محصولات ، گوجه فرنگی ها را آماده کرده و در فر داغ بپزید.

گوجه فرنگی ها را کمی تفت دهید

این یک دستور عالی برای استفاده از گوجه فرنگی تازه از باغ است.

اگرچه برخی از دستور العمل های سالسا نیاز به تفت دادن گوجه فرنگی برای ایجاد یک زغال سنگ دارند ، اما ما آنقدرها پیش نمی رویم.

هدف در اینجا این است که گوجه فرنگی ها را کمی بپزید ، تمرکز خود را در طعم گوجه فرنگی تابستانی شروع کنید و بتوانید به راحتی پوست آن را جدا کنید.

گوجه فرنگی های پوست کنده ، خرد شده و نصف شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید. کباب کردن هنگامی که به اندازه کافی سرد شد ، پوست گوجه فرنگی را به آرامی برداشته و گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

نکته: برای قوام ، گوجه فرنگی و آلو را به اندازه یکسان خرد کنید.

گوجه فرنگی گیلاسی بو داده روی پوست

از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

آلو در فصل تابستان تا اوایل پاییز است. آنها شیرین ترین آنها در اواخر فصل هستند ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای استفاده از آن است. اکنون زمان مناسبی است که آلوها را در حین فروش و موجود در بازار کشاورزان محلی مصرف کرده و برای این سس بطری کنید.

در این دستور می توانید از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید. آلو سیاه رنگ غنی تری به آن می بخشد. هر دو طعم شیرین و ترش را اضافه می کنند.

آلوها را حتما بشویید. به سادگی آلوها را به اندازه گوجه فرنگی خرد شده خرد کنید.

کنسرو سالسای خانگی

وقتی گوجه فرنگی ، آلو ، پیاز و فلفل هانابرو خرد شد ، زمان پخت فرا رسیده است ، بنابراین می توانید سس را درست کنید!

گوجه فرنگی مایع زیادی آزاد می کند. اما این دستور غذا از آب لیمو و تکیلا اختیاری نیز استفاده می کند. آب لیمو مهم است.

اطمینان حاصل کنید که آب لیمو را در بطری خریداری کرده اید اطمینان حاصل کنید که سس دارای سطح ثابت اسیدیته است. از آبلیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه ای با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز

برای راهنمایی بیشتر ، این سوالات متداول در مورد کنسرو کردن خانه را حتماً بررسی کنید.

یادداشت: پس از اتمام فرآیند ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از یکدیگر فاصله دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب آنها فراهم شود. بگذارید ظرف ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات دیگر به پایین بروید.

کوزه های سس روی یک حوله سفید

تنظیم حرارت

این دستور سالسا انعطاف پذیری کمی دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 2-3 حبانرو برای این دستور غذا استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید که فلفل می تواند طیف وسیعی داشته باشد. برخی از آنها حتی در همان دسته داغتر از دیگران خواهند بود.

با حذف دانه ها و دنده های هانابرو می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید. من برای اولین دسته سالسا دو حبانرو خود را نگه داشتم ، اما احتمالاً دفعه بعد به سه عدد افزایش خواهم داد.

توصیه: هنگام برش فلفل هانابرو از دستکش استفاده کنید. روغن فلفل قرمز به انگشتان شما می چسبد و حتی با آب و صابون به راحتی شسته نمی شود.

صحبت از فلفل هانابرو. در مقیاس ملایم تا بسیار تند ، فلفل هانابرو فقط یک ته آن از بالا قرار دارد. هابانروها بسیار تند هستند.

این فلفل قرمز یا نارنجی می تواند 100 برابر تندتر از فلفل هالاپینو باشد و فوراً ادویه و طعم را به هر غذایی اضافه می کند.

یافتن فلفل هابانرو در سوپرمارکت محلی در اکثر شهرهای بزرگ بسیار آسان است. همچنین می توانید با مراجعه به یک خواربارفروشی کارائیب یا بازار کشاورزان بین المللی آنها را پیدا کنید.

رشد فلفل بسیار آسان است ، بنابراین ممکن است حتی بتوانید مقداری در باغ خود پرورش دهید.

یک شیشه سس را با یک قاشق با فلفل و آلو در کنار آن باز کنید

ارائه ایده ها

این سس هانابرو آلو با غذاهای مختلف بسیار خوب ترکیب می شود.

من فقط با چیپس تورتیلا دوست دارم. نمک ترد با سس شیرین و میوه ای تعادل کامل طعم ها و یکی از تنقلات جدید مورد علاقه من است!

اما روش های زیادی برای لذت بردن از این سس وجود دارد.

  • آن را روی غذاهای ماهی کبابی ، مرغ یا گوشت خوک بمالید.
  • به همبرگر یا رول بوقلمون طعم میوه ای اضافه کنید.
  • چاشنی شیرین و تند را به تاکوهای گیاهی یا ماهی اضافه کنید.

یک کوزه سالسا به کباب بعدی خود بیاورید یا آن را برای شب دخترانه باز کنید. آن را در کاسه ای بریزید و با چیپس چنار یا تورتیلا ، ورقه های خیار تازه و جیکاما برای غوطه ور کردن سرو کنید.

کوزه سالسا را ​​با تورتیلا باز کرد

اگر ترکیب گوجه فرنگی datterini مورد شما نیست ، این دستور العمل ظریف و شیرین تر از آناناس Jalapeno Relish را امتحان کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

سس آلو هابانرو

با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل آسان تابستانی آشنا شوید! آن را در غذای اصلی روی ماهی ، مرغ سرو کنید یا از آن به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد لذت ببرید.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پختن20 دقایق

زمان خنک کننده12 ساعت ها

کل زمان12 ساعت ها 50 دقایق

دوره: پیش غذا ، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور تهیه کنسروهای خانگی

بخش ها: 4 کوزه های 16 اونسی (پینت)

کالری: 14کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 2 پوند. گوجه فرنگی ، بدون هسته و نصف
  • 3 پوند. آلو رسیده ، کنده شده و خرد شده 1
  • 1 پیاز قرمز متوسط ​​، خرد شده ، حدود 1 فنجان
  • 2 حبه سیر ، چرخ کرده
  • 2 قاشق سوپخوری تکیلا (اختیاری)
  • ؟ لیوان بطری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز ، برشته و خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده)
  • 2-3 habaneros ، خرد شده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و روی ورقه پخت قرار دهید و قسمت برش خورده به سمت پایین باشد. به مدت 20 دقیقه تفت دهید ، سپس گوجه فرنگی ها را بچرخانید و 10 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید سرد شود. پوست ها را بشویید ، سپس آنها را درشت خرد کنید.

  • یک قوطی آب جوش آماده کنید. کوزه ها را در آب جوش گرم کنید تا آماده استفاده شوند ، نجوشانید. درپوش ها را در آب گرم و صابون بشویید و با نوارها کنار بگذارید.

  • گوجه فرنگی ها را با سایر مواد در یک قابلمه فولادی ضد زنگ ترکیب کنید. به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد ، بپزید ، اغلب هم بزنید تا آلوها نرم شوند و سس غلیظ شود ، حدود 20 دقیقه.

  • سس داغ را در یک کوزه داغ بریزید و یک فضای نیم اینچی باقی بماند. حباب های هوا را بردارید. لبه شیشه را تمیز کنید. درپوش شیشه را در مرکز قرار دهید و نوار را بمالید ، با نوک انگشتان تنظیم کنید. ظرف را در مخزن آب جوش قرار دهید. این کار را یک به یک تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • کوزه ها را به مدت 20 دقیقه با تنظیم ارتفاع پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید کوزه ها به مدت 5 دقیقه استراحت کنند. کوزه ها را بردارید و بگذارید 12-24 ساعت خنک شوند. محکم بودن روکش ها را بررسی کنید. هنگام فشار دادن مرکز ، آنها نباید خم شوند.

یادداشت

یادداشت:

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه شیشه ها داخل شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین ، در این حالت ، 20 دقیقه از زمانی که آب در قابلمه شروع به جوشیدن می کند.

تغذیه

کالری: 14کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 3G. | پروتئین: 1G. | چربی: 1G. | چربی های اشباع شده: 1G. | چربی های غیر اشباع: 1G. | چربی اشباع شده: 1G. | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 73میلی گرم | فیبر: 1G. | قند: 3G. | ویتامین A: 195من | ویتامین C: 5میلی گرم | فوتبال: 4میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

* افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت در حال انجام با بخش حفظ تازه Newels Brands است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. تمام افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید