سس کره پن گوجه فرنگی


ماهی شامی در سس کره گوجه فرنگی شام جدید مورد علاقه شما در هفته خواهد بود. فیله های نازک و خرد شده ماهی کاد را در یک کره گوجه فرنگی غلیظ می جوشانند و با مشتی سبزی سبز به پایان می رسانند. این شگفت انگیز یک تابه تمام طعم فانتزی را با حداقل تلاش دارد. این هفته “دستور غذای خوب ماهی” را به برنامه غذایی خود اضافه کنید!

نمای نزدیک ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی

زیرا شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • این یک شام بی نظیر است!
  • این دستور غذا همه در یک تابه جمع می شوند ، به این معنی که تهیه آن آسان ، آسان ، آسان و تمیز کردن سریع و آسان است. برای همه ما که ساعت های بی شماری را بعد از شام در سینک ظرفشویی می گذرانیم ، این یک تسکین خوش آمدید است.
  • به همان اندازه خوشمزه است که درست می شود!
  • چیزی در مورد ترکیب سس گوجه فرنگی و کره وجود دارد که لوکس به نظر می رسد. این یک ترکیب فوق العاده خوشمزه است که با افزودن غذاهای دریایی می خواند. ماهی کاد فروتن در این آبگوشت افزایش می یابد و شکار غیرقانونی ماهی فیله را نرم و لطیف می کند. او دارای گوجه فرنگی و شهوت حمام است.

بریم آشپزخونه!

مواد لازم برای ماهی تابه ای در سس کره گوجه فرنگی / گوجه فرنگی ، کره ، ماهی کاد ، گیاهان تازه

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی– بیایید در مورد گوجه فرنگی صحبت کنیم. اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی تابستانی در دست دارید ، توصیه می کنم از آنها در این دستور غذا استفاده کنید. هیچ جایگزینی برای گوجه فرنگی های رسیده وجود ندارد. آنها شیرینی طبیعی باشکوهی دارند. دوم از این گزینه یک کنسرو گوجه فرنگی خوب است. من ترجیح می دهم گوجه فرنگی کامل سان مارزانو پوست کنده یا یک نوع وارداتی را ترجیح دهم. همچنین با خیال راحت فقط از وسایل موجود در کمد استفاده کنید.
  • کره نمک زده– این یک حقه تجارت آشپز است. کره نمک در یک مرحله ساده نمک را به ظرف شما اضافه می کند. بهترین نوع کره از غذاهای علفی و ارگانیک تهیه می شود که امروزه به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. البته ، اگر نمک دارید ، می توانید به جای آن از آن استفاده کنید. فقط مزه کنید و در صورت نیاز به سس کره نمک اضافه کنید.
  • فیله های ماهی کاد– من ماهی کاد را دوست دارم زیرا خوشمزه ، خوشایند و مقرون به صرفه است. می توانید انواع دیگری از ماهی های سفید ظریف را در این دستور غذا جایگزین کنید ، مانند خارپشت ، سمور یا باس دریایی. Vital Choice منبع مورد علاقه من برای غذاهای دریایی است که از منابع پایدار تهیه شده و مستقیماً درب منزل شما تحویل داده می شود.
  • پیاز تازه یا ریحان– من فکر می کنم هر گیاه سبز یا ترکیبی که دوست دارید در این دستور غذا به زیبایی کار می کند. ترخون ، جعفری ، پونه کوهی تازه ایده های دیگری هستند. بازارهای کشاورزان در این زمان از سال مقدار زیادی گیاه دارویی دارند. قدرت آنها در بالا بردن قابلمه را دست کم نگیرید.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

دستورالعمل ها:

گوجه فرنگی تازه از باغ

توجه: در صورت استفاده از گوجه فرنگی تازه – سفید شدن در آب جوش به مدت 2 دقیقه * سفید کردن به این معنی است که گوجه فرنگی کامل را به مدت چند دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید ، این کار کندن پوست را بسیار راحت تر می کند * لایه برداری از پوست و اضافه کردن آن تابه بزرگ و بلند. گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید (من از دستگاه سیب زمینی استفاده کردم).

در صورت استفاده از کنسرو گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی کامل را با دستگاه سیب زمینی له یا پشت قاشق چوبی له کنید.

کره را در سس گوجه فرنگی در یک ماهیتابه بزرگ بجوشانید

به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم با کره بجوشانید.

تابه بزرگ سس کره گوجه فرنگی با قاشق چوبی

برای چاشنی بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را به جوش بیاورید

فیله ماهی کاد کاملا چاشنی در زمینه سفید

ماهی را با حوله های کاغذی خشک کنید تا رطوبت باقی مانده (مخصوصاً اگر یخ زده باشد) جذب شود. فیله های ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید

ماهی کاد در تابه ای با سس گوجه فرنگی در اطراف

ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی فرو کنید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم برسانید ، ظرف را با درب بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه یا تا زمانی که ماهی دیگر مات نشود یا ماهی به دماسنج 130-140 برسد ، بجوشانید.

یک ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی سرخ کنید تا در آب گوجه فرنگی بپزد

از روی حرارت بردارید. روی آن را پیاز تازه یا جعفری یا ریحان بریزید.

ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی در کاسه سفید

با گوجه فرنگی گیلاس تازه خرد شده و ریز سبزها سرو کنید.

نکات دستور العمل:

  • ماهی را بیش از حد نپزید – رنگ فیله را تغییر دهید ، باید از کدر به سفید برفی تبدیل شود. هنگام پخت باید کاملاً محکم باشد و همچنین می توانید از چنگال استفاده کنید تا ببینید ماهی به راحتی پوسته می شود یا خیر. اگر همه اینها را بیهوده می بینید ، از دماسنج استفاده کنید. وقتی ماهی در محدوده 130-140 درجه قرار می گیرد ، پختن آن را متوقف کنید.
  • از کره واقعا خوب استفاده کنید – این سس دارای دو ماده است. گوجه فرنگی + کره – همین. شما می خواهید مطمئن شوید که کره خوشمزه است و از کیفیت بالایی برخوردار است. من متعصب کره “Kerrygold” هستم ، طعم آن را دوست دارم. من همچنین کره علفی از Vital Farms را دوست دارم.
  • می توانید سس کره گوجه فرنگی را از قبل ، حتی دو روز قبل تهیه کنید. سس را در یخچال بگذارید و وقتی آماده تهیه ماهی کاد هستید ، به طور واقعی در یک فلاش مخلوط می شود. من همچنین اکیداً توصیه می کنم دستورالعمل استفاده های دیگر را دو برابر کنید.
  • یخ زدایی ماهی یخ زده: بهترین روش این است که ماهی را یک شبه در یخچال نگهداری کنید. گاهی اوقات متوجه می شوید که ماهی هنوز کمی یخ زده است ، در این صورت ، فیله ها را زیر آب سرد بشویید تا ماهی کاملاً ذوب شود. قبل از پخت حتماً خشک کنید و قبل از پخت رطوبت اضافی فیله ها را از بین ببرید.

ایده های شگفت انگیز CONTOUR برای خدمت با این عصای خوشمزه!

گزینه هایی که می توانید یک غذای دلچسب در اطراف این غذا درست کنید بی پایان است. هر کدام از غذاهای جانبی را که انتخاب می کنید ، آب ماهی آنقدر خوشمزه است که مطمئناً می خواهید مقداری نان گرم آن را جذب کند!

ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی در کاسه های سفید روی سطح سفیددستورالعمل های ذخیره سازی / گرمایش / انجماد:

باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا دو روز نگهداری کنید. من توصیه نمی کنم این دستور را فریز کنید.

سوالات متداول: (به سوالات اینجا پاسخ دهید)

آیا کره اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد؟

جادو زمانی اتفاق می افتد که کره به سس گوجه فرنگی اضافه شود. اسیدیته را مهار کرده و لبه های گوجه فرنگی را نرم می کند. چربی احساس دهان نسبتاً حریصی ایجاد می کند و باعث درخشندگی مواد سس گوجه فرنگی می شود.

آیا می توانم با رژیم مدیترانه ای ماهی کاد بخورم؟

از ویژگی های بارز دریای مدیترانه می توان به آبهای سرلوسی آبی آن اشاره کرد. این شهر به دلیل مجاورت با دریا شناخته شده است. منطقی است که ماهی و غذاهای دریایی اجزای مهم رژیم مدیترانه ای هستند. ماهی کاد ماهی کم چرب و دارای پروتئین بالا است. این یک افزودنی عالی برای رژیم مدیترانه ای خواهد بود.

تغییرات غذایی برای این دستور:

این دستور العمل فاقد گلوتن است ، دارای غذای کم ، سرخپوش و کتو دوست است.

  • سرخپوش – در دستور غذا از کره علفی استفاده کنید.

سریع ترین و راحت ترین رستوران هایی که دوست خواهید داشت:

یک ماهی تابه ماهی دریایی به سبک مدیترانه ای

تابه سوسیس و سبزیجات

کرانچی فلان با ماهی قزل آلا و کلم بروکلی

شام را در تابه ای از گوشت بوقلمون روی کباب پز بخورید

ماهی قزل آلا سبز کاری در تابه

نمای نزدیک ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی

نمی توانم منتظر بمانم تا این دستور پخت ماهی کاد را با سس کره گوجه فرنگی امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، یک عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را به نمایش بگذارم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کردند!

نمای نزدیک ماهی کاد سرخ شده در سس کره گوجه فرنگی

ماهی کاد سرخ شده با سس کره گوجه فرنگی

ابرا پاپا ، MS ، SNC ، LDN

فیله های نازک و خرد شده ماهی کاد را در یک کره گوجه فرنگی غلیظ می جوشانند و با مشتی سبزی سبز به پایان می رسانند.

زمان آماده سازی 25 دقایق

زمان پختن 55 دقایق

دوره در اصلی

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 4 بخش ها

کالری 333 کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 2 پوند. گوجه فرنگی (تازه یا کامل پوست گرفته از قوطی)
  • 4 قاشق سوپخوری. کره نمک زده
  • 2 پوند. ماهی کاد به چهار قسمت برش دهید
  • نمک و فلفل
  • پیاز تازه یا ریحان ، خرد شده
  • گوجه فرنگی تازه و سبزیجات خرد شده برای تزئین

دستورالعمل ها

  • اگر از گوجه فرنگی تازه استفاده می کنید ، آن را به مدت 2 دقیقه در آب جوش بریزید ، پوست آن را جدا کرده و به یک تابه بزرگ با طرف بالا اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید (من از دستگاه سیب زمینی استفاده کردم).

  • در صورت استفاده از کنسرو گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی کامل را با دستگاه سیب زمینی یا پشت قاشق چوبی له کنید.
  • کره (تکه تکه شده) را به تابه اضافه کنید.

  • به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم بجوشانید.

  • برای چاشنی بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را به جوش بیاورید.

  • ماهی را با حوله های کاغذی خشک کنید تا رطوبت باقی مانده (مخصوصاً در صورت یخ زده) جذب شود. فیله های ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی فرو کنید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم برسانید ، درب ظرف را بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که ماهی دیگر کدر نشود یا ماهی به دماسنج 130-140 برسد. خواندن فوری.
  • از روی حرارت بردارید. روی آن را پیاز تازه یا جعفری یا ریحان بریزید.

  • با گوجه فرنگی گیلاس تازه خرد شده و ریز سبزها سرو کنید.

یادداشت

واریز و مانده:
باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا دو روز نگهداری کنید.
گوجه فرنگی تازه و کنسرو شده:
شما واقعاً می توانید از هر دو در این دستور غذا استفاده کنید ، اما اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی تازه از باغ دارید ، این یک راه عالی برای استفاده از آنها است.
اگر از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید ، من گوجه فرنگی “San Marzano” را از ایتالیا توصیه می کنم ، آنها پر از طعم هستند!

تغذیه

کالری: 333کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9G.پروتئین: 43G.چربی: 14G.چربی های اشباع شده: 8G.چربی های چند غیر اشباع: 1G.چربی اشباع شده: 3G.چربی های ترانس: 1G.کلسترول: 129میلی گرمسدیم: 239میلی گرمپتاسیم: 1478میلی گرمفیبر: 3G.قند: 6G.ویتامین A: 2349منویتامین C: 33میلی گرمفوتبال: 63میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم به شما در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی یک هفته ای رایگان من (عمدتا گیاهان) ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست خرید ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید