سیخ جوجه کبابی با تکیلا و آهک


تکیلا و مرغ لیمو

تابستانی تر از این چیست؟ مرغ کبابی ، بررسی کنید. تکیلا و آهک ، بررسی کنید. سیخ مرغ ، بررسی کنید! همه موارد فوق یک شاخص عالی است که ما در حالت تابستانی خالص هستیم و به عنوان مثال ، من نمی توانم خوشحال تر باشم. تابستان همیشه خیلی سریع پرواز می کند و من سعی می کنم وقتی اینجا است از آن حداکثر استفاده را ببرم. یکی از راه های این کار این است که گریل را روشن کرده و این پای مرغ کبابی تکیلا و آهکی را درست کنید. طعم آنها غنی است و ساخت آنها بسیار ساده است. زیرا آخرین کاری که می خواهم در تابستان انجام دهم ، گذراندن وقت در داخل خانه برای تهیه غذا است. و خوشبختانه با این دستور ، لازم نخواهد بود.

نکته جالب در مورد تکیلا این است که تا چند سال پیش فکر می کردم از آن متنفرم. فقط در گذشته شلیک های تکیلا (و نه چندان خوش طعم) طعم بدی در دهان من (به معنای واقعی کلمه) به جا گذاشت. اما سپس به Sayulita ، مکزیک رفتم و دوباره شروع به نوشیدن آن کردم ، مشخصاً در حاشیه. و در حال حاضر یکی از نوشیدنی ها و الکل مورد علاقه من برای لذت بردن است.

تکیلا و مرغ لیمو

مواد تشکیل دهنده

فقط با چند ادویه ، پوست لیمو ، پای مرغ و البته تکیلا ، می توانید آن را به سرعت ترشی کنید. در اینجا چیزی است که برای تحقق آن نیاز دارید.

ران مرغ: ران مرغ بدون استخوان و پوست ، چیزی است که برای این سیخ مرغ کبابی نیاز دارید. در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید.

روغن آووکادو: من دوست دارم از روغن خنثی روی حرارت زیاد مانند آووکادو برای اینها استفاده کنم زیرا آنها روی حرارت زیاد کباب می شوند.

ادویه جات خشک: مخلوطی از پودر چیلی آنچو ، پاپریکا دودی ، پونه کوهی و زیره.

گنج: برای مقابله با ادویه جات ترشی جات و کمک به کارامل شدن مرغ خود.

مزه آهک: به جای استفاده از آب لیمو ، شما فقط به پوست یک لیمو احتیاج دارید. این طعم زیادی می بخشد و بافت آن را تغییر نمی دهد ، زیرا اگر برای مدت طولانی ترشی کنید گوشت مانند مرغ سفت می شود. البته می توانید از بقیه آهک برای تزئین و پاشیدن مرغ هنگام پخت استفاده کنید.

تکیلا: این ماده مخفی که طعم و دودی را اضافه می کند.

تکیلا و مرغ لیمو

چطور انجام دادن

در زمان آماده سازی این مرغ تکیلا و آهک ، به غیر از مرین کردن مرغ ، هیچ چیز دیگری در جریان نیست. این باعث می شود برای یک شام ساده تابستانی عالی باشد. به آن برسیم!

ابتدا پاهای مرغ را به قطعاتی به اندازه لقمه برش دهید که روی سیخ ها بچسبد.

بعد ، یک کاسه بزرگ ، ورق پخت یا کیسه قفل دار برای ماریناد تهیه کنید. ما توصیه می کنیم این مرغ را حداقل چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید شب حتی بهتر است.

روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و پوست آهک را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.

مرغ را اضافه کرده و دور تا دور آن را بچرخانید تا خوب پوشیده شود. این کار را کنار بگذارید و تکالیف خود را انجام دهید.

مرغ ترشی در یک کیسه

وقتی برای پخت آماده شدید ، گریل را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر ابتدا از سیخ چوبی بامبو / چوب استفاده می کنید ، سیخ ها را فرو کنید. سپس اگر دوست دارید سیخ های مرغ را با پیاز قرمز خرد شده بچسبانید (من شخصاً پیاز قرمز کبابی را با این کار دوست دارم).

سیخ مرغ در ماریناد

وقتی کباب داغ شد ، مقداری روغن آووکادو بپاشید تا از چسبیدن جلوگیری شود. سیخ های مرغ را روی گریل بگذارید و حدود 12-15 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سوخته و پخته شوند ، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

سیخ مرغ کبابی

از کوره برداشته و قبل از سرو اجازه دهید چند دقیقه بماند. من دوست دارم با آهک اضافی و نمک پوسته شده تزئین کنم.

با لیمو تکیلا مرغ چه سرو کنید؟

شما واقعاً نمی توانید با آنچه می خواهید در کنار آن خدمت کنید اشتباه کنید.

بهترین انتخاب من یکی از موارد زیر خواهد بود:

تکیلا و مرغ لیمو

تعویض ها و گزینه ها

بدون تکیلا ، مشکلی نیست! برای پاسخ من به سوال عدم افزودن تکیلا به ماریناد مرغ و لیمو در زیر مراجعه کنید.

پودر چیلی عرض: اگرچه من این ادویه را اغلب در دستور غذاهایم دوست دارم و از آن استفاده می کنم ، اما اگر چنین چیزی دارید ، می توانید آن را حذف کرده و از پودر چیلی معمولی استفاده کنید.

گنج: اگر عسل ندارید می توانید از شیرین کننده های مختلف استفاده کنید. شکر نارگیل یا شربت افرا نیز خوب است.

ران مرغ: در صورت تمایل از سینه مرغ در اینجا استفاده کنید. شما همچنین می توانید یک مرغ کامل را اسپچ کاک کنید و آن را در این ماریناد بپوشانید و آن را نیز کباب کنید. من ترجیح می دهم از پای مرغ استفاده کنم زیرا اگر آب پز بیش از حد پخته شود ، آبدار بودن و طعم آن راحت تر است.

بدون سیخ: آنها را تفت دهید و تمام پای مرغ را مستقیماً روی گریل گریل کنید.

بدون شبکه: از چدن برای کباب کردن این مرغ آهکی و تکیلا در داخل خانه استفاده کنید ، یا حتی می توانید آن را در فر بپزید.

تکیلا و مرغ لیمو

آیا می توانم این مرغ تکیلا لیمویی را بدون تکیلا تهیه کنم؟

بله کاملا! تکیلا را به طور کامل کنار بگذارید و بقیه را یکسان نگه دارید. طعم آن یکسان نیست ، اما همچنان خوشمزه خواهد بود.

از چه نوع تکیلا استفاده کنم؟

من به طور مرتب از یک تکیلا 100٪ آگاو آبی ، مانند این تکیلا نقره ای 1800 برای این دستور غذا استفاده می کنم و از آن در یک نوشیدنی لذت می برم. من این را ترجیح می دهم زیرا طعم بسیار خوبی دارد و بانک را شکست نمی دهد!

اگر این سیخ های مرغ تکیلا و لیمو را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را استفاده می کنم که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و آنها را دوست دارم. افشای اینجا.

سیخ مرغ با تکیلا و آهک

تهیه این سیخ های مرغ لیمویی و تکیلا آسان و خوشمزه 5 دقیقه طول می کشد و فقط 15 دقیقه روی کباب پز ، و برای تابستان مناسب هستند. به علاوه آنها نیز پر از طعم هستند!

دستورالعمل ها

  1. ران مرغ را به قطعات اندازه لقمه بریزید تا مناسب سیخ ها باشد.

  2. بعد ، یک کاسه بزرگ ، ورق پخت یا کیسه قفل دار برای ماریناد تهیه کنید. ما توصیه می کنیم این مرغ را حداقل چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید شب حتی بهتر است.

  3. روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و پوست آهک را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  4. مرغ را اضافه کرده و آن را دور تا دور بچرخانید تا خوب پوشیده شود. حداقل چهار ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مارین شود.

  5. گریل را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر ابتدا از سیخ چوبی بامبو / چوب استفاده می کنید ، سیخ ها را فرو کنید. سپس در صورت استفاده ، سیخ های مرغ را با پیاز قرمز خرد شده بکشید.

  6. وقتی کباب داغ شد ، مقداری روغن آووکادو بریزید تا از چسبیدن مرغ جلوگیری شود. سیخ های مرغ را روی گریل بگذارید و حدود 12-15 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سوخته و پخته شوند ، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

  7. از کوره برداشته و قبل از سرو اجازه دهید چند دقیقه بماند. با آهک اضافی و نمک پوسته شده سرو کنید. خوش بگذره!



دیدگاهتان را بنویسید