شربت ریواس + Farmer’s Cosmo


فکر می کنم به تازگی عاشق نوشیدنی های ترکیبی شده ام. حداقل ، از سبزیجات و میوه های واقعی استفاده می شود. از زمانی که این دستور غذا را در کتاب Judland Fertig’s Heartland: The Cookbook (کتاب آشپزی) می دانستم که می دانستم آن را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

فکر می کنم به تازگی عاشق نوشیدنی های ترکیبی شده ام. حداقل ، از سبزیجات و میوه های واقعی استفاده می شود. از وقتی این دستور رو دیدم هارتلند: کتاب آشپزی توسط جودیت فرتیگ می دانستم که دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

شربت ریواس را آماده کنید

اولین قدم تهیه شربت است. می توانید آن را تا یک ماه در یخچال نگه دارید ، اما ما با چه کسی شوخی می کنیم؟ همه آن را در یک بازی بزرگ زیبا از Farm Girl Cosmo استفاده خواهید کرد.

مواد تشکیل دهنده:

  • 4 فنجان ریواس خرد شده (می توان از آن تازه یا یخ زده استفاده کرد)
  • 1 فنجان آب
  • 2 فنجان شکر
  • آب 2 عدد لیمو

موارد مصرف:

  1. ریواس و یک فنجان آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. به جوش آوردن ؛ حرارت را به متوسط ​​ملایم کنید ، بپوشانید و بپزید تا ریواس نرم و خمیری شود ، حدود 10 دقیقه.
  2. تفاله ریواس را فیلتر کرده و آب آن را نگه دارید. (تفاله ریواس را بیرون نریزید ؛ طعم آن عالی است و با مقداری مربا توت فرنگی در فریزر مخلوط می شود!) آب آن را اندازه بگیرید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا در مجموع 2 فنجان مایع داشته باشید. دوباره روی قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید ، شکر را اضافه کنید و بپزید تا حل شود ، حدود 8 دقیقه. از روی حرارت بردارید ، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید سرد شود. دوباره فیلتر کنید و در یخچال قرار دهید یا ادامه دهید. به به

کیهان را مخلوط کنید

مواد تشکیل دهنده

  • 3/4 فنجان ودکا
  • 1 فنجان شربت ریواس صورتی (به بالا مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پرتقال (من چاشنی سخاوتمندانه سه ثانیه را جایگزین کردم)
  • 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 8 شاخه ریحان (من این مورد را حذف کردم ، اما در نگاه آینده ریحان لیمویی من یک افزودنی عالی خواهد بود)

خوب مخلوط کنید. یادم نمی آید که دستور غذا را سه برابر یا چهار برابر کردم ، اما تمام شربت ریواس را تمام کردم و همه را در ظرف شیشه ای نیم گالنی تکان دادم ، مقداری یخ اضافه کردم و در کوزه های پینت سرو کردم. من و DH فکر کردیم طعم آن بسیار خوشمزه است اما به طرز وحشتناکی خطرناک است – الکل کاملاً پوشانده شده و بسیار شیرین است. خیلی خوشمزه است اگر خودم بگویم. نمی توانم منتظر مهمانی بعدی باشیم که می توانیم او را به آنجا ببریم!



دیدگاهتان را بنویسید