شش روش منحصر به فرد برای لذت بردن از هوموس – Osinga Nutrition


این پست از وان بزرگ حمص در یخچال من الهام گرفته شده بود.

همچنین ، شما فکر می کنید شماره مورد علاقه من 6 است ، زیرا من دستورهای خود را در دسته های شش نفره ارسال می کنم: اسموتی ، بلغور جو دوسر یک شبه ، ساندویچ و غیره. نمی توانم بگویم شماره مورد علاقه دارم ، می توانم؟

به هر حال ، برگردیم به هوموس. هوموس دقیقا چیست؟ هوموس یک سس فوق العاده محبوب خاورمیانه است.

به طور معمول از مخلوط نخود (نخود) ، تهینی (دانه کنجد آسیاب شده) ، روغن زیتون ، آب لیمو و سیر در یک غذاساز تهیه می شود.

هوموس نه تنها خوشمزه است ، بلکه همه کاره است و حاوی مواد مغذی – فیبر ، ویتامین B و غیره است.

به هر حال ، بدون هیچ گونه مزاحمت بیشتر ، دستور العمل های مورد علاقه هوموس من را بررسی کنید!

پاستا حمص پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 40 دقایق

  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو سبز بریده شده
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 فلفل تند بریده شده
  • 1/2 لیوان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 لیوان حمص
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 8 oz ماکارونی خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری اوریگان
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک تابه بزرگ ، گوجه گیلاسی ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی خشک و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • در وسط ماهیتابه یک سوراخ ایجاد کرده و هموس را اضافه کنید. روی هوموس را با ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده تزئین کنید ، سپس به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها پف کرده و آبدار شوند ، بپزید.

  • در همین حال ، ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.

  • وقتی سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را به آرامی با چنگال له کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس آنها را با حمص برای سس غلیظ تر مخلوط کنید. ماکارونی پخته شده را اضافه کرده و میل کنید.

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 لیوان حمص
  • 8 برش ها نان به انتخاب شما
  • 1 لیوان جوانه زدن
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • 1/2 خیار بریده شده

هموس ذوب می شود

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 10 دقایق

  • 1 کلوچه انگلیسی به نصف تقسیم شود
  • 1/4 لیوان حمص
  • 1/2 لیوان پنیر وگان
  • 3 گوجه گیلاسی بریده شده
  • 1/2 فلفل قرمز بریده شده
  • فلفل دلمه ای
  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.

  • هموس را روی مافین های انگلیسی بمالید و با پنیر گیاهی ، فلفل و گوجه فرنگی تزیین کنید.

  • در دمای 400 درجه به مدت حدود ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید. من دوست دارم 1-2 دقیقه دیگر کباب کنم تا پنیر خوب آب شود. (توجه: در صورت تمایل پنیر بیشتری اضافه کنید!)

  • با برش زدن و تزیین با تکه های چیلی سرو کنید.

چرخ دنده های تمپه

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 10 دقایق

  • 1/4 لیوان حمص
  • 1 عالی تورتیلا
  • 1 گوجه فرنگی قطعه قطعه شده
  • 4-6 نوارها بیکن تمپه
  • یکی از تورتیلا ها را دراز بکشید. با استفاده از پشت قاشق مقدار زیادی هوموس را در اطراف نازک بمالید.

  • گوجه فرنگی خرد شده ، تمپه خرد شده و کاهو را روی آن بپاشید.

  • خوب رول کنید و با یک چاقوی دندانه دار قطعه قطعه کنید. بلافاصله سرو کنید.

لقمه گوجه فرنگی

  • 12 گوجه گیلاسی
  • 1/4 لیوان حمص
  • 1 پیازچه خرد شده
  • گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و بذر کنید. نصف گوجه فرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید تا تفاله گوجه فرنگی اضافی برداشته شود.

  • هوموس را در هر یک از گوجه فرنگی ها بریزید. روی آن را با پیاز سبز خرد شده بریزید.

لقمه خیار کامل شیرینی

  • 1 خیار بریده شده
  • 1/4 لیوان حمص
  • تمام پانسمان بیگل

دیدگاهتان را بنویسید