طرز تهیه تنقلات رژیمی با مرغ و قارچ – دکتر رویا خادمیان


22 3 - طرز تهیه میان وعده های رژیمی مبتنی بر مرغ و قارچ

طرز تهیه تنقلات رژیمی با مرغ و قارچ

میان وعده یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. امروز می خواهیم شما را با روش تهیه تنقلات رژیمی بر اساس مرغ و قارچ همراهی کنیم.

مواد لازم برای تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • قارچ: پنج عدد
  • پیتزای پنیر: به اندازه کافی
  • سینه مرغ: دو عدد پخته
  • نان تست: فقط کافی است

طرز تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز را در روغن بریزید و قارچ ها را نرم کنید.
  • فلفل ها را اضافه کنید ؛
  • مرغ را پوست بگیرید و مواد را بریزید ؛
  • نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید ؛
  • سس سس کچاپ را روی نان تست بپاشید ؛
  • مواد را روی نان و سپس پیتزا را روی مواد بریزید ؛
  • یک تکه نان دیگر روی نان می گذاریم.
  • اسنک ها را در ساندویچ ساز قرار دهید تا آماده شوند.

اطلاعات تغذیه ای میان وعده های مرغ و قارچ

مجموع این تنقلات تهیه شده به این ترتیب 1800 کالری دارد و برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار بر 12 تقسیم شود ، هر فرد مقادیر زیر را دریافت می کند:

  • کالری: 150
  • کربوهیدرات: 19.33 گرم
  • چربی: 3.88 گرم
  • پروتئین: 11.83 گرم

دیدگاهتان را بنویسید