غذاهایی که داستان می گویند


یک بعدازظهر در اواخر آگوست ، با نسیمی سرد 60 درجه در کنارم وزید ، من بی حرکت و تقریباً بی حرکت نشستم. آن احساس افتادن را داشتم.

پایان تابستان به سرعت نزدیک می شد و روزهای کوتاه تر ، غروب زودتر و برنامه های تنگ تر را به همراه داشت. در حالی که من طرفدار نور بی پایان خورشید نیستم ، راحتی و آزادی روزهای طولانی تابستان را دوست دارم. اما پاییز فصل مورد علاقه من است و من دوست دارم در مورد محصول و “فراوانی” بنویسم.

پاییز گذشته ، در حین تخلیه اجباری آتش سوزی ، در مورد سس تفت داده شده آتش نوشتم (بدون تعبیر هدف). من طی این سالها سس های زیادی را امتحان کرده ام ، اما آن سس مخصوص بو داده آتشین ، بهترین سسی بود که تا به حال چشیده ام.

این پست درباره فلفل است ، یکی دیگر از محصولات فراوان و بسیار موفق باغهای ما ، بعد از گوجه فرنگی و خیار. انواع من بیشتر فلفل ، فلفل بلند ایتالیایی و jalapenos دوست دارم. در حالی که انواع مختلفی از فلفل های تند وجود دارد ، مانند کلاه اسکاتلندی و هانابرو ، شخصاً آنها برای من خیلی داغ هستند.

اگرچه تجربه محدودی در باغبانی دارم ، اما می گویم بیشتر فلفل ها به راحتی پرورش می یابند. آنها برای طعم دادن به سس گوجه فرنگی سریع (در زیر توضیح داده شده است) و به طور کلی غذاهای بدون گوشت بی نظیر هستند.

فلفل ها در رنگهای بیشماری رشد می کنند. موارد مورد علاقه من قرمز ، زرد و نارنجی هستند. فلفل سبز ، ریز خرد شده ، به دلیل طراوتش در سالاد سیب زمینی تابستانی با سس مایونز بهترین است ، اما به گفته خودم ، قرمز ، نارنجی و طلایی از نظر طعم شیرین تر و از نظر سس ها خوشمزه هستند.

(مادرم کاربردهای عجیب و غریب فلفل قرمز بو داده را که در یکی از آنها معروف شده بود نمی دانست رابطه جنسی در شهر فیلم ، اما من و این ، همانطور که دوست دارم بگویم ، خلاصه پست دیگری است.)

در اینجا یک سس گوجه فرنگی سریع (حدود 15-20 دقیقه) برای وعده های غذایی پاییزی هفته آورده شده است. این الهی است و من معتقدم که به یکی از سس های مورد علاقه شما تبدیل می شود.

یادداشت سرآشپز: به نظر من این سس نیازی به گوشت ندارد ، اما البته در صورت تمایل می توانید گوشت پخته شده را اضافه کنید. فلفل قرمز به دلیل طعم شیرین تر انتخاب من است ، اما می توانید از هر فلفل رنگی که در دست دارید استفاده کنید.

برای یک سالسای عصرگاهی آخر هفته ، این یکی طعم دار ، سریع و به طرز شگفت آوری آسان است. همچنین به خوبی یخ می زند.

مواد تشکیل دهنده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری کره
2 پیاز متوسط ​​، خرد شده
2-4 حبه سیر ، سیر خرد شده
3 فلفل قرمز بزرگ ، خرد شده
1 فلفل سبز بلند ایتالیایی ، خرد شده ، یا 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز خرد شده
1 قوطی گوجه فرنگی سان مارزانو خرد شده
فنجان رب گوجه فرنگی
cream فنجان خامه یا نیم و نیم (من از خامه استفاده کردم)
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
برگهای ریحان تازه

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون و کره را در یک ماهیتابه بزرگ یا فر هلندی گرم کنید. پیاز ، سیر و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شوند و سیر معطر شود و مرتب هم بزنید. مراقب باشید سیر نسوزد.
  2. گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و حدود 10 دقیقه بپزید. خامه (یا نصف و نیم) و پارمزان را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بپزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه دیگر استراحت کند.
  3. سس را روی ماکارونی مورد علاقه خود بریزید. (من از دوقلوها استفاده کردم.) قبل از سرو ، برگ های ریحان را پاره کرده و به ظرف آماده اضافه کنید.

تابستان ممکن است به پایان رسیده باشد ، اما من شکرگزارم که باغ همچنان به ارمغان می آورد. از اندازه لذت ببرید!

تصویر از iStock / ARTindividual.

فیلیس کوئین

فیلیس کوین سرآشپز ، نویسنده غذا و بنیانگذار Udderly Cultured است ، کلاسی که طرز تهیه موتزارلا تازه ، کره ، ماست ، پنیر خامه ای و سایر محصولات رشد شده را در خانه آموزش می دهد. دروس خصوصی در دسترس است. برای رزرو ، با فیلیس با شماره 5556-221-970 تماس بگیرید یا به او ایمیل بزنید [email protected] روشهای آشپزی تقریباً از دست رفته را دوباره کشف کنید و دستورات منحصر به فردی را در کتابهای خود دریافت کنید غذای لذیذ پخت آرام و Udderly Colted: هنر تخمیر شیربه

محصولات فیلیس کوئین



دیدگاهتان را بنویسید