لیمو ترش با زنجبیل و زردچوبه


هنگامی که جوانتر بودید یا حتی اکنون ، آیا کسی به شما توصیه می کند که هنگام درد معده زنجبیل بخورید یا نوشیدنی زنجبیل بنوشید؟

یادم می آید مادرم به من می گفت وقتی زخم معده ام خوب نبود ، بنوشم. آیا شما هم همین توصیه را داشتید؟

ما می دانیم که نوشابه برای شما مفید نیست ، اما خوردن زنجبیل یکی از بهترین چیزهایی است که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

زنجبیل هزاران سال است که برای درمان بیماریهای مرتبط با التهاب ، از جمله معده درد استفاده می شود!

زردچوبه یک ضد التهاب قوی است و همراه با زنجبیل می تواند به تسکین علائم مرتبط با میگرن ، آرتروز و درد مفاصل کمک کند.

بهتر است آن را تازه بنوشید ، با این حال ، اگر می خواهید یک پارچ تهیه کنید تا در طول روز به اشتراک بگذارید یا بنوشید ، فقط دستور غذا را دو یا سه برابر کنید.

لیمو ترش با زنجبیل و زردچوبه

زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
وعده ها: 1

مواد تشکیل دهنده:

اختیاری: نعناع

موارد مصرف:

  1. آب را بجوشانید و کمی سرد کنید تا داغ شود.

  2. در حالی که آب در حال جوشیدن است ، نیمی از آهک را فشار داده و بقیه را به صورت گوه خرد کنید.

  3. وقتی آب کمی خنک شد ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در یخچال بگذارید.

  4. مایع را در یک لیوان یخ ریخته و آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید.

  5. با نعناع و گوه آهک تزئین کنید

  6. خوش بگذره!

چگونه با دردهای معده یا التهاب مقابله کنید. با گذاشتن کامنت در ادامه به من اطلاع دهید.

به زندگی که داری عشق بورز،


آنیتا دوول

مربی تغذیه جامع
کارشناس ارشد مشاور برای سلامت محیط کار
Gruppo FB پیری با سرزندگی
مربی آنیتا دوول صفحه FB

PS اگر 45 سال یا بیشتر دارید ، از شما دعوت می کنم به جمع من بپیوندید افزایش سن با گروه FaceBook Vitalityبه این مکان برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و استراتژی ها برای زندگی با کیفیت و سرزندگی است. شما می توانید اولین نفری باشید که به رایگان ، چالش ها و غیره دسترسی دارید. همچنین مکانی برای به اشتراک گذاشتن مطالب سرگرم کننده!


دیدگاهتان را بنویسید