مافین کدو تنبل با آرد بادام – تغذیه کلی جونز


بیرون هوا سردتر است ، یعنی … فصل کدو تنبل است! این کلوچه های کدو تنبل آرد بادام برای میان وعده قبل از تمرین یا خوردن با صبحانه و قهوه خوشمزه هستند. در حالی که من مال خودم را دوست دارم مافین کدو تنبل و جو دوسر با عسل همچنین ، من سعی می کنم انواع مختلف دستور العمل ها را امتحان کنم ، و اینها خیلی خوب بودند که نمی توان آنها را به اشتراک گذاشت. علاوه بر این ، آنها بدون گلوتن و گیاهخوار هستند!

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

مواد لازم و روکش مافین کدو تنبل با آرد بادام

چیزی که بیشتر دوستش دارم کلوچه هنگامی که نوبت به پرکردن و تزیین می رسد ، همه کاره هستند. اگر می خواهید چند روز متوالی غذا بخورید ، می توانید آن را به صورت دسته ای مخلوط کنید تا تنوع داشته باشید. برخی از افزودنی های مورد علاقه من برای مافین کدو تنبل آرد بادام ، نوک کاکائو ، چیپس شکلات تلخ ، نارگیل و دانه های کنف است. با برخی از آنها سعی کردم کدو تنبل را با افزودن مقداری پوره به عنوان پرکننده بیشتر پمپ کنم و این موفقیت بزرگی بود. چقدر امکانات!

من همچنین طرفدار پختن مافین هایم با کره آجیل هستم – این راهی عالی برای اضافه کردن مقداری پروتئین ، فیبر و چربی های سالم برای یک میان وعده کمی سیر کننده است. جفت کلوچه ها با شیر یا ماست (جایگزین لبنی یا غیر لبنی) راه دیگری برای افزودن پروتئین و چربی به یک میان وعده سریع است. غذای کوچکبه

مافین کدو تنبل گیاهی

مافین کدو تنبل گیاهی و بدون گلوتن

این مافین های کدو تنبل بادام بدون لبنی ، گیاهی و بدون گلوتن هستند-نیازی به تغییر نیست. پیدا کردن یک دستور العمل که برای هر دوی این الگوهای رژیمی کار کند در حالی که هنوز طعم و بافت را ارائه می دهد ، دشوار است ، اما اینها کاملاً مرطوب ، کرکی و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادها و مجالس پاییزی عالی هستند زیرا نیازهای غذایی مختلف را برآورده می کنند (هر چند مطمئن شوید که آنها را با کسی که به آجیل حساسیت دارد به اشتراک نگذارید!)

دستور العمل آسان با کدو تنبل
دستور العمل آسان با کدو تنبل

مافین کدو تنبل با آرد بادام

این کلوچه های کدو تنبل آرد بادام در چند دقیقه ساخته می شوند و روشی گیاهی و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی هستند!

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 25 دقایق

دوره صبحانه ، دسر ، غذای جانبی

آشپزخانه آمریکایی

  • 1 1/2 فنجان ها آرد یا آرد بادام
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 2 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل (من از ترکیب Trader Joe استفاده می کنم)
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 تخم کتان (به 3 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده نیاز دارید)
  • 3/4 لیوان کدو تنبل ارگانیک (خانگی یا کنسرو شده)
  • 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق سوپخوری شربت افرا خالص ارگانیک (یا 4 قاشق غذاخوری خمیر خرما)
  • مواد افزودنی اختیاری مانند دانه های کاکائو و نارگیل رنده شده
  • در یک ظرف پخت یا کاسه کوچک ، 3 قاشق غذاخوری کتان را با 8-9 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید و بگذارید بماند.

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبه

  • قالب مافین را کمی با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر ، تمام مواد مرطوب ، از جمله تخم مرغ کتان را مخلوط کنید.

  • به حالت خشک اضافه کنید و مخلوط کنید تا غلظت یکدست اما مرطوب به دست آید.

  • مقدار قاشق حتی در قالب مافین: باید 12 مافین یا 20-24 مینی مافین تهیه کنید.

  • اختیاری: مرکز مافین ها را با یک کاردک لاستیکی فشار دهید و 1 قاشق غذاخوری پوره کدو اضافه کنید.

  • مزه های دلخواه را اضافه کنید

  • در فر قرار دهید و به مدت 22-25 دقیقه برای مافین معمولی و 15 دقیقه برای مینی مافین بپزید.

  • از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند قبل از اینکه از قالب های مافین خارج کنید.

کلمه کلیدی مافین کدو تنبل با آرد بادام ، بدون گلوتن ، وگان

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

دستور العمل های پاییزی بیشتر!

در اینجا چند دستور العمل پاییزی دیگر وجود دارد که من دوست دارم وقتی هوا سرد است تهیه کنم!

و برخی از دستور العمل های پاییزی من:

دیدگاهتان را بنویسید