ماهی قزل آلا سیاه با گشنیز و برنج آهک 50/50


دستور العمل های داون جکسون بلاتنر ، RDN ، CSSD | یک ظاهر طراحی شده توسط لیندسی گاسکوت
عکس توسط پائولو فیگا

بیایید با آن روبرو شویم: ماهی قزل آلا و برنج در چرخش هفتگی شام اصلی شده اند ، و در حالی که سریع و آسان است ، کمی مات و مبهم است. به همین دلیل ما می دانیم که شما عاشق این نسخه بازسازی شده خواهید بود.

معامله برنج معمولی شما با این نسخه 50/50 یک تغییر جدی بازی است. برنج قهوه ای را با برنج گل کلم ترکیب کنید و در قسمت طعم دهنده با آهک تند و گشنیز بسته بندی کنید. این شام آسان در اواسط هفته با چربی های امگا 3 موجود در ماهی نه تنها خوشمزه نیست ، بلکه یک دستاورد بزرگ برای سلامتی است.

ماهی قزل آلا سیاه با گشنیز و برنج آهک 50/50

زمان آماده سازی: 5 دقیقه کل زمان: 45 دقیقه انجام دادن: 4 وعده

برنج 50/50:
¾ فنجان برنج قهوه ای نپخته
1 و نیم فنجان آب
3 فنجان برنج گل کلم منجمد
½ فنجان گشنیز ، خرد شده
1 عدد آهک ، رنده و آب میوه
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

ماهی:
16 اونس ماهی آزاد
½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری پانسمان سیاه شده
سمت: 1 عدد آووکادو ، ورقه شده

  1. برنج را مطابق دستور بسته بپزید. پس از پخت ، برنج گل کلم یخ زده را اضافه کنید ، دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. با چنگال پوسته بزنید و گشنیز ، پوست لیمو ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  2. در حالی که برنج در حال پخت است ، فر را با دمای 375 درجه سانتیگراد گرم کنید. پوست ماهی را روی یک ورقه پخت با روکش پوست قرار دهید ، ماهی را با روغن بمالید و سس سیاه آن را بپاشید.
  3. به مدت 12-15 دقیقه بپزید ، تا ماهی مات شود و دمای مرکزی 145 به دست آید. با برنج لیمو ترش و آووکادو خرد شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید