ماکارونی گیاهی مدیترانه ای (پروتئین ، بدون گلوتن ، گیاهخواری)



این ماکارونی گیاهی مدیترانه ای با پستو برای یک شام سالم و گیاهی مناسب است.

برای ناهار روز بعد اضافی تهیه کنید – از خودتان تشکر خواهید کرد!

طعم ماکارونی سنتی عالی است ، اما اغلب فاقد پروتئین و فیبر هستند!

با استفاده از ماکارونی با پروتئین بالا که از نخود ، عدس یا لوبیا سیاه تهیه شده است ، دستور العمل های سنتی ماکارونی گیاهی یا گیاهی خود را تقویت کنید. برای این ماکارونی گیاهی مدیترانه ای ، از عدس زرد ترید و رشته فرنگی برنج قهوه ای استفاده کردم – آنها 14 گرم پروتئین و 3 گرم فیبر در هر وعده دارند.

Banza خمیر حبوبات OG با پروتئین بالا است. این غذا با نخود ساخته می شود و احتمالاً طعم و نقطه نظر تغذیه ای مورد علاقه من است.

اما اگر شما را تشویق به پر کردن سبزیجات نکنم ، چه نوع متخصص تغذیه ای هستم؟ غذاهای غیر نشاسته ای مانند فلفل ، پیاز ، گوجه فرنگی ، کدو سبز و بادمجان به این دستور غذا بافت ، فیبر و طعم مدیترانه ای می بخشد.

از آنجا که من عاشق یک بشقاب بزرگ غذا هستم ، افزودن سبزیجات زیاد به من این امکان را می دهد که مقدار زیادی غذا بخورم بدون آنکه نیاز کالری خود را برطرف کنم. وقتی از یک بشقاب بزرگ سبزیجات دور می شوم ، کمتر شکر یا میان وعده مصرف می کنم.

من این غذا را با کلم گیاهی Trader Joe و سس پستو بادام هندی ترکیب کردم … و بلافاصله با پنیر بز غیر وگان شد. وای! ببرید یا بروید.

PS: یکی از مشتریان من این روش پخت گوجه فرنگی را به من آموخت ، بنابراین من آنها را جداگانه تفت دادم! خیلی خوشمزه! اما ریختن آنها با سبزیجات دیگر نیز م workثر است.

یوم!

ماکارونی گیاهی مدیترانه ای

زمان آماده سازی: 10-15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 عدد بادمجان کوچک ، برش خورده و یک چهارم
  • 1 عدد کدو حلوایی ، یک چهارم
  • 1 فلفل قرمز ، برش خورده به قطعات 1 اینچی
  • 1 فلفل نارنجی ، به قطعات 1 اینچی برش داده شده است
  • پیاز قرمز 1 عدد ، به قطعات 1 اینچی خرد شده است
  • نمک سیر ادویه دار
  • 1 پیمانه گوجه گیلاسی
  • روغن زیتون اضافی
  • 1 سر سیر
  • آویشن
  • ماکارونی با پروتئین بالا (من از عدس زرد و برنج قهوه ای استفاده کردم ، اما ماکارونی نخودچی یا لوبیا سیاه خوب است)
  • پستو (من از فروشگاه خریداری کرده ام ، اما ما در اینجا دستور تهیه آن را داریم)
  • اختیاری: پنیر بز یا فتا ، مخمر تغذیه ای

دستورالعمل ها:

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ (یا 2) را با فویل آلومینیوم بچسبانید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ ، سبزیجات را به استثنای گوجه فرنگی گیلاسی ترکیب کنید. روغن زیتون * را اضافه کرده و به طور مساوی بپوشانید. روی ورقه پخت بمالید و نمک سیر بپاشید. به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.
  3. در یک تابه جداگانه ، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. با روغن زیتون بریزید. آویشن و سر سیر را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه تفت دهید ، برداشته و با بالزامیک مزه دار کنید و 20 دقیقه دیگر بپزید. پس از اتمام کار ، سیر را خرد کرده و برگ های آویشن را از ساقه جدا کنید.
  4. در همین حال ، ماکارونی را مطابق دستورالعمل بپزید.
  5. وقتی سبزیجات و ماکارونی آماده شدند ، به پستو اضافه کنید.
  6. اختیاری: پنیر بز یا فتا بپاشید و از وعده غذایی خود لذت ببرید!

* با دانستن اینکه این غذا با پستو و پنیر بز چرب تر است ، ترجیح دادم از روغن برای برشته شدن این سبزیجات استفاده نکنم. من از اسپری نچسب روی فویل آلومینیومی استفاده کردم. من سبزیجات را در آب سبزیجات برای رطوبت انداختم و طبق معمول مزه دار کردم.

آیا این غذا را برای خود یا خانواده آماده کرده اید؟ ما می خواهیم ببینیم! شاهکار خود را به اشتراک بگذارید و ما را در اینستاگرام تگ کنید @ تغذیه. آگاهیبه

همچنین ممکن است دوست داشته باشید …

کیت ریچاردسون متخصص تغذیه متخصص تغذیه در اورلاندو ، فلوریدا است. او در تمرینات خصوصی ، آگاهی از تغذیه ، شریک است ، جایی که به رژیم گیرندگان نا امید کمک می کند تا با استفاده از آموزش تغذیه 1: 1 به اهداف سلامتی خود برسند. او میزبان پادکست آگاهی از تغذیه است.

سلب مسئولیت: برخی از پست های وبلاگ ممکن است حاوی یک یا چند پیوند وابسته باشند. همه نظرات از آن من است.



دیدگاهتان را بنویسید