ما نمی توانیم به اندازه کافی از این برنج زردچوبه استفاده کنیم


آیا بدنبال غذای جانبی کاملی هستید که طعم و رنگ عظیمی (و رنگ) به غذاهای اصلی شما می بخشد؟

اگر چنین است ، ما امروز آن را برای شما داریم. (و اگر نه ، هنوز باید به خواندن ادامه دهید زیرا این دستور عالی است.)

به برنج زردچوبه ، SDBF جدید خود سلام کنید.

(AKA: بهترین دوست برجسته.)

ما این برنج زردچوبه را به همراه گوشت گاو سرخ کرده خوردیم. ما آن را با کاری (البته) خوردیم. با تفت خوردیم. ما آن را با مرغ بریان خوردیم. ما سبزیجات و ماهی در کنار آن داشتیم. سالاد هم خوردیم!

تنها راهی که ما آن را نداشتیم یک دسر بود ، اما اکنون که در مورد آن فکر می کنیم ، احتمالاً می توانیم آن را به یک پودینگ برنج بریزیم و هنوز هم آن را دوست داریم.

درنتیجه بله. همه را انجام می دهد. و به طور طبیعی فاقد گلوتن است. امشب یک قابلمه بزرگ برنج زردچوبه درست کنید و در تمام طول هفته با همه غذاها از آن لذت ببرید!

ساده ترین و خوشمزه ترین غذای جانبی که تقریباً با همه چیز همراه است: برنج زردچوبه!

مواد اولیه

1 قاشق غذاخوری کره یا کره
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری زیره
برنج یاسمین 1 فنجان
1 1/2 فنجان آب

نشانه ها

1. کره روشن شده را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود.
2. نمک و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید و بپزید تا کمی برشته شود و مرتباً هم بزنید (حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه).
3. برنج را اضافه کنید ، هم بزنید تا مخلوط شود. یک دقیقه دیگر بپزید ، مرتباً هم بزنید.
4. آب را اضافه کرده و به جوش بیاورید.
5. روی را بپوشانید ، حرارت را کم کنید تا بجوشد و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم و پخته شود بپزید. از همه چیز لذت ببرید!

و در اینجا دستور العمل برنج Curcuma در قالب چاپ آسان است!

برنج زردچوبه

این دستور العمل برنج زردچوبه سریع و آسان تهیه می شود ، به علاوه این غذای مناسب برای تقریباً هر چیزی است!

دوره: سمت

آشپزخانه: هندی

کلمه کلیدی: برنج ، زردچوبه

بخش ها: 6

  • 1 قاشق سوپخوری روغن یا کره
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • 1 ج. برنج یاسمن
  • 1 1/2 ج. اب
  • کره شفاف را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود.

  • نمک و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید و بپزید تا کمی برشته شود و مرتباً هم بزنید (حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه).

  • برنج را اضافه کنید ، هم بزنید تا مخلوط شود. یک دقیقه دیگر بپزید ، مرتباً هم بزنید.

  • مقداری آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد.

  • روی آن را بپوشانید ، حرارت را کم کنید تا بجوشد و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج پف کرده و پخته شود ، بپزید. از همه چیز لذت ببرید!

آیا نسخه ای دارید که هفته های شما را آسان تر و خوشمزه تر کند؟ آن را در نظرات بگویید! جن

دستور العمل های بیشتری از غذاهای جانبی خوشمزه



دیدگاهتان را بنویسید