مشاغل سایه دار ، از نظر خوب!


دیروز برای صرف ناهار تنبل (و شنای نه چندان تنبل) به آبگرم برگشتم. در منو یک غذای کاد با سیب زمینی پوره شده بود و کاملاً الهی بود. این به نوعی من را به یاد دستور العمل من برای اولین کتاب آشپزی “بازگشت به باریک” و توصیه ای که حاوی یک غذای ماهی کاد پوشیده از آهک ، سبزی و پوسته پارمزان بود ، انداخت. فراموش کرده بودم که چقدر خوب بود ، اما حالا این هفته دوباره آن را می خورم و شاید بیشتر با ماهی سفید (به عنوان مثال ماهی کاد یا خلخال) یا حتی ماهی قزل آلا. این یک غذای عالی با پروتئین بالا و بسیار خوشمزه است و من دوست دارم آن را با اسفناج پژمرده تازه پخته شده (که در حال حاضر بسیاری از باغ می آیند) همراه کنم.

کتابهای “بازگشت به باریک” اکنون به صورت نسخه چاپی چاپ نشده است ، اما فایلهای پی دی اف در اینجا برای بارگیری فوری / فوری با قیمت عالی در دسترس هستند و همچنین به عنوان یک کتاب الکترونیکی کیندل در دسترس هستند (اینجا را ببینید). اگر علاقه دارید آن را بررسی کنید … اما برای یافتن این دستور پیمایش کنید.

COD PACIFIC با آهک آهک ، گیاهان و PARMESAN

مواد تشکیل دهنده

METRIC / ایالات متحده

اسپری یا مه پخت کم چرب

4 فیله ماهی کاد ، هر کدام 100-125 گرم / 4-4 درجه اونس

پوست رنده شده و آب 1 لیموترش

50 گرم / 1 فنجان آرد سوخاری سفید یا گندم کامل (من اغلب از آرد سوخاری پروتئینی تهیه شده با نان پروتئینی استفاده می کنم)

1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده ، پونه کوهی یا جعفری

50 گرم / ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

4 برش نازک آهک

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. یک ورقه پخت را با اسپری پخت کم چرب یا مه پاش کنید و ماهی را روی آن بچینید. آب لیمو را بپاشید.
  3. پوست آهک را با آرد سوخاری ، گیاهان معطر انتخاب شده ، سه چهارم پنیر پارمزان و نمک و فلفل به میزان دلخواه مخلوط کنید.
  4. مخلوط را بین فیله های ماهی تقسیم کنید و آن را روی سطح هر یک پخش کنید. با اسپری آشپزی کم چرب یا مه پاش را خوب اسپری کنید و پارمزان باقی مانده را روی آن بپاشید. در آخر هر کدام را با یک تکه آهک تزیین کنید.
  5. به مدت 12-15 دقیقه ، یا تا زمانی که ماهی مات نشده و هنگام تست با چنگال به راحتی پوسته پوسته می شود ، بپزید. با سبزیجات فصلی تازه یا کمی سالاد سبز سرو کنید.

برای 4

WLS PORTION:

کالری در هر سرویس: 205

پروتئین: 27.8 گرم

کربوهیدرات ها: 10.4 گرم (0.7 گرم قند)

چربی: 6.1 گرم

© دستور کپی رایت غذاهای چاقی. تصویر از موسسه بازاریابی غذاهای دریایی آلاسکا گرفته شده است htpp: //www.alaskaseafood.org

برای اطلاع از جزئیات PDF کتاب 1 اینجا را کلیک کنید

برای مشاهده جزئیات کتاب PDF 2 اینجا را کلیک کنید

برای ملاحظه مطالب بیشتر در مورد کتاب الکترونیکی اینجا را کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید