به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس روزانهیک مطالعه شش ساله روی حدود 100000 زن در بوتسوانا شواهد جدیدی ارائه کرد که نشان میدهد مصرف روزانه آهن، اسید فولیک و مکملهای ویتامین در دوران بارداری میتواند عوارض هنگام تولد را کاهش دهد.
محققان دانشگاه پنسیلوانیا دریافتهاند که مکملهای آهن و اسید فولیک (IFAS) و همچنین آهن و اسید فولیک علاوه بر ویتامینها و مواد معدنی ضروری (MMS)، نرخ تولد در هنگام تولد نوزاد با وزن کم و سایر افراد غیر از آهن یا اسید فولیک. فقط اسید. عوارض بدو تولد مرتبط است. به عنوان مثال، نرخ پایین تولد در زنانی که رژیم دارند امر حاوی بسیاری از عناصر کمیاب، کمتر از 10.5٪ است که پایین ترین سطح در هر گروه مقایسه است.
«سپس کانولا», سرپرست تیم تحقیقاتی، در این مربوط به او گفت: “نتایج ما از توصیه فعلی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر اینکه زنان باردار باید روزانه مکمل های آهن و اسید فولیک مصرف کنند، حمایت می کند، اما همچنین شواهد قانع کننده ای ارائه می دهد که مکمل های ریز مغذی مفیدتر از IFAS هستند.”
حدود 15 تا 20 درصد از نوزادانی که هر سال در جهان متولد می شوند در هنگام تولد دچار کمبود وزن هستند که به عنوان وزن کمتر از 2.5 کیلوگرم در هنگام تولد تعریف می شود. وزن کم هنگام تولد، که معمولاً در زایمان زودرس رخ می دهد، با افزایش قابل توجهی در خطر رنج کشیدن با بیماری های دوران کودکی و مرگ و بیماری های بعدی مانند دیابت و بیماری های قلبی عروقی همراه است. بیشترین میزان وزن کم هنگام تولد در جنوب آسیا و جنوب صحرای آفریقا مشاهده شده است.
برای کمک به کاهش وزن کم هنگام تولد و عوارض مربوط به تولد، سازمان بهداشت جهانی بر اساس شواهد قابل توجهی از کارآزماییهای بالینی، IFAS روزانه در دوران بارداری را در هر شرایطی توصیه میکند. شواهد حاصل از آزمایشات بالینی همچنین نشان می دهد که MMS روزانه قبل از تولد شامل آهن و اسید فولیک با ویتامین ها (A، C، D، E، B1، B2، B3، B6، B12) و مواد معدنی / فلزات (ید، سلنیوم) است. ، روی، عسل. ) ممکن است برتر از IFAS باشد.
با این حال، شواهد بیشتری در مورد مزایای MMS، به ویژه با توجه به IFAS، در دنیای واقعی و در زنان پرخطر، مانند زنان مبتلا به HIV، مورد نیاز است.