مهمانی جو دوسر یک شبه! 6 دستور العمل خوشمزه – Osinga Nutrition


آیا طرفدار جو دوسر یک شبه هستید؟ البته من هستم!! من آنها را عملا هر روز برای صبحانه می خورم.

با این حال ، برای جلوگیری از کسالت ، سعی می کنم تا آنجا که ممکن است طعم ها را مخلوط کنم. بنابراین امروز این طعم های جدید و سرگرم کننده را برای شما می آورم!

اگر هرگز یک شبه جو دوسر نخورده اید ، من اساساً یک روش بدون پخت برای تهیه جو دوسربه بنابراین به جای پختن جو دوسر روی اجاق گاز یا در مایکروویو ، جو دوسر خام را در شیر فرو کنید. این فرآیند خیساندن به جو دوسر اجازه می دهد مایع را جذب کرده و آنقدر نرم کند که بتوان آن را به صورت خام مصرف کرد. فقط باید اجازه دهید جو دوسر خیس بخورد و 2 ساعت در یخچال استراحت کند. اما ایده آل است اگر آن را یک شبه خیس کنید … از این رو نام آن جو یک شبه است!

صبح روز بعد شما یک کاسه یا شیشه یا “بلغور جو دوسر” آماده خوردن ، خوشمزه و خامه ای. بافت آن مانند فرنی یا پودینگ است. این یک صبحانه آسان و مقرون به صرفه است که بافت غلیظ تر و کرم تری نسبت به بلغور جو دوسر داغ دارد.

به من بگویید کدام یک را دوست دارید امتحان کنید!

نارگیل توت فرنگی یک شبه جو دوسر

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 لیوان توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل رنده شده

پای کدو تنبل برای شب جو

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 موز پوره سیب زمینی
  • 1/2 لیوان پوره کدو تنبل

جو دوسر شبانه موز انبه

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1/2 لیوان انبه منجمد
  • 1 موز
  • در یک مخلوط کن ، انبه و موز را با هم مخلوط کنید.

  • تمام مواد دیگر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. با پوره میوه لایه بزنید. خوش بگذره!

موز کره بادام جو دوسر برای شب

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست سبزی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 موز بریده شده
  • 1/8 لیوان کره بادام

خمیر کوکی بلغور جو دوسر یک شبه

  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست یونانی یا سبزیجات
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 موز پوره سیب زمینی
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 لیوان چیپس شکلات تلخ

پای سیب برای شب جو دوسر

  • 1 سیب قطعه قطعه شده
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1/2 لیوان جو دوسر
  • 1/2 لیوان شیر بادام
  • 1/2 لیوان ماست یونانی یا سبزیجات
  • یک قابلمه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب های خرد شده را به همراه شربت افرا و دارچین اضافه کنید. تفت دهید تا سیب نرم شود ، حدود 10 دقیقه.

  • در همین حال ، تمام مواد دیگر را با هم مخلوط کنید.

  • جو را با سیب های پخته تزئین کنید. خوش بگذره!

دیدگاهتان را بنویسید