میله های بلغور جو دو سر و بلوبری سالم: بدون گلوتن


میله های بلغور جو دوسر بلوبری

میله های بلغور جو دوسر پخته شده که طعم بسیار بهتری نسبت به فروشگاه دارند و برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب هستند. چه بگویم ، من عاشق یک میان وعده همه کاره هستم و اینها هستند. آنها هر بار که آنها را درست می کنم به سرعت ناپدید می شوند و فقط دو نفر از ما اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. سرشار از مربا کرن بری و پرک جو دوسر ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آنچه که هست هستند. حداقل مواد تشکیل دهنده ، یک کاسه ، و آماده شدن در حدود یک ساعت ، این میله های بلغور جو دوسر زغال اخته بهترین درمان برای لذت بردن است.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

یکی از چیزهایی که من در مورد این جو دوسر بلوبری دوست دارم تنوع آنها است. اگر می خواهید آنها را گیاهی نگه دارید ، می توانید کره را حذف کرده و بدون هیچ مشکلی از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. آنها همچنین به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند ، بنابراین حتماً از جو دوسر و جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به مخمر و نمک نیز احتیاج دارید.

جو دوسر / جو دوسر: در صورت نیاز به اطمینان از فاقد گلوتن ، از جو دوسر و جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید. من عاشق برند Bob’s Red Mill برای جو و بلغور جو دوسر هستم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای: با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این تخته های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این میله های خرد شده زغال اخته را گیاهی نگه دارید ، می توانید آنها را با یک کره گیاهی که دوست دارید جایگزین کنید.

بلوبری: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. در صورت استفاده از یخ زده ، ابتدا کمی یخ زدایی کنید.

مربای بلوبری: من شخصاً این نوارها را با مربا بلوبری در ترکیب با زغال اخته ترجیح می دهم. مربا بافت بهتری می دهد و باعث می شود این مربا بیشتر خرد شود – بله لطفا!

آرد پیکان: کمی آرد پیکان به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

مواد مرتب شده

چطور انجام دادن

درست کردن این میله های جو دوسر بلوبری سالم آسان تر نیست. تنها چیزی که نیاز دارید مواد ذکر شده در بالا و یک کاسه است.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

در مرحله بعد ، جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن تا زمانی که ترد شود استفاده کنید و وقتی بین انگشتان خود فشار می دهید به هم بچسبد.

یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را داخل تابه بریزید و 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روی آن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

فشار دادن مخلوط جو دو سر در تابه

کاسه را با یک حوله کاغذی تمیز کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. با کاردک یا قاشق هم بزنید.

مواد مرطوب در کاسه

مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

رویه بلوبری روی پایه ریخته می شود

با استفاده از انگشتان خود باقیمانده مخلوط جو دوسر را در بالای زغال اخته خرد کنید تا به صورت توده در بالا باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل کار به طور کامل پوشانده نشود.

در بالا خرد شد

در فر قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا سطح آن کمی قهوه ای شود و مواد به جوش بیاید.

قبل از برداشتن و برش دادن ، حدود یک ساعت بگذارید کاملاً خنک شود.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

نحوه نگهداری میله بلوبری

هنگامی که میله های بلغور جو دوسر زغال اخته کاملاً سرد شدند و آنها را برش دادید ، می توانید آنها را در یک محفظه هوای بسته نگهداری کنید. می توانید آنها را یک یا دو روز روی پیشخوان بگذارید ، سپس آنها را در ظرف در بسته به یخچال منتقل کنید.

یخ زدن: می توانید آنها را برای چند ماه در فریزر نگه دارید (اگر این مدت طول بکشد!). آنها را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ، پیچیده در کاغذ روغنی ، یا در یک ظرف در بسته ، بسته بندی شده در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی نگهداری کنید.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

جایگزین ها

  • کره: با خیال راحت به جای آن از کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید تا خیلی چرب نباشد. من تمام روغن نارگیل را امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید به من اطلاع دهید!
  • بلغور جو دوسر: آن را با آرد دیگری مانند آرد بادام ، آرد همه منظوره یا آرد همه منظوره بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: آن را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه ها را با هم مخلوط کنید ، از انواع مختلف مربا استفاده کنید. شما می توانید تمام زغال اخته را حذف کرده و فقط از آن استفاده کنید ، اگرچه من ترجیح می دهم از مقداری مربا مخلوط با آنها استفاده کنم.
  • آرد پیکان: آن را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این به منظور غلیظ شدن است.
میله های بلغور جو دوسر بلوبری

نکاتی در مورد تهیه بهترین میله های بلغور جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از برش به مربع کاملاً خنک شوند: این امر به شما اطمینان می دهد که آنها به درستی کنار هم قرار گرفته اند و به شما امکان می دهد برش های بلغور جو دوسر بلوبری کامل را تهیه کنید.
  • از میوه های مختلف استفاده کنید: آن را با گیلاس بدون هسته یا در عوض با ترکیبی از بلوبری و توت سیاه امتحان کنید. یا میله های خرد شدن سیب من را امتحان کنید!

من این میله های بلغور جو دوسر بلوبری را بیش از حد شیرین یا فراوان نمی دانم. من دریافتم که آنها را بیشتر به عنوان میان وعده دوست دارم تا صبحانه ، اما شما دوست دارید!

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

دستور العمل های آشپزی بیشتری را امتحان کنید

اگر این جو دوسر جو دوسر بلوبری سالم درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

میله جو دوسر و بلوبری

این میله های بلغور جو دوسر مربا یک میان وعده عالی هستند ، به علاوه آنها در یک کاسه تهیه می شوند و آماده سازی آنها کمتر از یک ساعت طول می کشد.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  2. سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن تا زمانی که ترد شود استفاده کنید و وقتی بین انگشتان خود فشار می دهید به هم بچسبد.

  3. یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را داخل تابه بریزید و 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روی آن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

  4. کاسه جو را به آرامی با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل را اضافه کنید. با کاردک یا قاشق هم بزنید.

  5. مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

  6. با استفاده از انگشتان خود باقیمانده مخلوط جو دوسر را در بالای زغال اخته خرد کنید تا به صورت توده در بالا باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل کار به طور کامل پوشانده نشود.

  7. در فر قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا سطح آن کمی قهوه ای شود و فیله به جوش آید. قبل از قالب گیری و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش آن به مدت حداقل یک ساعت ، باید سرد شود.



دیدگاهتان را بنویسید