میله های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی – تغذیه کلی جونز


به Recipe Print Recipe بروید

فصل توت فرنگی یکی از موارد مورد علاقه خانواده ما است. ما به دنبال بهترین مزارع محلی هستیم تا برداشت توت فرنگی را انجام دهیم و هر تابستان این شکلات توت فرنگی و جو دو سر را تهیه کنیم. در حال حاضر ، با کودکی که غذای مورد علاقه اش توت فرنگی در تمام طول سال است ، ضروری است که ما بیش از حد انتخاب کنیم و بخریم تا بتوانیم آن را به تنهایی تازه بخوریم و بنابراین بتوانیم کمی آشپزی کنیم. ما همچنین ممکن است برویم و هر فصل دو بار انتخاب کنیم!

شکلات توت فرنگی و میله های جو دوسر

میله های شکلاتی توت فرنگی قبل از تمرین

به جای اینکه به دنبال یک نوشیدنی خریداری شده از فروشگاه یا همان موز و کره بادام زمینی باشید که همیشه در اختیار دارید ، آنها را هنگام تهیه غذاهای هفته آماده کنید یا با کمی شکر کمتر احساس لذت کنید. می توانید بقیه را 4-5 روز در یخچال نگهداری کنید ، یا حتی هر زمان که به یک میان وعده سریع قبل از تمرین نیاز داشتید آنها را فریز کرده و دوباره گرم کنید! تعادل مواد مغذی ، مملو از کربوهیدراتهای انرژی زا و مقدار کمی چربی ، فیبر و پروتئین ، اگر در یک یا دو ساعت تمرین کنید عالی است. بدون پر شدن بیشتر از گرسنگی جلوگیری می کند و هنگامی که آماده حرکت هستید ، معده شما را ترک می کند. با این حال ، برای لذت بردن از آنها به عنوان میان وعده یا در وعده غذایی ، نیازی به یک جلسه آموزشی در افق ندارید.

میله های توت فرنگی بدون گلوتن

در حالی که آنها به طور طبیعی گیاهخوار هستند ، اما به طور طبیعی فاقد گلوتن نیز هستند ، در صورتی که موردی است که باید از نظر پزشکی نگران باشید. فقط مطمئن شوید که مبتلا به بیماری سلیاک هستید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری می کنید تا مطمئن شوید هیچ گونه آلودگی وجود ندارد. برای دیگران ، من همیشه از تنوع در مصرف غلات برای دریافت تعادل متفاوت مواد مغذی حمایت می کنم.

نکته جالب دیگر در مورد دستور العمل های خوشمزه بدون گلوتن این است که می توانید آنها را زمانی تهیه کنید که جمعیت زیادی برای تغذیه دارید. این هدیه برای مدرسه ، محل کار یا باشگاه سه گانه شما باشد ، یا برای یک مهمانی تابستانی یک دسر سالم تر درست کنید ، این میله های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی برای مهمانان زیر بسیار مناسب است. بدون لبنیات ، بدون آجیل و گلوتن -رژیم های غذایی رایگان

جو دوسر شکلاتی توت فرنگی


شکلات توت فرنگی بدون گلوتن

تکه های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

شکلات توت فرنگی و میله های جو دوسر

این جو دوسر و شکلات توت فرنگی گیاهی و بدون گلوتن قبل از یک جلسه تمرین یا یک مهمانی تابستانی عالی است!

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 25 دقایق

35 دقایق

دوره صبحانه ، دسر ، میان وعده

آشپزخانه آمریکایی

  • 1 فنجان ها جو دوسر یا جو دوسر سریع
  • 1 فنجان ها بلغور جو دوسر این کار را می توان با پاشیدن جو در پردازنده غذا انجام داد
  • ؟ لیوان دانه های کتان آسیاب شده یا دانه های چیا
  • ½ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری نمک ورزشکاران استقامتی – از قاشق کامل استفاده کنید
  • ؟ لیوان روغن نارگیل ذوب شده ، کره یا جایگزین کره گیاهی
  • 1 عالی تخم مرغ ، دمای اتاق
  • 1 لیوان سویا یا شیر کم چرب در دمای اتاق من گزینه های دیگر شیر را آزمایش نکرده ام
  • 6 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 فنجان ها توت فرنگی تازه خرد شده
  • 1 قاشق سوپخوری آب پرتقال یا لیمو تازه
  • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت یا آرد AP
  • ½ لیوان تکه های شکلات تلخ
  • فر را روی 350 درجه گرم کنید و اسپری آشپزی را روی یک تابه 8 × 8 یا 9 × 9 اینچی بپاشید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، جو ، آرد ، کتان ، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ را بزنید و سپس شیر ، شربت افرا ، روغن نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید.

  • مواد خشک را داخل مواد مرطوب تا کرده و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.

  • در یک کاسه کوچک ، آب مرکبات را به آرامی با توت فرنگی و نشاسته ذرت مخلوط کنید.

  • ⅔ مخلوط را در تابه بریزید و به طور مساوی صاف کنید. مخلوط توت ها را به طور مساوی بریزید ، سپس با شکلات خرد شده تزئین کنید ، همچنین به طور مساوی توزیع شود. روی خمیر و سطح باقی مانده بریزید.

  • به مدت 22-24 دقیقه بپزید. پس از اتمام ، باید رنگ طلایی روشن داشته باشد. قبل از برش و سرو ، بگذارید 15 دقیقه خنک شود.

شکلات توت فرنگی و میله های جو دوسر

بدون گلوتن ، بدون لبنیات
16 خدمت می کند
شکلات توت فرنگی و بلغور جو دوسر

  • 1 ½ C جو دوسر یا جو دوسر سریع
  • 1 1/4 قاشق غذاخوری بلغور جو دوسر
  • دانه های کتان آسیاب شده یا دانه های چیا آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼C روغن نارگیل آب شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ ، در دمای اتاق (ممکن است کمتر از 1 تخم مرغ چیا یا کتان باشد)
  • 1 قاشق غذاخوری شیر سویا یا شیر دلخواه ، در دمای اتاق
  • 6 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری توت فرنگی تازه ، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا لیمو
  • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • نصف فنجان پر از شکلات تلخ خرد شده اضافی (من 70 درصد استفاده کردم)

موارد مصرف

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • یک تابه 8 × 8 یا 9 × 9 اینچ را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
  • در یک کاسه متوسط ​​، جو ، آرد ، کتان ، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ را بزنید و سپس شیر ، شربت افرا ، روغن نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  • مواد خشک را داخل مواد مرطوب تا کرده و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  • در یک کاسه کوچک ، آب مرکبات را به آرامی با توت فرنگی و نشاسته ذرت مخلوط کنید
  • کمی بیشتر از نیمی از خمیر را در قالب بریزید و به طور مساوی صاف کنید. مخلوط توت ها را به طور مساوی بریزید ، سپس با شکلات خرد شده تزئین کنید ، همچنین به طور مساوی توزیع شود. روی خمیر و سطح باقی مانده بریزید.
  • به مدت 22-24 دقیقه بپزید (در پایان پخت باید رنگ طلایی روشن داشته باشد).
  • قبل از برش و لذت بردن ، بگذارید 15 دقیقه خنک شود.

بلوندهای شکلاتی توت فرنگی

تا 5 روز در یخچال و در یخچال نگهداری کنید یا در صورت نیاز به یک میان وعده سریع قبل از تمرین ، فریز کرده و در مایکروویو قرار دهید.

راه مورد علاقه شما برای لذت بردن از توت فرنگی چیست؟ در زیر نظر بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید