میله های وگان مگنوم با شکلات تلخ تمشک


این میله های شگفت انگیز ساده وگن مگنوم با خامه تمشک خامه ای شیرین پر شده و روی آنها شکلات رو به زوال پوشانده شده است. تنها چیزی که نیاز دارید قالب های خاص مگنوم و مخلوط کن برای ایجاد یک غذای به یاد ماندنی است! فاقد گلوتن ، فاقد آجیل و کم FODMAP.

من میله های مگنوم را دوست داشتم. من به یاد دارم که وقتی جوان بودم و در اروپا سفر می کردم ، بعد از شام دویدم و به مغازه گوشه ای رفتم تا بار مگنوم بگیرم. آنها انحطاط محض هستند و در مواقعی ، این همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید.

بعد از دیدن چند میله مگنوم گیاهی که در اینترنت پخش می شوند ، فکر کردم ساختن آن برایم جالب خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم یک بستنی با طعم میوه درست کنم ، که شما زیاد آن را نمی بینید. این معمولاً یک بستنی وانیلی با چرخش میوه است زیرا میوه آب اضافی به میله اضافه می کند که می تواند آن را یخ زده کند. اما آنجا که اراده وجود دارد ، راهی نیز وجود دارد …

من روی اینها خیلی زحمت کشیده ام … و از نحوه شکل گیری آنها واقعا خوشحالم! یک پایه به سبک “کرم خوب” آنها را میوه ای ، شیرین و خامه ای می کند ، بدون یک تن خامه نارگیل! چنین شگفتی سرگرم کننده ای در یک روز گرم و تهیه آن بسیار آسان است! اگر بتوانید یک گزینه گیاهی خوب را انتخاب کنید ، با شکلات سفید نیز خوشمزه خواهند بود.

آنچه شما برای ساخت این میله های مگنوم سالم وگان نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها یک کرم خوب است ، این میله های مگنوم فاقد آجیل هستند و همچنین FODMAP های کمی دارند! تمشک دارای مقدار FODMAP کم در یک فنجان و موز رسیده دارای مقدار FODMAP کم در یک وعده میوه است. این یک دسر خوب FODMAP برای یک روز گرم است!

با فرض اینکه مقداری نمک در خانه دارید ، این 8 ماده را بردارید … و چند قالب تهیه کنید!

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • قطرات شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

کجا می توان قالب های سیلیکونی مگنوم را پیدا کرد

شما می توانید آنها را کاملاً در قالب بستنی دیگری درست کنید ، اما خوب است که یک قالب سیلیکونی به سبک مگنوم درست کنید که جدا کردن آنها را نیز بسیار آسان می کند.

دروغ نمی گویم – این جایی است که آمازون به آن کمک می کند. من Silicomart Classic Ice Cream Mould را از آمازون خریداری کردم (پیوند وابسته ، بدون حمایت) بعد از اینکه نتوانستم آنها را در هیچ نقطه دیگری در محلی پیدا کنم.

چگونه می توان یک پوشش شکلاتی مگنوم کاملاً صاف بدست آورد

متوجه خواهید شد که روکش شکلاتی در این عکس ها کمی آهسته و روستایی است. زیرا ، خوب ، این زندگی واقعی است و این گونه است که من آنها را برای خانواده ام آماده می کنم. اما من می دانم که برخی از شما دوست دارید این محصول به همان اندازه صاف و بکر به نظر برسد که در فروشگاه می خرید ، بنابراین نحوه انجام این کار به شرح زیر است:

تکنیک یک: روش غوطه وری

  • هنگامی که تکه های بستنی شما یخ زدند ، دوز سه برابر شکلات درست کنید. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود و سپس تمام تخته را به سرعت در شکلات فرو کنید. اجازه دهید مقدار اضافی آن تخلیه شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید و برای چند دقیقه فریز کنید. (این روش ، همانطور که انتظار دارید ، مقداری شکلات اضافی ایجاد می کند. می توانید آن را به پوست شکلات تبدیل کنید!)

تکنیک دو: روش قالب گیری

  • قبل از تهیه بستنی ، شکلات را درست کنید. با استفاده از یک کفگیر سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید ، مراقب باشید که شکاف چوب بستنی را نپوشاند. قالب ها را در حین آماده سازی فریزر قرار دهید ، شکلات را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. هنگامی که شکلات پر شد و منجمد شد ، شکلات را در یک دیگ بخار دوگانه گرم کنید و سپس روی مواد را با سطح یکدست کنید. طبق معمول یخ بزنید.

سایر دسرهای گیاهی

میله تمشک شکلاتی تیره مگنوم وگان

دستور چاپ
دستور پین

میله های وگان مگنوم با شکلات تلخ تمشک

این نوار مگنوم وگان دارای پایه کرم تمشکی میوه ای است و روی آن شکلات تلخ رو به زوال پوشانده شده است. تهیه آن بسیار آسان است ، فقط 8 ماده ، فاقد آجیل و FODMAP کم نیز دارد!

زمان آماده سازی15 دقایق

زمان انجماد6 ساعت ها

کل زمان6 ساعت ها 20 دقایق

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، گیاهی ، گیاهی

کلمه کلیدی: دسرها ، میان وعده های سالم ، میان وعده های گیاهی ، میگانوم وگان
ترجیح رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، FODMAP کم ، فاقد آجیل ، گیاهخواری ، گیاهخواری

بخش ها: 4 میله های 90 میلی لیتری

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مواد تشکیل دهنده

میله های مگنوم

  • 1 متوسط موز رسیده منجمد
  • 1 لیوان تمشک منجمد
  • ½ لیوان کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق سوپخوری قند
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو آب تازه فشرده
  • خرج کردن نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2 لیوان چیپس شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در یک مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم (1-2) شروع کنید و به آرامی با ترکیب 5 به 5 افزایش دهید ، ممکن است به دستکاری خود نیاز داشته باشید.

  • داخل قالبهای مگنوم یک خامه خوب بریزید. روی آن ضربه بزنید تا یکنواخت شود. چوب ها را به قالب ها اضافه کنید. حداقل 6 ساعت منجمد کنید.

  • هنگامی که آماده پوشاندن هستید ، یک گلدان کوچک 1 اینچی آب را با یک کاسه شیشه ای کوچک مقاوم در برابر حرارت بزنید تا یک دیگ بخار دوگانه ایجاد شود. حرارت را روی متوسط ​​کم کنید ، شکلات و روغن نارگیل را به کاسه اضافه کنید ، اغلب هم بزنید تا یکدست و کاملاً ذوب شود. اگر آب شروع به بخار شدن کرد ، حرارت را کم کنید.

  • پاپ ها را با دقت از قالب ها خارج کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس روی شکلات مگنوم شکلات بپاشید ، فرو کنید یا بریزید … نکات موجود در پست وبلاگ را بخوانید!

  • میله ها را روی یک تابه کوچک با روکش پوست قرار دهید و به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از تنظیم ، برای ذخیره یا سرو به کیسه های فریزر قابل بسته شدن منتقل کنید!

دیدگاهتان را بنویسید