نارنج نارنج Bircher ، فندق + نارگیل – عنصر جامع


نارنجی ، فندقی + نارگیلی Bursher Muesli

صبحانه یکی از ساده ترین اما پرطرفدارترین وعده های غذایی روزم است ، هر چند که من سالهاست اصلاً درگیر تکرار آن هستم: گرانولای کامل با ماست نارگیل ، شیر بادام و انواع توت ها. (به استثنای یکشنبه ها که نوبت به شکارچیان و دیگران می رسد). من واقعاً عاشق این ترکیب هستم. با این حال! اوایل امسال با نامزدم نقل مکان کردم و به نظر می رسد که این امر تغییراتی را به همراه خواهد داشت. اندرو ساعت 4:45 صبح در هفته از خواب بیدار می شود تا دوچرخه سواری کند (او نسبت به تمرینات سخت تمایل زیادی دارد) و شب قبل صبحانه می آورد. به نظر می رسد که این عادت در حال از بین رفتن است … بنابراین این دستور العمل خوشمزه توس است.

به تازگی یک کتاب آشپزی زیبا ، هر روزه اما گالووی را در دست گرفتم. در حال حاضر من کاربر زیادی از کتابهای آشپزی نیستم. در واقع من 5 ماه پیش به خانه رفتم و اکثر آنها را به دلیل اینکه فقط گرد و خاک جمع می کردند ، به آنها دادم. با این حال ، چیزی در مورد این کتاب وجود دارد که باعث می شود صفحات را حذف کنم و دستور العمل ها را تکرار کنم. پیروی از دستور العمل های گیاهی و بدون گلوتن بسیار آسان است ، من تصور می کنم که عنوان عنوان کتاب “هر روز” را توضیح می دهد.

خوشحالم که یکی از دستور العمل های اما را با جامعه خود به اشتراک می گذارم. اگر به دنبال الهام از آشپزی هستید ، صادقانه نمی توانم این کتاب را به اندازه کافی توصیه کنم.

این موسلی آبجو یک غذای اولیه عالی است. این یک ریف بدون دانه است که بر اساس دستور اصلی پزشک و متخصص تغذیه سوئیسی ماکسیمیلیان بیرشر-بنر طراحی شده است. با خواص ماست نارگیل ، چیا سرشار از پروتئین ، فندق بو داده و پرتقال ، طعم آن بسیار عالی است و سریع و آسان تهیه می شود. اگر به خوبی از محصولات لبنی استفاده می کنید ، از ماست ساده غلیظ به جای نارگیل استفاده کنید.

به 4 سرویس می دهد

بدون دانه | گیاهخوار

مواد تشکیل دهنده

250 میلی لیتر (1 فنجان) ماست نارگیل سفید
250 میلی لیتر (1 فنجان) آب پرتقال (ترجیحاً تازه فشرده)
70 گرم (1 فنجان) نارگیل رنده شده
75 گرم (½ فنجان) بادام ، کمی برشته (توجه کنید به نکته) + درشت خرد شده
75 گرم (½ فنجان) فندق ، کمی برشته (توجه کنید به نکته) + درشت خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه چیا
1 قاشق چایخوری رب / عصاره دانه وانیل
پوست رنده شده. پرتقال
2 سیب ، ریز رنده شده
قاچ های پرتغال،
ماست نارگیل اضافی ،
سیب خرد شده + گردوی برشته ، برای سرو

روش:

ماست نارگیل و آب پرتقال را در یک کاسه ترکیب کنید. نارگیل رنده شده ، بادام و فندق (در صورت تمایل مقداری را برای سطح نگه دارید) ، دانه های چیا ، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید. در صورت سرو ، با سیب رنده شده مخلوط کنید ، در کاسه ها بریزید و در صورت استفاده از تکه های نارنجی ، ماست نارگیل اضافی ، سیب ورقه شده و گردوی برشته رزرو شده تزئین کنید.

بدون سیب اضافه شده ، موسلی توس را می توان در یخچال تا 4 روز نگهداری کرد.

توجه: برای نان تست گردوها را روی سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید. پوست فندق را قبل از خرد کردن درشت جدا کنید.

عصاره برگرفته از آویشن لیمویی عزیزم: هر روز توسط اما گالووی ، ویرایش شده توسط هارپر کالینز. از اینجا می توانید یک نسخه خریداری کنید.



دیدگاهتان را بنویسید