نان موز کیک هویج (بدون گلوتن ، کم شکر)


هفته گذشته من یک کیک هویج نان BANANA خوشمزه پختم ، و مدت زیادی طول نکشید!

من همچنین یک لعاب پنیر خامه ای خوشمزه درست کردم و روی آن را با نارگیل برشته کردم که آن را به سطح بعدی رساند. من معمولاً لعاب بادام زمینی درست می کنم ، اما بادام هندی با نامزد من مخالف است.

من از هیچ دستور پخت فانتزی پیروی نمی کنم. با مخلوط کن دستی من حدود 1/4 فنجان پنیر خامه ای را با 1/4 فنجان کره و 3-4 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط می کنم (من از پودر قند Swerve Sweetener که از Natura Market سفارش دادم استفاده کردم – این یک جایگزین پودر قند است که حاوی 0 گرم شکر است!) مراقب مواد باشید و بسته به ذائقه خود کمی بیشتر یا کمتر اضافه کنید.

برای نارگیل برشته ، ماهی تابه چدنی را روی حرارت متوسط ​​و کم گرم می کنم ، نارگیل رنده شده را می پاشم و 1-2 دقیقه هم می زنم. به محض مشاهده رنگ قهوه ای آن را از تابه بیرون می آورم.

PS اگر به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر و آسان تر هستید ، با من در باشگاه دستور العمل هورمون های سالم به من ملحق شوید! آیا با تمام اطلاعات موجود در مورد چگونگی تعادل هورمون ها ، کاهش وزن و حمایت از ایمنی خود اشتباه گرفته اید؟ من نمی توانم از رژیم های مختلف پیروی کنم. پالئو ، کتو ، روزه داری متناوب یا هر چیزی که برای شما مناسب است یک برنامه غذایی ماهانه دریافت کنید + لیست مواد غذایی + دستور العمل هایی که به بدن شما کمک می کند ، هورمون ها را متعادل می کند ، سم زدایی می کند و چند اینچ را در این راه از دست می دهد! هر ماه موضوع متفاوتی دارد (اینجا را کلیک کنید تا مطالبی را که در ماه های آینده به اشتراک خواهم گذاشت بخوانید!) این باشگاه دستور العمل با قیمت فوق العاده مقرون به صرفه ای در دسترس است ، بنابراین می توانید به راحتی S را بگویید تا خود را در اولویت قرار دهید ، بدون اینکه بانک را شکست دهید. غذای خوشمزه و محرومیت صفر ، قول می دهم!

و اکنون رویداد اصلی -> در اینجا دستور العمل برای شما آمده است! لذت ببرید و من را در خلاقیت های خوشمزه خود تگ کنید …

  • 2.5 فنجان ها آرد بادام
  • 1/4 لیوان شیرین کننده میوه monkfish یا شکر نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 لیوان کشمش (اختیاری)
  • 1/2 لیوان نارگیل رنده شده (اختیاری)
  • 2 بالغ موز پوره سیب زمینی
  • 2 قاشق سوپخوری روغن نارگیل ذوب شده
  • 3 با تخم مرغ (اگر آنها بسیار بزرگ باشند ، 2 تخم مرغ مناسب است)
  • 1 لیوان هویج رنده شده
  • 1/2 لیوان هندی یا گردو خرد شده
  • فر را روی 350 درجه گرم کنید. قالب نان را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک را مخلوط کنید: آرد بادام ، شکر ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی ، نمک ، نارگیل رنده شده و کشمش.

  • در یک کاسه کوچکتر ، مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید: روغن نارگیل ، هویج ، موز له شده و تخم مرغ. حالا مواد مرطوب را داخل مواد خشک کنید. خوب مخلوط کرده و گردو را با هم مخلوط کنید.

  • خمیر را داخل قالب بریزید. به طور مساوی روی سطح پخش کنید و بپزید

  • به مدت 45-47 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. یک خلال دندان را در وسط قرار دهید تا مطمئن شوید مرکز آن به خوبی پخته شده است. قبل از بیرون آوردن از قالب ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه خنک شود



دیدگاهتان را بنویسید