همه چیز درباره حساسیت های غذایی ، حساسیت ها و اگزمای کودک – اوه عزیزم



آیا کوچولوی شما تا به حال به چیزی که خورده واکنش نشان داده است؟ یا شاید شما با مواد جامد شروع کرده اید و می خواهید بدانید چگونه غذاهای حساسیت زا را به درستی معرفی کنید؟ تشخیص درست واکنش کودک به غذاهای خاص می تواند مشکل باشد.

اصطلاحات “حساسیت غذایی” و “حساسیت غذایی” اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند. این به این دلیل است که هر دو علائم مشابهی دارند که می تواند تفسیر نادرست آنها را آسان کند. با این حال ، هر یک از آنها نیاز به مدیریت بسیار متفاوتی دارد ، به این معنی که گام هایی که برای ایجاد حساسیت برمی دارید ، بسیار متفاوت از اقداماتی است که برای حساسیت انجام می دهید ، چه در کوتاه مدت و چه در درازمدت.

تشخیص حساسیت غذایی: فوری – 2 ساعت

واکنش مربوط به آلرژی غذایی به سرعت اتفاق می افتد ، اغلب در عرض چند دقیقه ، اما می تواند در هر زمان ظرف 2 ساعت پس از مصرف غذای محرک باشد. اگر پس از این پنج ساعت 2 ساعته علائم کودک شما ظاهر شد ، احتمالاً یک حساسیت غذایی واقعی نیست.

جوانب مثبت و منفی حساسیت

مزایا: زمان واکنش سریع می تواند تشخیص آلرژی را آسان تر کند.

معایب: واکنشهای آلرژیک شدید آنافیلاکتیک می تواند زندگی را تهدید کند. علاوه بر این ، برخی از آلرژی ها در طول زندگی ادامه دارد ، که می تواند تأثیر جدی و پایداری بر زندگی فرزند شما داشته باشد.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

تشخیص حساسیت غذایی: 2+ ساعت – 3 روز

واکنش مربوط به حساسیت غذایی تأخیر بیشتری دارد و علائم آن از چند ساعت تا 3 روز ظاهر می شود.

جوانب مثبت و منفی حساسیت

جوانب مثبت: حساسیت های غذایی علامت واضحی است که نشان می دهد روده به درستی عمل نمی کند ، که می تواند در ظاهر یک نعمت باشد ، زیرا حساسیت ها معمولاً زمانی برطرف می شوند که سیستم گوارش و سیستم ایمنی بدن به درستی حمایت شوند. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

معایب: تاخیر علائم تعیین حساسیت غذایی را دشوارتر می کند.

معرفی غذاهای حساسیت زا

معرفی غذاهای حساسیت زا بخش مهمی از جامدات اولیه است و مهم است که بدانیم چگونه باید اقدام کنیم.

دستورالعمل های قبلی پیشنهاد می کرد که معرفی غذاهای پرخطر تا بعد از اولین تولد کودک به تعویق بیفتد. با این حال ، تحقیقات فعلی نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض اولیه اساسی است. در واقع ، معرفی غذاهای حساسیت زا بین 6 تا 12 ماهگی در واقع خطر احتمالی نوزاد شما را کاهش می دهد

اگرچه هر ماده غذایی می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند ، اما 8 غذای حساسیت زای خطرناک وجود دارد که 90 درصد از کل واکنش ها را در نوزادان تشکیل می دهند. ایجاد یا تخریب نمی شود ، اما شخصاً ترجیح می دهم آنها را به این ترتیب معرفی کنم:

زرده تخم مرغ> آجیل> بادام زمینی> ماهی> سخت پوستان> سویا> سفیده> محصولات لبنی> گندم.

(ممکن است متوجه شوید که عدد 9 است نه 8 ، زیرا پیشنهاد می کنم زرده و سفیده تخم مرغ را جداگانه معرفی کنید ، زیرا سفیده تخم مرغ بیشتر باعث واکنش می شود.)

نحوه معرفی بهترین غذاهای حساسیت زا به نوزادان:

  • هر یک از غذاهای حساسیت زا را یک به یک معرفی کنید (بنابراین کره بادام زمینی را روی نان سبوس دار قرار ندهید) ، در ابتدای طولانی ترین دوره بیداری نوزاد برای بررسی واکنش ها (نه فقط قبل از خواب).

  • خیلی زود پیشنهاد نکنید برای شروع با یک مزه کوچک شروع کنید ، 10 دقیقه منتظر واکنش فوری باشید ، سپس بیشتر (بیش از 2 قاشق چای خوری) ارائه ندهید.

  • 4 روز کامل منتظر بمانید تا واکنش تاخیری را تحت نظر داشته باشید.

  • این مراحل را با همان غذا ، در مجموع 3 مقدمه ، تکرار کنید.

  • به سراغ غذای آلرژیک بعدی بروید.

غذاهای کم خطر

سایر غذاهای کم خطر را می توان با سرعت بیشتری یا در ترکیب با غذاهای دیگر معرفی کرد. من همچنین توصیه می کنم اولین آشنایی بسیار زیاد کودک شما با غذای جامد با یک غذای کم خطر انجام شود ، نه یکی از 8 غذای حساسیت زا. در حالی که قرار گرفتن در معرض عوامل آلرژی زا مهم است ، شما می خواهید اولین گاز کودک شما تا حد ممکن خوشایند و بدون استرس باشد.

چه چیزی را باید تماشا کرد؟

مجدداً به یاد داشته باشید که نحوه عمل شما بستگی به زمان بروز واکنش دارد:

اگر کودک واکنش آلرژیک نشان داد ، چه باید کرد؟

کودکان در صورت ابتلا به آلرژی غذایی در موارد زیر در نظر گرفته می شوند: سابقه خانوادگی حساسیت غذایی ، اگزمای متوسط ​​تا شدید و / یا آسم.

تصور نکنید که کودکتان هنگامی که غذای خاصی به او داده شد بدون هیچ واکنشی به او “در زلال” است. اغلب قبل از تشخیص علائم ، چند مورد نیاز است ، زیرا واکنش ها با هر تغذیه بعدی بدتر می شوند.

اگر کودک واکنش آلرژیک نشان داد ، چه باید کرد:

  • غذا را متوقف کنید ، آنها را از غذا جدا کنید.

  • دست و صورت آنها را تمیز کنید.

  • با آنها بمانید و تورم + / یا بی حالی را بررسی کنید.

  • بسته به شدت ، یک آنتی هیستامین دوستدار کودک مانند بنادریل مایع تجویز کنید.

  • اگر علائم خفیف / متوسط ​​هستند: با پزشک خود تماس بگیرید.

  • در صورت شدید بودن علائم: با 911 تماس بگیرید (یا با پزشک اورژانس محلی خود)

آیا کودک شما برای همیشه آلرژی دارد؟

کودکان با بالغ شدن بدن و سیستم ایمنی بدن می توانند بر آلرژی خود غلبه کنند.

حساسیت به بادام زمینی ، آجیل درختی ، ماهی و صدف به طور کلی در طول زندگی ادامه دارد. تنها 10-20 درصد از کودکانی که به این آلرژی مبتلا هستند بر آنها غلبه می کنند.

بسیاری از حساسیت های شیر ، تخم مرغ ، گندم یا سویا از اولین تولدشان بیشتر می شود ، اما می توانند تا 5-9 سال نیز ادامه داشته باشند. با این حال ، این آلرژی ها نیز کمتر از دهه های گذشته برطرف می شوند. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

اگر کودک حساسیت غذایی یا اگزما دارد چه باید کرد؟

حساسیت غذایی و اگزما ناشی از یک چیز است … چیزی که به عنوان “نشت روده” شناخته می شود

روده به عنوان یک مانع عمل می کند و ذرات هضم نشده غذا را در داخل دستگاه گوارش نگه می دارد ، اما کسانی که روده نشتی دارند ، بین سلول های پوشش روده خود فضاهای کوچکی دارند. این به ذرات غذا از داخل روده اجازه می دهد از طریق روده وارد جریان خون شوند ، که می تواند علائم مختلفی از جمله اگزما را ایجاد کند.

کرم های موضعی می توانند به کاهش علائم خارجی اگزما کمک کنند ، اما آنها فقط راه حلی برای پوشاندن علائم هستند ، به این معنی که به “علت اصلی” نمی رسند. هیچ چیز به اندازه درمان جامع از درون به بیرون کمک نمی کند. حمایت از روده کودک شما جزء کلیدی در رفع حساسیت غذایی و اگزما است ، زیرا هرچه روده نوزاد سالم تر باشد ، هضم و سیستم ایمنی بدن او بهتر کار می کند.

پروتکل حساسیت های غذایی و اگزما

این یک نسخه بسیار فشرده از پروتکل پشتیبانی روده OBN است. او به بسیاری از بچه های کوچک ، از جمله من کمک کرد!

1. غذاهای محرک را از طریق رژیم حذف حذف کنید

غذاهای محرک احتمالی را 3-4 هفته+ حذف کنید.

2. میکروبیوم را بسازید

  • پروبیوتیک ها: به ویژه سویه هایی که به هیستامین کمک نمی کنند. من پروبیوتیک نوزاد Smidge را دوست دارم (قبلا پروبیوتیک نوزاد Corganics ‘GutPro).

  • پری بیوتیک ها: غذایی برای باکتری های مفید من Seeking Health’s ProBiota Immune را دوست دارم.

  • غذاهای تخمیر شده: در صورت عدم تحمل هیستامین.

3. روده ها را تقویت می کند

  • گلوتامین: اسید آمینه کلیدی برای جلوگیری از التهاب در روده و ترمیم روده نشت شده است.

    • غذاسرشار از گلوتامین است ، مانند: آبگوشت استخوان ، پروتئین های حیوانی (به ویژه کله پاچه) و کلم ترش (در صورت عدم تحمل هیستامین).

  • پودر کلاژن: پروتئین اصلی ساختاری است که بافت همبند دستگاه گوارش را تشکیل می دهد و به ترمیم پوشش محافظ آن کمک می کند.

4. از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می کند

  • در صورت امکان ، قرار گرفتن در معرض سموم را کاهش دهید (محصولات خانگی).

  • روغن کبد ماهی: التهاب را در بدن کاهش می دهد در حالی که از سلامت روده و ایمنی بدن نیز حمایت می کند.

  • غذاهای ضد التهابی و تغذیه کننده: به تعادل سیستم ایمنی کمک می کند و می تواند التهاب را در اگزما / روده آرام کند.

  • خواب و آفتاب کافی: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

5. کرم خارجی برای اگزما

این به “علت اصلی” نمی پردازد ، اما می تواند تسکین دهنده باشد. من بهترین نتایج را با لانولین درجه دارویی دیده ام.

بعد از حمام:

دیدگاهتان را بنویسید