ورودی n 2 – پوند گوزن – پیشگیری از RD


بسیاری از مردان زندگی من شکارچی هستند. شکارچیان گوزن ، در بیشتر موارد. برای عمرم ، من هرگز فریبندگی در جنگل را نمی فهمم که صبورانه منتظر یک عکس واضح از بامبی باشم. مهم نیست که برای خوردن بامبی چه اتفاقی باید بیفتد. با این اوصاف ، یکی از آن کارهایی است که افراد کافی انجام می دهند ، شاید من کسی باشم که گم شده ام. اما … بله ، هیچ چیز برای من خنده دار به نظر نمی رسد.

همچنین ، من خطرات شکار را می دانم. چند سال پیش ، پدر شوهرم تصادف وحشتناکی داشت و به شاخه درختی WAY HIGH UP ، وارونه از مچ پا شکسته چسبیده بود … تا رسیدن کمک. کمک در جنگل … بعد از اینکه او با استفاده از بینی خود انتخاب کرد. فکر می کنم داستان را درست به خاطر دارم.

فقط گفتن داستان در اینجا من را می لرزاند. خیلی ترسناکه اما عشق او به شکار ثابت است و از آن زمان شکارهای زیادی انجام داده است.

با این حال ، شکارچیان مانند آشپز هستند: آنها می خواهند غذای خود را با دیگران تقسیم کنند. در این سالها بسیاری از شکارچیان به ما گوشت گوزن پیشنهاد داده اند ، و نه بیشتر از پدر مارک. به طور کلی ، گوشت گوزن چیزی است که مارک دوست دارد و من آن را دوست ندارم ، اما شاید به این دلیل است که ما در آشپزی با آن اطمینان نداریم (خوب ، من مطمئن نیستم). این دختر شیکاگو با بازی بزرگ نشد. اما وقتی پیام را ارسال کردم و درخواست کردم چند پوند گوشت گوسفند ، دیل خوشحال شد که آن را به اشتراک بگذارد!

هنگامی که ارسال این دستور العمل برای مسابقه چیلی امسال را دریافت کردم ، بلافاصله به این فکر کردم که آیا در وبلاگم یک دستور گوشت گوزن دارم یا نه و فکر می کنم پاسخ منفی است. در 12 سال ، من فکر می کنم این اولین بار است! و من حدس می زنم این باعث می شود بسیاری از افراد در زندگی من از امتحان این دستور غذا هیجان زده شوند!

و … خوشمزه بود! گوشت چرخ کرده را می توان بطری کرد (یا بوقلمون یا خرده گیاهخواری) اما به نظر من فلفل قرمز ستاره بود. با خواندن دستور غذا ، می دانستم که طعم و ادویه کم نمی شود و مطمئناً اینطور بود! خوش بگذره!

مواد تشکیل دهنده

  • 1 کیلوگرم لوبیا بورلوتی خشک شده

  • 12 عدد فلفل خشک (4 عدد: آنچو ، گوآجیلو ، پاسیلا)

  • 1 فنجان قهوه سیاه

  • 1/2 پوند کوریزو

  • 1 قاشق چایخوری نمک

  • 2 پوند گوشت گوزن زمینی

  • پیاز 1 عدد ، خرد شده

  • 8 حبه سیر ، خرد شده

  • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا

  • 2 قاشق غذاخوری زیره

  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده

  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل چیپوتل

  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

  • 3 قاشق غذاخوری ملاس

  • 1 قاشق غذاخوری آب گوشت گاو کم سدیم

دستورالعمل ها

  1. لوبیاها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با چند سانتی متر آب بپوشانید. یک شب در دمای اتاق خیس کنید.
  2. ساقه ها را از فلفل ها جدا کرده و آنها را به صورت طولی پاره کنید تا دانه های آن جدا شود. به قطعات کوچکتر برش دهید و آنها را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنقدر آب جوش روی فلفل ها بریزید تا خیس بخورد و بگذارید یک ساعت بماند.
  3. فلفل ها را با استفاده از قاشق شکاف دار بردارید و به مخلوط کن یا غذاساز (مینی) منتقل کنید. در یک خمیر ضربان دار 1 فنجان مایع خیس کرده و قهوه را اضافه کنید. هم بزنید تا تقریبا یکدست شود.
  4. یک کوره هلندی یا دیگر قابلمه های بزرگ و سرپوش دار و ضد حرارت را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کوریزو را اضافه کرده و بپزید و در حین پخت آن را به صورت خرده درآورید ، حدود 5 دقیقه. کوریزو را در یک بشقاب بردارید و کنار بگذارید.
  5. قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و گوشت گوزن را اضافه کنید ، روی حرارت زیاد بریزید و با نمک چاشنی بزنید. گوشت گوزن را به مدت 6 تا 7 دقیقه در حین پخت خرد کنید. پیاز را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که نرم شود بپزید.
  6. chorizo ​​رزرو شده را به همراه سیر اضافه کنید. مخلوط کرده و 1 دقیقه بپزید.
  7. لوبیاهای خیس خورده و آبکش شده ، پاپریکا ، زیره ، گشنیز و پودر فلفل قرمز را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن مخلوط کنید.
  8. پوره چیلی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ؛ هم بزنید تا خوب مخلوط شود. ملاس و آب گوشت را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا مخلوط شوند. بجوشانید و حرارت را کم کنید. حدود 3 ساعت به آرامی بپوشانید و درب آن را تا نیمه قابلمه بالا بیاورید و گهگاه هم بزنید.
  9. فلفل دلمه ای را گرم کرده و روی آن را با گشنیز و پنیر سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

تولید – محصول: 12
بخش ها: 1 1/2 فنجان

مقدار در هر وعده:
کالری: 314کاملا چاق: 8.2 گرمکلسترول: 75 میلی گرمسدیم: 615 میلی گرمکربوهیدرات ها: 29.0 گرمفیبر: 7.7 گرمقند: 6.3 گرمپروتئین: 35 گرم

به دنبال بزرگترین فلفل چیلی هستید؟ اینها برخی از ارسال های مسابقه چیلی چیلی از گذشته بودند!

مراقب باش،

دیدگاهتان را بنویسید