پاستا پخته شده با پروتئین بالا BBQ بیکن بیسکویت


من انواع مختلفی از ماکارونی را آزمایش کرده ام ، پروتئین بسیار غنی تر از ماکارونی سنتی گندم و اغلب قابل هضم است. برخی از آنها با پروتئین نخود ساخته می شوند ، برخی از عدس ، غلات دیگر و یکی با محتوای بسیار کم کالری تهیه شده از آرد کنیاک استفاده می کنند (نسخه من آنها را رشته فرنگی صفر می نامید – کاملاً دقیق نیست ، اما اصل مطلب را می فهمید). غالباً پروتئین های پایه با پروتئین بالا هنوز بر پایه گندم هستند اما مکمل آنها به شکل آرد ، جو و جو دوسر یا آرد نخود فرنگی است.

من با هضم ماکارونی مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران WLS این کار را انجام می دهند ، بنابراین این تغییرات می تواند ماکارونی را در منوی پس از عمل که در آن گم شده بود ، قرار دهد. من از زمانی که با پروتئین بیشتر و “لقمه” اضافی که به نظر می رسد هنگام پختن فریب داده ام آنها را امتحان کرده ام.

من به دنبال یک دستور غذا بودم تا همه آنها را از نظر تناسب اندام پوشش دهم و معتقدم این یک جامع خوب است. این غذا دارای سس گوشت است – با گوشت گاو اما بیکن در سس باربیکیو که سپس با مقداری پنیر غنی شده و پخته می شود (با ماکارونی تا زمانی که قهوه ای طلایی و حباب دار شود). می توان آن را از قبل آماده کرد و در صورت تمایل می توان تمام ظرف را فریز کرد. من ترجیح می دهم سس را درست کنم و آن را فریز کنم و سپس وقتی وقت داشتم ، ماکارونی تازه را برای مونتاژ بپزم ، اما به هر دو صورت کار می کند.

من از طعم دودی برای طعم بهتر کباب استفاده می کنم و با پنیر سخت نیمه چرب تزیین می کنم – می توانید از دودی استفاده کنید تا دود بیشتری ایجاد کند ، اما برای یک حالت چسبناک عالی باید خوب ذوب شود. فکر نمی کنم به جز سالاد کمی به غذاهای جانبی نیاز داشته باشد ، اما اگر ترجیح می دهید می توانید سبزیجات پخته را در فصل اضافه کنید. و البته اگر بتوانید آن را تحمل کنید و از آن لذت ببرید ، هنوز هم می توانید این کار را با ماکارونی معمولی انجام دهید.

ULTIMATE BBQ BACON CHEINEBURGER PASTA BASE. پروتئین بالا

مواد تشکیل دهنده

METRIC / ایالات متحده

4 تکه بیکن دودی ، چرب و خرد شده

450 گرم / 1 پوند گوشت گاو بدون چربی اضافی / گوشت چرخ کرده

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / 1½ فنجان پوره (گوجه فرنگی خرد شده)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا شربت بدون قند)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا لعاب بالزامیک

4 قاشق چایخوری پاپریکا دودی

1 قاشق چایخوری خردل درست شده

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

250 گرم پاستای پروتئینی به انتخاب شما (من از پروتئین پن استفاده کردم)

100 گرم / 4 اونس پنیر سخت با محتوای چربی کاهش یافته ، به صورت قطعه یا قطعه

2 پیاز / پیاز بهاره خرد شده

روش

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. بیکن را در یک قابلمه نچسب قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا طلایی و ترد شود. با قاشق شکاف دار بردارید و کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و نرم شوند.
  4. گوجه فرنگی و 350ml / 1½ فنجان آب ، رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت ، پاپریکا ، خردل ، سیر ، ترشی و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. پانکتای پخته شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و بدون پوشش ، برای 15-20 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
  5. در همین حال ، ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته (al dente) بپزید ، آبکش کرده و کنار بگذارید.
  6. پاستا را با سس پخته شده مخلوط کرده و به یک تابه بزرگ منتقل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی مخلوط کرده و بقیه را بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کمی طلایی شود بپزید.
  7. برای سرو با پیاز بهار بپاشید.

برای 6

WLS PORTION:

* مناسب برای فریز کردن

کالری در هر سرویس: 285

پروتئین: 31.8 گرم

کربوهیدرات ها: 18.5 گرم (5.5 گرم قند)

چربی: 8.9 گرم

دستور و تصویر © کپی رایت Bariatric Cookery (UK) Ltd

دیدگاهتان را بنویسید