پنکیک سبوس دار | عشق و اشتیاق


پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی سالم است.

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی سالم است.

ما عاشق پنکیک های خانگی هستیم. دیشب صبحانه را برای شام خوردیم در حالی که من این دستور کلاسیک را که از سال 2011 در سایت وجود داشت ، بازسازی می کردم. چه ، چه.

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی سالم است.

دفن شد ، بنابراین مجبور شدم آن را از بایگانی ها بیرون آورم و به آن زندگی تازه ای بدهم. این یک دستور العمل بود که من بعد از دویدن با اریک ، مدتها قبل از بچه دار شدن ، تهیه می کردم.

آماده برای پنکیک کامل

اوه ، مطمئناً دلم برای آن روزهای شیرین دویدن و پیست تنگ شده است. در اینجا یک متخصص کوچک از پست اصلی برای خاطرات است …

“من صبح امروز تمرین خوبی در پیست انجام دادم. زنگ ساعت 5:15 صبح به صدا درآمد و من واقعاً فکر نمی کردم که امروز مسابقه دهم. من از کیلومترهای آخر هفته کمی درد دارم ، بنابراین قصد داشتم زمانی که اریک پیست را اجرا می کرد ، یوگای “کششی” انجام دهم. خوب ، بعد از گرم کردن پاهایم آرام شد و توانستم تمرین را با او به پایان برسانم. و سپس او درخواست پنکیک کرد “…

پنکیک کامل با موز و تمشک

اگرچه من بسیاری از دستور العمل های پنکیک بدون گلوتن را در سایت خود دارم ، اما این یکی در اینجا یک دستور العمل کلاسیک سالم است ، آرد سبوس دار مخصوص بچه ها مغذی است ، بنابراین این دستور تهیه 100٪ آرد سبوس دار و کتان یک انتخاب است.

آماده سازی آسان تر و پف کردن کامل در تابه نمی تواند آسان تر باشد.

نکاتی برای پخت با آرد سبوس دار

  • اگر پنکیک نرم و کرکی می خواهید ، حتماً از آرد گندم کامل تازه که نرم است استفاده کنید. مورد علاقه من آرد گندم کامل 100٪ سفید است.
  • نیم و نیم برو. اگر می خواهید راه خود را برای خوردن آرد گندم کامل آسان کنید ، می توانید به راحتی 1/2 آرد گندم کامل و 1/2 آرد همه منظوره استفاده کنید.
  • با خیال راحت غلات کامل بیشتری به این دستور غذا اضافه کنید … به راحتی سازگار است.

امیدوارم این پنکیک های کامل مانند زندگی ما شادی را به ارمغان بیاورند!

مطبوعات

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی سالم است.

پنکیک کامل


  • نویسنده: کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی:
    5 دقیقه

  • زمان پخت:
    5 دقیقه

  • کل زمان:
    10 دقیقه

  • تولید – محصول:
    9 پنکیک 1ایکس

نردبان

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان آرد کامل 100٪
  • 1/4 فنجان دانه های کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شکر نارگیل
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریروغن آووکادو وجود دارد
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک: آرد گندم کامل ، دانه های کتان آسیاب شده ، بیکینگ پودر ، نمک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، روغن و شیر را بزنید ؛ مخلوط شیر را به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. خمیر کمی کلوخ می شود. اجازه دهید تا خمیر حدود 3-5 دقیقه غلیظ شود در حالی که تابه یا تابه از قبل گرم می شود.
  3. توری را با کره بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1/4 فنجان خمیر را روی توری بریزید ؛ پنکیک را درست قبل از اینکه حالت گازدار پیدا کند و به رنگ طلایی درآید. خوش بگذره!

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: اجاق گاز
  • آشپزخانه: آمریکایی

تغذیه

  • بخش ها: 1/9 دستور غذا (1 عدد پنکیک)
  • کالری: 109
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • چربی اشباع نشده: 4 گرم
  • چربی های ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلمه کلیدی: پنکیک ، آرد کامل ، دانه های کتان

اشتراک گذاری درمان است!

دیدگاهتان را بنویسید