پودینگ نان گیاهی با گلابی


این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو غنی شده است. این دسر گیاهی فاقد لبنیات است ، اما با افزودن نان جوانه زده گندم ، غذای راحتی است و فیبر و پروتئین گیاهی بالایی دارد. این یک دسر عالی یا حتی یک صبحانه لوکس است!

یک غذای واقعی در انتظار شماست … این پودینگ ناهنجار وگان گیاهی یک دسر دنج و آرامش بخش است که هنگام پخت آشپزخانه شما را با مست ترین رایحه پر خواهد کرد. صادقانه بگویم ، احتمالاً باید پیشاپیش عذرخواهی کنم زیرا بوی آن بسیار خوب است و واقعا سخت است منتظر بمانید تا زمان غذا خوردن برسد!

متخصص تغذیه در من دوست دارد که این دستور غذا نه تنها خوشمزه باشد ، بلکه فیبر بالایی دارد تا شکم شما را نیز شاد نگه دارد ، به لطف نان گندم جوانه زده و گلابی. من معتقدم که غذاهای سالم و خوشمزه متقابل نیستند … به همین دلیل من در وهله اول شروع به ایجاد دستور العمل های گیاهی کردم!

پودینگ نان خوش طعم یکی از غذاهای مورد علاقه ویژه من بود ، اما من در واقع پودینگ نان شیرین نمی پزم ، بنابراین فکر کردم اگر یک بار دیگر با دوستانم در نانوایی Silver Hills همکاری کنم ، این غذا را سرگرم کننده خواهد بود. دسر پودینگ نان کلاسیک تر از همیشه است: در واقع به 11 برمی گرددns قرن در اروپا ، جایی که از آن به عنوان راهی برای استفاده از باقی مانده نان کهنه استفاده شد. این یکی از آن دستور العمل های دسر گیاهی است که بسیار متنوع است ، و آن را به یک دستور جیبی عالی برای استفاده از هر میوه ، آجیل یا طعم دهنده در دست تبدیل می کند.

آنچه برای این دستور پودینگ نان گیاهی سالم نیاز دارید

گاهی اوقات ، من فقط یک غذای کلاسیک می خواهم … و گاهی اوقات ، من چیزی را می خواهم که به اندازه خوشمزه و مغذی باشد. کتاب آشپزی بیشتر گیاهان بخورید پر از غذاهای مغذی و کم قند است. و این پودینگ نان گلابی – که تقریباً بافت نان تست فرانسوی دارد – نیز به زیبایی با این حساب منطبق است!

تهیه آن فقط با 9 ماده روزمره و 20 دقیقه وقت شناسی بسیار آسان است:

  • 6 تکه نان جوانه زده
  • شیر جو دوسر یا سویا (آن را خامه ای می کند!)
  • آشکار شدن
  • شربت افرا
  • گردو
  • نشاسته ذرت
  • هل
  • وانیل
  • نمک

چگونه سس پودینگ نان گیاهی درست کنیم؟

پودینگ نان واقعاً بسیار ساده است: کمی نان ، مقداری افزودنی و کاسترد. هنگامی که اصول اولیه را یاد می گیرید ، تغییرات به معنای واقعی کلمه بی پایان است! مطمئناً این کاسترد از نظر گیاهخواری می تواند مشکل باشد … زیرا کاسترد معمولاً برای ضخیم شدن و بافت به تخم مرغ متکی است. نمی توانید فقط مقداری کتان به آن اضافه کنید و به بهترین ها امیدوار باشید. برای این پودینگ نان گیاهی ، من با یک شیر گیاهی خامه ای مانند جو دوسر یا سویا شروع می کنم و سپس با جوشاندن آن با نشاسته ذرت آن را بیشتر غلیظ می کنم. این یک راه حل بسیار ساده است: نیازی به جایگزین تخم مرغ نیست!

سالم ترین نان کدام است؟

وقتی صحبت از غذای راحت می شود ، متوجه می شوم که استفاده از مواد پرکننده واقعاً عامل راحتی را افزایش می دهد. این دستور شامل نان جو دوسر جوانه تازه Silver Hills Bakery است که بسیار سرشار از پروتئین و فیبر است و لذیذی غنی و مغذی ایجاد می کند. نان های جوانه زده گندم بدون آرد تهیه می شوند و جوانه زنی به بهبود قابلیت هضم مواد معدنی گیاهی موجود در گندم کامل کمک می کند.

Oat So Lovely سرشار از ویتامین های گروه B ، سلنیوم ، منگنز و مس است. دو برش حتی حاوی 9 of از مصرف روزانه روی است که یک ماده معدنی مهم برای سلامت روده و ایمنی بدن است. در حال حاضر می توانید Oat So Lovely را در مکانهای Costco در شمال غربی کانادا پیدا کنید ، اما بسیاری از شما قادر خواهید بود آن را در ژانویه 2020 امتحان کنید! اگر به مبادله نیاز دارید ، The Big 16 نیز به زیبایی کار می کند … مانند سایر نان های آنها.

نکات و ترفندهای پودینگ نان وگان

  • نان گندم جوانه دار دارای بافت غلیظی است که به خوبی با سس تداخل دارد. اگر از نان گندم جوانه زده استفاده نمی کنید ، استفاده کنید یک روز مخمر بیات مادر بنابراین تبدیل به موش نمی شود
  • من از قند تهیه این دستور غذا مطلع بودم ، بنابراین اگر پودینگ نان خود را کمی شیرین تر دوست دارید ، fمارماهی رایگان برای دو برابر شدن شربت افرا
  • با خیال راحت از هر تاس که در دست دارید استفاده کنید. بدون آجیل؟ دانه کدو تنبل را امتحان کنید!
  • هل ندارید؟ دارچین را امتحان کنید!

دستور العمل های غذایی راحت وگان سالم تر

پودینگ نان گیاهی در تابه ای با گلابی

دستور چاپ
دستور پین

پودینگ نان گیاهی با گلابی

این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو غنی شده است. این دسر گیاهی فاقد لبنیات است ، اما با افزودن نان گندم جوانه زده ، غنی از فیبر و پروتئین گیاهی است ، یک غذای راحت کامل است. این یک دسر گیاهی عالی است ، یا حتی یک صبحانه لوکس!

زمان آماده سازی20 دقایق

زمان پختن50 دقایق

کل زمان1 اکنون 10 دقایق

دوره: صبحانه ، دسر

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: پودینگ نان ، هل ، گلابی ، گندم جوانه زده

ترجیح رژیم غذایی: بدون لبنیات ، بدون تخم مرغ ، گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 6 بخش ها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مواد تشکیل دهنده

  • 6 برش ها نان گندم جوانه جو دوسر Silver Hills بسیار خوشمزه است یا انواع دیگر گندم جوانه زده
  • 3 فنجان ها شیر جو دوسر یا شیر سویا اگر وانیل دارید اینجا خوب است
  • ؟ لیوان شربت افرا خالص
  • 2 قاشق نشاسته ذرت
  • 4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری هل
  • ؟ قاشق چایخوری نمک
  • 1 سیب یا گلابی سودا پوست کنده ، خرد شده و خرد شده
  • ½ لیوان تکه های پکن یا گردو

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و فویل آلومینیومی را روی قفسه فر قرار دهید تا هنگام پختن پودینگ نان قطره قطره قطره شود.

  • یک قالب گرد 8 اینچی را چرب کرده و یک تکه کاغذ پوست برش بزنید تا کف آن جا بیفتد.

  • هر تکه نان را به مکعب های 1 اینچی (2.5 سانتی متر) برش دهید. نیمی از نان ، نیمی از گلابی ، نیمی از گردو را در تابه چیده و این کار را با سایر مواد تکرار کنید. کنار بگذارید.

  • شیر جو دوسر ، نشاسته ذرت ، وانیل ، نمک هل و شربت افرا را در یک قابلمه کوچک با همزن بزنید تا یکدست شود. روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. ده دقیقه به آرامی بجوشانید و مرتباً هم بزنید تا شیر غلیظ شده و دم بکشد.

  • در صورت لزوم ، حرارت را کم کنید تا سرازیر نشود یا نسوزد. پس از اتمام کار ، کرم پشت قاشق را به خوبی می پوشاند.

  • خامه را به طور مساوی روی نان بریزید و نان را به آرامی در خامه فشار دهید تا هر قطعه خیس بخورد.

  • کمی هل بپاشید ، سپس با دقت بپزید (داغ می شود!). به مدت 45-50 دقیقه بپزید تا بالای نان قهوه ای طلایی شود و کاستارد در لبه های آن ضخیم و حباب دار شود.

  • بگذارید 10 دقیقه خنک شود. اگر دوست دارید ، آن را گرم یا در دمای اتاق با یک پیمانه کوچک بستنی بادام زمینی میل کنید!

یادداشت

این واقعا یک دستور العمل سازگار است !! برخی از این تغییرات جالب را امتحان کنید:
زنجبیل: 1/3 فنجان زنجبیل کریستالی شده خرد شده را اضافه کنید ، 1 قاشق چایخوری دارچین را با هل و آجیل ماکادامیا خرد شده را با پیکان جایگزین کنید.
کیک دارچینی: دارچین را با هل عوض کنید ، یک فنجان کشمش اضافه کنید
شکلات تلخ: در دو دقیقه آخر پختن ، نصف فنجان چیپس شکلات تلخ را در کاسترد بکوبید.

دیدگاهتان را بنویسید