چوب نان تست فرانسوی با شربت توت


پیش غذا.

همه بچه ها آنها را دوست دارند. و خوب ، بسیاری از بزرگسالان نیز چنین می کنند. (از جمله ما!)

به همین دلیل ما نمی توانیم به اندازه کافی از این خوشمزه و شایان ستایش انگشت نان تست فرانسوی با شربت بری سریع از کتاب جدید الکساندرا کاسپرو و ​​ویتنی انگلیسی (شاید او را از این پادکست هیجان انگیز به خاطر بیاورید!) ، کودک گیاهی و کودک نوپابه

انگشت نان تست فرانسوی با سنجاق شربت توت سریع

اعتبار: الکساندرا کاسپرو

الکساندرا و ویتنی که هم مادران و هم متخصصان رژیم غذایی هستند ، می دانند که در مورد تهیه غذاهای سالم که سریع و آسان آماده می شوند چه اتفاقی می افتد ، اما در واقع بچه های شما نیز غذا خواهند خورد. زیرا هیچ چیز بدتر از تهیه غذا یا میان وعده ای نیست که فکر می کنید فوق العاده است اما فرزندان شما فوراً آن را رد می کنند ، مهم نیست که چقدر سعی می کنید آنها را متقاعد کنید (یا رشوه دهید).

الکساندرا و ویتنی ، نویسندگان کتاب کودک نوپای گیاهی

اعتبار: لانی اوهای

کتاب آنها دارای بیش از 50 دستور العمل گیاهی است که به طور خاص برای مراحل اولیه از لقمه تا سه سال ایجاد شده است.

جلد کتاب گیاهی برای کودکان و نوزادان

اوه ، و ما lede را دفن کردیم – این انگشت نان تست فرانسوی نیز گیاهی است!

دستور کامل هر دو نان تست انگشت فرانسوی و شربت توت فرنگی را در زیر دریافت کنید و حتماً نسخه خود را بگیرید کودک گیاهی و کودک نوپا امروز!

چوب نان تست فرانسوی با شربت توت

بخش ها: 15 انگشتان دست

نویسنده: از کودک و کودک مبتنی بر گیاه: راهنمای تغذیه کامل شما به مدت 6 ماه تا 3 سال توسط Whitney English ، MS ، RDN و Alexandra Caspero، MA، RDN ، که در 18 مه 2021 توسط Avery ، اثر پنگوئن منتشر خواهد شد انتشارات گروه ، بخشی از Penguin Random House ، LLC. حق چاپ © 2021 توسط Alexandra Caspero، MA، RDN and Whitney English، MS، RDN

  • 1 لیوان کنسرو شیر نارگیل (معمولی یا سبک)
  • 1 قاشق سوپخوری دانه های کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 5 ضخامت برش نان یک روزه ، به نوارهای پهن برش دهید
  • روغن نارگیل یا کره غیر لبنی ، برای تابه
  • شربت توت سریع (دستور غذا در زیر آمده است)
  • در یک کاسه بزرگ و کم عمق ، شیر نارگیل ، دانه های کتان ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا نان را خرد کنید.

  • در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • یک نوار نان را در مخلوط نارگیل فرو کنید ، سپس آن را در تابه داغ قرار دهید. این کار را با نوارهای بیشتر تکرار کنید ، مراقب باشید ظرف را شلوغ نکنید.

  • از هر طرف 1 تا 2 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

  • نوارهای نان تست فرانسوی را از تابه بردارید و با برش های باقی مانده نان این کار را تکرار کنید.

  • بلافاصله همانطور که هست یا با شربت Quick Berry برای غوطه وری سرو کنید!

برای این دستور نان برش خورده ضخیم و محکم انتخاب کنید ، زیرا وقتی نان نازک تر می شود خرد می شود. از طرف دیگر ، می توانید از برش های کامل نان استفاده کنید.

و حالا دستور تهیه شربت توت وحشی!

شربت توت سریع

این شربت بدون قند است! ما دوست داریم آن را در یک فنجان کوچک سرو کنیم که در آن کودک می تواند انگشت نان تست فرانسوی را فرو کند.

دوره: صبحانه

کلمه کلیدی: گیاهی

بخش ها: 1 لیوان

نویسنده: از کودک و کودک مبتنی بر گیاه: راهنمای کامل غذای شما برای 6 ماه تا 3 سال Whitney English ، MS ، RDN و Alexandra Caspero، MA، RDN ، که در 18 مه 2021 توسط Avery ، گروه انتشارات پنگوئن منتشر می شود. ، بخشی از Penguin Random House ، LLC. حق چاپ © 2021 توسط Alexandra Caspero، MA، RDN and Whitney English، MS، RDN

  • 2 لیوان انواع توت های یخ زده ، کمی ذوب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​، cup پیمانه آب ، انواع توت ها ، دارچین و وانیل را بریزید و بگذارید بجوشد. با استفاده از قاشق چوبی ، توت های بزرگ را به آرامی له کنید.

  • حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید و حدود 10 دقیقه بجوشانید و گاهی اوقات هم بزنید تا شربت کم شده و غلیظ شود. شربت باید آنقدر غلیظ باشد که پشت قاشق را بپوشاند.

  • با انگشت نان تست فرانسوی سرگرم شوید.

یک تشکر بزرگ از الکساندرا و ویتنی که به ما اجازه دادند این دستور العمل گیاهی ، دوستدار خانواده و (مهمتر از همه) برای انگشت نان تست فرانسوی را با شربت توت سریع به اشتراک بگذاریم! –جن

دستور العمل های دیگر برای کودکان



دیدگاهتان را بنویسید