چگونه سس سیب خانگی درست کنیم؟


بیاموزید که چگونه در این کنسروهای پاییزی آسان سس خانگی خود را درست کنید دستور آشپزی! این سس سیب خانگی با شکر اختیاری راهی عالی برای استفاده از سیب تازه است! از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن برای تهیه دسر و موارد دیگر استفاده کنید.

سس سیب در 3 لیوان پینت روی تخته سیب قرمز

این پست توسط سازندگان محصولات کنسرو خانگی Ball® حمایت می شود. *

شاید تعجب کنید که چقدر ساده می توانید پخت و پخت سیب خود را درست کنید! چند مرحله وجود دارد اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. این دستور تهیه سس سیب خانگی را می توان با یا بدون شکر و به صورت دلخواه یا درشت تهیه کرد.

بنابراین بیایید شروع کنیم!

شما نیاز خواهید داشت

سیب تازه
Ball® Fruit-Fresh® محافظ محصولات
آبشار
آب لیمو در بطری
شکر (اختیاری)
6 -شیشه های پین بال یا 3 لیتر
قابلمه یا قابلمه ای برای پختن سیب
کنسرو حمام آب Ball® یا یک قابلمه عمیق بزرگ با در و گریل
بلند کننده شیشه و تأیید کننده فضای سر
دماسنج
حوله آشپزخانه را تمیز کنید
مخلوط کن یا آسیاب سبزیجات

مواد لازم برای دستور غذا: سیب ، آب لیمو بطری شده ، محافظ میوه ، شیشه های خالی پینت

تهیه سس سیب خانگی بازی کودکان است.

اگر در کنسرو خانگی تازه کار هستید ، این یک دستور ایده آل است. تهیه سیب برای پخت و پز به احتمال زیاد بیشتر طول می کشد. اگر فرزندتان به اندازه کافی بزرگ است ، شاید آنها بتوانند به شما کمک کنند سیب را خرد کرده و برش دهید.

توصیه: اگر قصد دارید مقدار زیادی سس سیب تهیه کنید ، من اکیداً توصیه می کنم از یک دستگاه سیب زمینی برقی یا دستی استفاده کنید.

کاسه قاچ سیب

فصل سیب

اگرچه می توانید در تمام طول سال سیب تهیه کنید ، پاییز اوج فصل سیب است. بسته به جایی که در این کشور هستید ، ممکن است بتوانید برداشت سیب را از اواخر ماه اوت آغاز کنید.

برداشت سیب پاییزی یک تفریح ​​خانوادگی سرگرم کننده است. اما با این همه سیب چه می کنی؟ این یک دستور العمل عالی برای مصرف سیب است که ممکن است بعد از یک برداشت موفق سیب از خانواده دریافت کنید. و برای پاداش چیدن سیب شما در پاییز امسال مناسب است.

با ترکیب مناسب سیب های شیرین ، می توانید به راحتی شکر موجود در این دستور غذا را حذف کنید. سیب های Honeycrisp یک سیب مخصوص بسیار خوشمزه ایجاد می کنند.

من در این دستور از گالا استفاده کردم. آنها به سرعت می پزند و من طعم شیرین و بافت آن را دوست دارم. همچنین می تواند کمی ارزان تر از انواع دیگر مانند Honeycrisp و Fuji باشد.

این دستور غذا انعطاف پذیر است. از ترکیب مورد علاقه خانواده خود استفاده کنید.

نکاتی در مورد تهیه سیب

من به عنوان فردی که فقط 9 پوند سیب را پوست کرده بود ، پس از اینکه پوست کن برقی من در نیمه راه متوقف شد ، من به شدت توصیه می کنم که پوست را رها کرده و آنها را با آسیاب سبزیجات صاف کنید یا روی یک پوست کن سیب زمینی (نوع میل لنگ یا اتوماتیک) سرمایه گذاری کنید.

در صورت تمایل ، می توانید از خانواده و دوستان نیز کمک بخواهید. اما وقتی سیب ها آماده شدند ، دستور العمل به سرعت ادامه می یابد.

  • پوست کندن یا نخوردن؟ شما گزینه هایی دارید. من سیب هایم را از قبل پوست کردم چون آسیاب سبزیجات ندارم.
  • برش های ثابت را هدف بگیرید. برای اطمینان از پخت یکنواخت ، سیب ها را به صورت گوه یا قطعات هم اندازه برش دهید.
  • از یک محصول محافظ استفاده کنید. از آنجایی که تهیه 8 تا 10 پوند سیب به زمان زیادی نیاز دارد ، استفاده از محافظ Ball® Fruit-Fresh® Produce Protector می تواند از سیاه شدن بیش از حد سیب ها جلوگیری کند. به سادگی آن را روی سیب های دسته ای بپاشید تا بقیه را برش دهید.
کلاژ 3 عکس از سیب در قابلمه ، سیب ها مخلوط شده ، سپس در یک شیشه ریخته می شوند.
دستور العمل گام به گام برای نگهداری سیب

سس سیب خانگی

برای تهیه سس سیب خود ، به سادگی سیب های برش خورده را با آب لیمو بپزید ، آنها را در شیشه های داغ بریزید و بگذارید شیشه ها حداقل به مدت 12 ساعت خنک شوند. مهر را بررسی کنید و خوب هستید!

اگر تصمیم دارید شکر اضافه کنید ، در حین پخت آن را اضافه کنید و بگذارید کاملاً ذوب شود.

مطمئن شوید که آب لیمو بطری خریداری و استفاده می کنید تا مطمئن شوید که سطح اسیدیته سیب یکنواخت است. از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

گرم نگه داشتن سس سیب بسیار مهم است. من از یک دماسنج سریع خواندنی استفاده کردم تا مطمئن شوم که پوره سیب در دمای جوش باقی مانده است.

هوس مقداری سس سیب ریز می کنید؟ نیمی از سیب های پخته را درشت خرد کرده و نصف دیگر را مخلوط کنید. مخلوط ها را ترکیب کنید سپس با استفاده از دستور زیر مانند سس معمولی سیب کار کنید.

من بر نکته ای در مورد آب لیمو و گرم نگه داشتن همه چیز تأکید می کنم زیرا استفاده از دستور العمل های آزمایش شده هنگام کنسرو کردن و رعایت آنها به طور ضروری ضروری است. این زمان برای ورزش آزاد نیست.

برای راهنمایی بیشتر در مورد کنسرو خانه ، این سوالات متداول را در مورد کنسرو کردن خانه بررسی کنید.

یادداشت: پس از اتمام فرآیند ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از یکدیگر فاصله دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب آنها فراهم شود. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت استراحت کنند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات دیگر به پایین بروید.

سس سیب شیرین نشده را آماده کنید

تهیه سس سیب بدون قند آسان است. دستور زیر شکر را به صورت اختیاری ذکر می کند. و با ترکیب مناسب سیب های فصلی شما واقعاً به آنها احتیاج نخواهید داشت.

بگذارید ذائقه شما راهنمای شما باشد. با توجه به شیرینی شخصی خود ، شکر را کنار بگذارید یا مقداری به آن اضافه کنید.

طبق معمول ، من این سس سیب را بدون شکر اضافه کردم. اگر به دنبال چرخش پاییزی دیگری هستید که به سادگی با اجاق گاز برقی ساخته شده باشد ، سس گلابی خانگی من را امتحان کنید.

بهترین کوزه ها برای سس سیب

در این دستور غذا حدود 6 شیشه Pint Ball® یا 3 لیتر تهیه می شود. از آنجا که من نیز از آن لذت می برم و برخی از آنها را با همسایگانم که خانواده های بزرگ ندارند تقسیم می کنم ، تصمیم گرفتم از کوزه های پینت استفاده کنم.

اگر برای خانواده ذخیره می کنید ، لیوان های کوارتز اندازه مناسبی هستند زیرا احتمالاً بعد از باز شدن می توانید به سرعت سس سیب را مصرف کنید.

یا کار می کند. بر اساس این که چقدر سریع می توانید سس سیب را بخورید ، تصمیم بگیرید که کدام قوطی بهتر است.

شیشه سس سیب را با قاشق و سیب در پس زمینه باز کنید.

ارائه ایده ها

اکنون که کار به پایان رسیده است ، از روش های مختلف از سس سیب خود لذت ببرید:

  • آن را همانطور که هست بخورید ، شاید با یک پاشیدن دارچین!
  • به عنوان پر کننده برای پای یا فنجان پخت استفاده کنید.
  • با ماست یا جو دوسر به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با طعم سیب ترکیب کنید.
  • برای افزودن رطوبت به غذاهای پخته مانند کلوچه یا نان های سریع استفاده کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

چگونه سس سیب خانگی درست کنیم؟

نحوه تهیه سس سیب خانگی خود را در این دستور العمل آسان برای تهیه پاییز بیاموزید! این سس سیب خانگی با شکر اختیاری راهی عالی برای استفاده از سیب تازه است! از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن برای تهیه دسر و موارد دیگر استفاده کنید.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پختن40 دقایق

زمان خنک کننده12 ساعت ها

کل زمان13 ساعت ها 10 دقایق

دوره: صبحانه ، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور تهیه سیب ، دستور تهیه غذاهای خانگی

بخش ها: 24 1/2 پیمانه (برای 6 پیمانه یا 3 لیتر)

کالری: 84کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 7 ½ تا 10 پوند سیب (حدود 22 تا 32 متوسط)
  • Ball® Fruit-Fresh® محافظ محصولات
  • 1 تا 1 فنجان ها اب
  • از 1 ¾ تا 2 فنجان ها شکر (اختیاری)
  • 3 قاشق سوپخوری آب لیمو بطری شده

دستورالعمل ها

  • سیب ها را زیر آب سرد سرد بشویید ؛ زه کشی. ساقه و انتهای گلها را بردارید. در صورت تمایل پوست بگیرید. به چهار قسمت برش دهید. برای جلوگیری از تیره شدن ، با میوه تازه درمان کنید.

  • چهارم سیب ها را آبکش کنید. سیب و آب را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود و هم بزنید تا نچسبد. از روی حرارت بردارید. مخلوط را با یک الک برقی یا آسیاب سبزیجات مخلوط کنید تا پوست و دانه های آن جدا شود. تفاله سیب را به قابلمه برگردانید. در صورت تمایل شکر و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سس سیب را به جوش آورده (212 درجه فارنهایت) ، هم بزنید تا از چسبیدن جلوگیری شود. هنگام پر کردن شیشه ها ، درجه حرارت را در جوش نگه دارید.

  • سس سیب داغ را در یک کوزه داغ بریزید و یک فضای نیم اینچی باقی بگذارید. حباب های هوا را بردارید. لبه ظرف را تمیز کنید. درپوش شیشه را در مرکز قرار دهید و نوار را طوری تنظیم کنید که محکم روی نوک انگشتان شما قرار گیرد. شیشه را روی قفسه روی آب جوش (180 درجه فارنهایت) در یک کوزه آب جوش قرار دهید ، این کار را تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • گریل را در آب جوش پایین بیاورید. آب باید کوزه های 1 اینچی را بپوشاند. حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​تبدیل کنید ، ظرف را بپوشانید و آب را به جوش بیاورید. ظرف های پینت یا کوارت را به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. حرارت را خاموش کرده و درپوش را بردارید. بگذارید ظرف ها به مدت 5 دقیقه سرد شوند. کوزه ها را از شیشه بردارید ؛ اگر نوارها شل شده اند دوباره آنها را سفت نکنید. خنک شدن 12 ساعت مهر و موم آزمایش. شیشه ها را برچسب گذاری و ذخیره کنید.

یادداشت

  • شکر سیب شیرین نشده را حذف کنید. بله ، شکر موجود در این دستور غذا اختیاری است.
  • سس سیب در قطعات: نیمی از سیب های پخته را درشت خرد کرده و نصف دیگر را مخلوط کنید. مخلوط ها را ترکیب کنید سس سیب را نیز ادامه دهید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه شیشه ها داخل شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین ، در این حالت ، 20 دقیقه از زمانی که آب در قابلمه شروع به جوشیدن می کند.

تغذیه

خدمت: 0.5لیوان | کالری: 84کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 22G. | پروتئین: 1G. | چربی: 1G. | چربی های اشباع شده: 1G. | چربی های غیر اشباع: 1G. | چربی اشباع شده: 1G. | سدیم: 2میلی گرم | پتاسیم: 174میلی گرم | فیبر: 4G. | قند: 17G. | ویتامین A: 87من | ویتامین C: 8میلی گرم | فوتبال: 10میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

* افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت مداوم با بخش حفظ تازه نیولز برندز است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید