کدو حلوایی فوری کدوبا – آشپزخانه ابرا


در اینجا یک دستورالعمل گام به گام برای تهیه کدوی کامل کابوچا ، که گاهی اوقات به آن کدوی ژاپنی نیز می گویند ، در قابلمه فوری ارائه شده است. این روش سریع ، کدو تنبل و خوشمزه ای را ایجاد می کند که پخته شده و آماده استفاده در همه دستور العمل های پاییزی مورد علاقه شما است.

کاسه بزرگ کبوچا کدو تنبل در پس زمینه سفید

فصل زمستان کدو تنبل اینجاست! به محض فرا رسیدن پاییز ، پیشخوان آشپزخانه من پر از انواع کدو تنبل محلی محلی است. من همه آنها را دوست دارم ، کدو تنبل ، کدو بلوط ، کدو عسل ، کدو رشته و همه چیز مورد علاقه من اسکواش کابوچا است. غنی تر ، غنی تر و شیرین تر از انواع دیگر کدو تنبل.

اسکواش کابوچا چیزهای زیادی برای دوست داشتن دارد:

  • سوپ کدو ابریشمی نرم با رنگهای روشن و طعم کدو خاکی می سازد.
  • پوره کدو کابوچا می تواند به راحتی کدو یا کدو را در دستور العمل های پاییزی مورد علاقه شما جایگزین کند. به نان شیرین ، پنکیک ، سوپ و فلفل دلمه ای فکر کنید یا حتی می توانید پوره را با بلغور جو دوسر صبح خود مخلوط کنید.
  • کدو حلوایی یک منبع تغذیه ای غنی از فیبر ، آنتی اکسیدان های قوی مانند آلفا توکوفرول ، بتا کاروتن و بتا کریپتوکسانتین و مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی است.
  • این کدو به سادگی سرو می شود ، فقط به کمی کره یا روغن گیاهی ، نمک و فلفل نیاز دارد تا یک غذای جانبی خوشمزه تهیه کند که می تواند جایگزین پوره سیب زمینی شود و یک شام پاییزی عالی را با یک مرغ بریان ساده ایجاد کند.

کدو سبز کابوچا از نزدیک

در مورد پخت کدو کابوچا در قابلمه فوری حتی چیزهای بیشتری برای دوست داشتن وجود دارد:

قابلمه فوری رسماً یک مکان ارزشمند در آشپزخانه من به عنوان یک ابزار ضروری به دست آورده است. پخت یکپارچه انواع کدو زمستانی واقعاً یکی از ابرقدرت های قابلمه فوری (یا هر زودپز) است.

  • کدو حلوایی را در کمتر از 30 دقیقه پخته اید
  • این کدو تنبل پخته را می توان با مخلوط کردن آن با آب سبزیجات و یک مشت بادام زمینی خام به یک سوپ خامه ای تبدیل کرد.
  • چند قاشق چرخ کرده در ماک و پنیر جادویی است.
  • تکه های کدو تنبل یک افزودنی عالی برای سالاد است. شما همچنین می توانید کابوچا کدو تنبل را با کدو تنبل در رویه وینایگرت کدو مورد علاقه من جایگزین کنید.

گام به گام دستورالعمل:

کدو سبز بزرگ کابوچا داخل یک قابلمه فوری

گام اول:

کدو کابوچا را بشویید تا هرگونه آلودگی یا زباله از بین برود. 2 فنجان آب در قابلمه فوری بریزید. سبد تختخواب / بخارپز را داخل قابلمه فوری قرار دهید و یک کل (بدون برش!) کدو حلوایی کابوچا را در بالای تخت قرار دهید. درپوش را ببندید ، به حالت بسته شده برگردید و به مدت 25 دقیقه به صورت دستی بپزید.

هنگامی که فشار کامل شد ، شیر را سریع آزاد کرده و درپوش را بردارید.

سعی کنید با قرار دادن یک چاقو در عمق کدو ، ببینید آیا کدو حلوایی پخته می شود یا خیر ، اگر چاقو مانند برش زدن کره داغ فوق العاده صاف شود ، کدو آماده است. اگر استقامت پیدا کردید ، 3-5 دقیقه دیگر بپزید.

من دریافتم که 25 دقیقه زمان مناسبی برای یک کدو سبز بزرگ 4-5 کیلویی بود؟

کدوی کابوچا را با فشار روی تخته برش پخته کنید

گام دوم:

کدوها را با دقت از قابلمه فوری خارج کرده و روی تخته برش بگذارید. بعد از کمی کدو تنبل ، آن را از وسط نصف کرده و دانه ها را با قاشق بردارید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا ذخیره کنید و برای تزیین یا میان وعده برشته کنید.

گوشت را حفر کنید و برای همه دستور العمل های پاییزی مورد علاقه خود رزرو کنید!

پوست خوراکی است ، اما من ترجیح می دهم گوشت را از روی پوست کنده و دور بیندازم.

کاسه بزرگ کبوچا کدو تنبل له شده در زمینه سفید

مرحله سوم:

جادوی کدو تنبل کابوچا را ایجاد کنید! با مقداری کره ، روغن نارگیل ، یا روغن گیاهی مخلوط کنید. پوره را ذخیره کنید و آن را به همه دستور العمل های مورد علاقه خود برای پاییز اضافه کنید ، گوشت را با قابلمه و ادویه برای یک سوپ سریع به قابلمه فوری اضافه کنید.

کدو کابوچا در قابلمه فوری

بهترین نکات!

  • یک کدو حلوایی کوچک و متوسط ​​متناسب با زودپز خود انتخاب کنید.
  • از کدو تنبل به روش های مختلف استفاده کنید. سوپ را به اسموتی اضافه کنید ، بلغور جو دوسر را مخلوط کنید ، به مافین یا نان سریع اضافه کنید.
  • کره علفی را در کدو تنبل کنید ، خوب با نمک و فلفل مزه کنید ، و غذای جانبی کاملی دارید!

سوالات متداول:

طعم اسکواش Kabocha چگونه است؟

کدوی کابوچا طعم متقابل کدو ، کدو بلوط و سیب زمینی شیرین را دارد. خمیر کدو تنبل خشک تر از کدو تنبل است اما هنگامی که با سوپ مخلوط می شود مخملی و صاف می شود. شیرین ، غنی و مغذی است.

آیا می توانید دانه کدو تنبل کابوچا بخورید؟

دانه های کدو حلوایی قابل خوردن هستند ، اما بسیاری ترجیح می دهند لایه بیرونی دانه را که ممکن است سفت باشد حذف کنند. می توان آنها را مانند دانه های کدو تنبل کرد و به عنوان چاشنی یا میان وعده استفاده کرد.

آیا می توانید پوست کدو سبز کابوچا بخورید؟

بله ، چرم 100٪ خوراکی است و فیبر بسیار بالایی دارد. اگر به فیبر حساس هستید ، من مقدار پوستی که می خورید را محدود می کنم.

دستور العمل های ظریف تر قابلمه ای که دوست خواهید داشت!

ریزوتو فوری کدو تنبل

کوفته کبابی فوری بوقلمون بوقلمون

سس کنگر فرنگی داغ در قابلمه فوری

قابلمه فوری گوشت گاو کره ای

کدو کابوچا در قابلمه فوری

کدو حلوایی فوری کدو

ابرا پاپا ، MS ، SNC ، LDN

زمان آماده سازی 2 دقایق

زمان پختن 25 دقایق

دوره سمت

آشپزخانه آمریکایی

مواد تشکیل دهنده

  • 1 کدو تنبل کامل * به یادداشت زیر مراجعه کنید
  • 2 فنجان ها اب

دستورالعمل ها

  • کدو کابوچا را بشویید تا هرگونه آلودگی یا زباله از بین برود.

  • سه بعدی را داخل قابلمه فوری قرار دهید و آب را داخل آن بریزید. کل کدو کابوچا را روی توری قرار دهید.
  • درپوش را قفل کرده و آن را به حالت مهر و موم شده بچرخانید.

  • به مدت 25 دقیقه به صورت دستی بپزید.

  • پس از اتمام کار ، درب را سریع رها کرده و بردارید.

  • کدو تنبل را بیرون بیاورید و آن را به صورت طولی برش بزنید ، سپس دانه ها را استخراج کنید.

  • می توانید گوشت را تکه تکه کرده یا به صورت پوره له کنید.

  • به شیوه ای که دوست دارید یا در دستور العمل های مورد علاقه خود سرو کنید.

یادداشت

* توجه داشته باشید– کدو حلوایی 3.5 کیلویی کابوچا 3 فنجان کدو حلوایی می دهد. حدود 1 فنجان کدو تنبل در هر پوند تخمین بزنید.
واریز و مانده:
باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. کدوی کابوچا را می توان برای استفاده بعدی منجمد کرد.

آیا می توانم به شما در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی یک هفته ای رایگان من (عمدتا گیاهان) ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست خرید ، دستور العمل ها ، برنامه آمادگی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید