کلروفیل: خط قدرت – پرس رودخانه سلن


با مجوز مشاوره کیم اسپری تجدید چاپ شد.

“برنامه ریزی کنید و برای دنیایی بهتر بکار ببرید” شعار باغبان JC Raulston بود که با علاقه به عنوان “بشارت دهنده گیاه” یاد می شود. میلیون ها قلمه و نهال را به طور رایگان در مهد کودک ها و باغ های گیاه شناسی 50 کشور مختلف جمع آوری ، پخش و توزیع کرده است! از او به عنوان فردی یاد می شود که “کلروفیل در رگ های خود” داشت.

من فکر می کنم ما همچنین باید کلروفیل را در رگ های خود داشته باشیم ، یا حداقل مزایای آن به جریان خون ما سرازیر شود. در اینجا چیزی است که آن را بسیار قدرتمند می کند ، به ویژه هنگامی که در حالت طبیعی محلول در چربی است:

کلروپلاستها با پروتئینهای “مولکول چاپرون” انرژی ایجاد می کنند. هنگامی که پروتئین ها قدرت خود را از دست می دهند ، “باز” ​​می شوند یا از هم جدا می شوند. هرچه بیشتر تجزیه شوند ، این پروتئین ها ناکارآمدتر و ضعیف تر می شوند. این چرخه نزولی بهبود و بازسازی را آغاز می کند که به سمت پیری حرکت می کند. کلرپلاست چپرولون فعالیت های تاشو و باز شدن و همچنین مونتاژ و جداسازی پروتئین های دیگر را تحریک می کند و به آنها اجازه می دهد تا به ساختار اصلی و مطلوب بیولوژیکی خود برسند.

با افزایش سن و بار میکروبی ، میتوکندری ما در تبدیل سوخت به انرژی کارآمدتر نمی شود. بدن سعی می کند با انرژی بسیار کمتر از دوران جوانی کار کند. این امر منجر به هضم ، متابولیسم ، کاهش ایمنی ، اختلال در عملکرد کلیه / کبد ، حرکت کندتر و کاهش قدرت می شود.

میتوکندری کلروپلاست ها به ATP ، “مولکول اصلی انرژی” تبدیل می شوند. با مصرف رنگدانه های کلروفیل گیاهی ، می توانیم مستقیماً از نور خورشید انرژی دریافت کنیم. گویی ما با خوردن سبزیجات فتوسنتز را “بیرونی” می کنیم!

دی اکسید کربن بیش از حد نقش مهمی در “گرمایش جهانی” سیاره ما دارد. این یک خفه کننده است ، به این معنا که باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ در اثر خفگی می شود. در سطوح متوسط ​​، اثرات قابل مشاهده ای روی مغز مانند کاهش تمرکز و تمرکز وجود دارد. سطوح بالاتر منجر به آسیب سیستم عصبی مرکزی و بدتر شدن تنفس می شود. علائم دیگر شامل سردرد ، سرگیجه ، احساس سوزن سوزن شدن ، مشکل در تنفس ، تعریق ، افزایش ضربان قلب ، فشار خون بالا و تشنج است.

گیاهان و درختان سبز به عنوان “غرق شدن” کربن عمل می کنند و میزان دی اکسید کربن موجود در هوا را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. با رشد ، دی اکسید کربن را از اتمسفر خارج کرده و از طریق فتوسنتز به قند تبدیل می کنند. مقدار کمی دی اکسید کربن به ATP تبدیل می شود. چقدر باحاله؟

کلروفیل به طرز چشمگیری شبیه به پلاسمای انسان و مشابه هموگلوبین است – اکسیژن را از ریه ها به دیگر نقاط بدن منتقل می کند. کلروفیل به طور طبیعی سطح اکسیژن را در خون افزایش می دهد و تقریباً بلافاصله انرژی را بهبود می بخشد.

بنابراین … .. سبزیجات سبز تیره بخورید و به دنبال مرواریدهای کلروفیل بروید – تنها کلروفیل محلول در چربی واقعی به شکلی که طبیعت تصور کرده است. در اینجا چیزی است که آن را متمایز می کند ، از اینجا بارگیری کنید.

مارک اندرسون از Standard Process West نیز مردی است که “کلروفیل در رگهایش” دارد. با مهربانی گفته شده است که اگر مارک خونریزی کند ، خون او سبز می شود. او یکی از طرفداران بزرگ مرواریدهای کلروفیل است و سخاوتمندانه صوتی را به اشتراک گذاشته است که می توانید از یکی از سمینارهای قبلی وی “بازگشت به مدرسه برای پزشکان” در اینجا بشنوید. به هر حال ، امسال هنوز فرصت برای شرکت حضوری در اینجا وجود دارد!

تصاویر از iStock / Galeanu Mihai (اصلی) ، vencavolrab (پست).

منابع

کیم اسپری

کل حرفه من حول بالاترین سطح سلامتی و تناسب اندام بوده است. من در ابتدا توسط جون امبری CN San Rafael رهبری می کردم ، سپس یک تجارت پررونق “در غذاهای بهداشتی صورتی” در Cloverdale ، CA را راه اندازی و ایجاد کردم. دیکی ورسندال دی سی ، یکی از پزشکانی که تأثیر زیادی بر حرفه من گذاشت. من هنوز مفتخرم که یکی از شاگردان او بودم. پس از فروش تمرینات خود در کلوردیل ، به صورت تمام وقت به عنوان نماینده فروش بالینی استاندارد پروسس ، یکی از قدیمی ترین شرکت های تغذیه آمریکا برای متخصصان دارای مجوز بهداشت ، مشغول به کار شدم.

من کسب و کار خود را حدود 100 برابر سرمایه اولیه خود فروخته ام. من فکر می کنم من قادر به انجام این کار بودم زیرا دوست داشتم (و در انجام آن بسیار خوب بودم) به سختی به دیگران در جامعه خود کمک کنم. من آن تجربه اولیه را گرفتم و 20 سال بر اساس آن کار کردم و از پزشکان مختلفی که با آنها کار می کنم یاد گرفتم. من با پزشکان ، پزشکان متخصص طب سوزنی ، متخصصان طب سوزنی کار می کنم و در موارد سخت و دشوار درک آنها با موفقیت به آنها کمک کرده ام.

من یک محقق پرشور هستم و تمام تلاش خود را می کنم تا به سوالات شما پاسخ دهم. در سطح شخصی ، من عاشق آشپزی و میزبانی “Dining with the Docs” با برخی از پزشکانی هستم که با آنها کار می کنم.



دیدگاهتان را بنویسید