کوکی های شکلاتی با آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن


بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

من اتفاقاً کوکی ها را بسیار جدی می گیرم. زیرا اگر بخواهیم قبول کنیم ، اگر قرار است از کوکی ها لذت ببریم ، باید طعم خوبی داشته باشند. و این کوکی های آرد بادام شکلاتی فوق العاده خوشمزه هستند. نرم و جویدنی با تکه های شکلات تلخ و کره قهوه ای برای طعم بد سبک نانوایی.

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

طرز تهیه بیسکویت کامل

این کوکی ها چندین بار تکرار شده اند. من واقعاً می خواستم طعم آنها شبیه یک کوکی عالی باشد. و برای من بیسکویت خانگی کامل این است:

  • طعم غنی و چرب
  • نرم و جویدنی
  • دارای استخرهای شکلات تلخ است
  • نمک پاشیده (برای طعم شیرین و شور)
  • آسان برای انجام دادن

بنابراین ، اگر با موارد فوق نیز موافق هستید ، فکر می کنم این کوکی های شکلاتی بدون دانه را دوست خواهید داشت.

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

مواد تشکیل دهنده

علاوه بر مواد زیر ، به نمک و جوش شیرین نیز احتیاج دارید.

تکه های نمک:

پودر نمک برای تزئین بسیار توصیه می شود! این به کاهش شیرینی کمک می کند و صادقانه ، طعم آنها بسیار بهتر است. من دوست دارم از نمک پوسته مالدون در بالا استفاده کنم و آنها را بلافاصله بعد از پخت اضافه کنم ، در حالی که هنوز از فر گرم هستند. اگر دانه های نمک را ندارید ، می توانید آنها را حذف کنید.

آرد بادام:

توصیه می کنم برای بهترین نتیجه از آرد بادام بسیار آسیاب شده استفاده کنید. من این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب را دوست دارم.

آرد تاپیوکا:

هر زمان که چیزهای بدون گلوتن می پزم ، متوجه می شوم که لازم است بیش از یک آرد استفاده شود. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دست دارم. همچنین توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یک چیز هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آن دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است و برای غلیظ کردن سس ها ، سوپ ها یا هر چیز دیگری که برای غلیظ شدن نیاز دارید بسیار عالی است. برای پخت و پز ، به مقدار کمی جویدنی و تردی کمک می کند ، دو مورد که برای هر دستور کوکی مهم است.

کره:

بیشتر چیزها فقط با کره بهتر است. کره باعث می شود این کوکی ها از نظر طعم غنی شوند و همچنین طعم را نیز فراهم می کند. اگر نمی توانید کره درست کنید ، کره شفاف نیز کار می کند. من آنها را با روغن نارگیل آزمایش نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که به همان شیوه عمل کند. کره در این دستور برای طعم بیشتر قهوه ای می شود. اگر نیاز به استفاده از گیاهی دارید ، این قهوه ای قهوه ای را امتحان کنید!

شکر نارگیل:

برای این کوکی های شکلاتی و آرد بادام سالم تر ، از مخلوطی از شکر نارگیل و مقداری شکر سفید استفاده می کنم. قند نارگیل طعم کمی بیشتر می بخشد ، بیشتر از آنچه که شکر سفید معمولی می تواند ارائه دهد. اگر این چیزی است که در دست دارید ، می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را حذف کرده و از تمام شکر نارگیل نیز استفاده کنید.

شکر سفید:

فقط یک قسمت کوچک در این دستور غذا استفاده می شود و در صورت لزوم می توان آن را حذف کرد.

تخم مرغ:

من این دستور را بدون تخم مرغ آزمایش نکرده ام ، زیرا آنها برای اتصال این کوکی ها و تامین رطوبت به دستور غذا بسیار مهم هستند.

عصاره وانیل:

کمی عصاره وانیل طعم بیشتری می بخشد.

شکلات تلخ:

شما می توانید چیپس شکلات تلخ را جایگزین این دستور غذا کنید ، اما من دوست دارم به جای آن از شکلات تلخ استفاده کنم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات خرد شده را به این دستور غذا ترجیح می دهم. من عاشق این برند شکلات تلخ هستم!

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

چطور انجام دادن

شگفت زده خواهید شد که چقدر راحت این کوکی های شکلاتی پالئو درست می شوند. تنها با 10 ماده و یک کاسه ، چند دقیقه با بهترین کوکی های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید! سخت ترین قسمت این است که خمیر کوکی را یک ساعت قبل از پخت سرد کنید.

کره را قهوه ای کنید

در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را قهوه ای کنید تا عطر و طعم مزه دار شود ، در کل حدود 7-8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره آب شده ذوب شده

مواد مرطوب را مخلوط کنید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را در یک کاسه ضرب کنید

مواد خشک را اضافه کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید ، تا آرد یکدست شود.

مواد خشک اضافه و مخلوط می شوند

چیپس شکلات را به مخلوط اضافه کنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

تکه های شکلات به مخلوط کوکی اضافه می شود

از فر خارج کرده و بپزید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (یا از یک تشک سیلیکونی استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی ورقه پخت بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

خمیر کوکی که به شکل توپ درآمده است

اطمینان حاصل کنید که بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. 8-9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از خارج شدن از فر ، آنها را با تکه های نمک بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت کمی روی تابه ادامه می دهند). با کاردک از فر خارج کرده و بگذارید روی توری سیمی خنک شود.

به مدت چند روز در ظرفی محکم روی پیشخوان نگهداری کنید و سپس در صورت نیاز در یخچال یا فریزر بیشتری نگه دارید.

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

پیشنهادات

  • بگذارید کوکی ها خنک شوند: هنگام تهیه این کوکی ها مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که آنها را به مدت حداقل 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگهداری کنید. کره سرخ شده نیاز به زمان دارد تا خنک شود تا خمیر به درستی سفت شود. اگر آن را به مدت کافی در یخچال قرار ندهید ، کوکی ها بیش از حد کشیده و صاف می شوند.
  • هر بسته را به تنهایی بپزید: مطمئن شوید که هر دسته را در تابه یا تابه مخصوص خود می پزید ، سعی نکنید همزمان دو سینی درست کنید.
  • دستهای کمی مرطوب برای شکل دادن: در صورت آماده شدن برای پخت اگر خمیر هنوز کمی چسبناک است از دستهای کمی مرطوب برای پهن کردن خمیر استفاده کنید.
بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

جایگزین ها

بدون کره: توصیه می کنم در صورت نیاز از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند کوکی های خیلی چرب درست کند. همچنین می توانید از ghee استفاده کنید.

آرد: من آردهای دیگر را آزمایش نکرده ام بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

بدون شکر سفید: حذف کنید و با شکر نارگیل / قهوه ای بیشتری جایگزین کنید.

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

دستور العمل های آشپزی بیشتری را امتحان کنید

اگر اینها را انجام می دهید بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام، من دوست دارم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را استفاده می کنم که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و آنها را دوست دارم. افشای اینجا.

همچنین ، توصیه می کنم آنها را در شیر خیس کنید ، خوش آمدید!

بیسکویت با چیپس شکلات و آرد بادام

کوکی با چیپس شکلات و آرد بادام

این کوکی های آرد بادام شکلاتی به راحتی تهیه می شوند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها

  1. در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را قهوه ای کنید تا عطر و طعم مزه دار شود ، در کل حدود 7-8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید ، تا آرد یکدست شود. چیپس شکلات را به مخلوط اضافه کنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی ورقه پخت بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

  5. اطمینان حاصل کنید که بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8-9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از خارج شدن از فر ، آنها را با تکه های نمک بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت کمی روی تابه ادامه می دهند). با کاردک از فر خارج کرده و بگذارید روی توری سیمی خنک شود.

    به مدت چند روز در ظرفی محکم روی پیشخوان نگهداری کنید و سپس در صورت نیاز در یخچال یا فریزر بیشتری نگه دارید.



دیدگاهتان را بنویسید